| 
 
 
На 1 корж: 5 яєць 5 ст. л. цукру 2 ст. л, сухарів 2 ст. л. борошна 4 ст. л. мелених горіхів
  2 корж такий самий
  Середній корж: 10 білків 10 ст. л. цукру 2 ст. л. сухарів 100 г фініків 100 г січених горіхів
  Крем: 300 г масла 0,5 л вареного згущеного молока 
  
 
 1 корж:    Горіхи перемішати з сухарями та борошном. Білки збити на піну, додавати по ложці цукру і збивати далі, додавати по одному жовтку, а у кінці легко вимішати з горіхами.  На 2 корж все так само. На середній корж : Білки збити на піну,додавати по ложці цукру і збивати далі. Горіхи перемішати з сухарями та порізаними соломкою фініками і легенько вимішати з білками. Корж пекти на пергаментному папері до рожевого кольору і сушити 1 год. Форма 20*30  Крем : Масло збити з згущеним молоком  Перекладати: бісквітний корж-крем-середній корж-крем-бісквітній корж. 
 
 
Джерело: Рецепт від знайомої  
 |