| 
 
Біле тісто:80 г цукру
 1 пакетик ванільного цукру
 1 яйце
 50 мл рослинного масла без запаху
 130 г борошна
 1 ч. л. розпушувача
 щіпка солі
 
 Шоколадне тісто:
 70 г вершкового масла кімнатної температури
 120 г цукру
 1 пакетик ванільного цукру
 2 яйця
 50 г сметани
 30 г какао-порошку
 125 г борошна
 0,5 ч. л. розпушувача
 1/4 ч. л. соди
 щіпка солі
 
 
 
 Помити з содою апельсин і зварити його протягом години,півтора. Розбити блендером в пюре попередньо переконавшись що в апельсині нема кісточок.Біле тісто-в пюре додати цукор, ваніль, яйце, олію. Окремо змішати борошно,розпушувач і сіль. Змішати "сухе" і "мокре".
 Шоколадне тісто - збити масло з цукром,додати яйця і решта інгредієнтів.
 В застелену пергаментом форму викладати ложкою по черзі біле і шоколадне тісто. Потім провести чи виделкою чи патичком ніби перемішуючи то тісто.
 Випікати при 180 протягом 40 хв.
 Смачного!
 Джерело: Від коліжанки, з моїми додатками. |