|  | 
 
1 кг рибного філе ( хек або мінтай)1 банка різаних консервованих ананасів
 1 банка соусу «Чумак кухарський з овочами»
 3 великі цибулини
 олія, борошно
 
 
 
 Філе порізати шматочками, запанірувати в борошні, посмажити на олії і охолодити.
 Цибулю порізати напівкільцями, обсмажити в олії, влити в сковорідку соус і ананаси (сироп не  відціджувати!), перемішати, довести до кипіння, охолодити.
 
 У лоток чи каструльку викласти шарами рибу і овочевий соус, поставити на ніч у холодильник. Виходить маринована риба з цікавим кисло – солодким смаком.
 P.S. Риба  з ананасами - трохи незвичне поєднання, але нам смак сподобався. Спробуйте і ви! Джерело: За рецепт дякую своїй колезі Юлі. |  |