|  | 
 
Тісто:2 яйця
 1 жовток
 1 скл. цукру
 125 г маргарину
 8 ст. л.сметани
 1 ч. л. соди
 на кінчик ножа амоняку
 4 скл. борошна
 
 Сир:
 300 г домашнього сиру,
 150 г цукру
 1 п. ванільного цукру
 2 збиті білки
 
 
 
 Збити вінчиком яйця з цукром. В просіяне борошно додати розтоплений маргарин, соду згашену оцтом, амоняк  вимішати з сметаною та додати до борошна, туди ж додати яйця. Тісто замісити,   повинно "дихати", бути легким. Покласти на годину в холодильник.Сир добре збити в блендері,білки збити на піну з цукром, додати ванільний цукор, все добре вимішати. Можна додати лимонного соку, цедри, родзинок, все на свій смак.
 Розкачати тісто товщиною 3-5 мм  Вирізати кружечки в середину класти сир, приблизно чайну ложечку і заліпити,як вареник Края потрібно щільно скріпити. Викласти сочники на змащену жиром деко, [i][/i]а зверху змастити жовтком.
 Джерело: Рецепт з livejournal.com. автор ksenja-30. |  |