| 
 
1 кг домашнього сиру 2 скл. холодного молока
 50 гр. желатину
 2 скл. цукру
 1 пач. галаретки
 ягоди
 
 
 
 Збити у блендері 1кг домашнього сиру да консистенції кремуВ 1скл.холодного перекип.молока всипати  желатин і залишити щоб набухло
 Ще 1 скл. молока налити в каструлю додати  цукор та додати желатин,підігріти до розчинення ,але не кип ятити,трохи остудити Збивати міксером сир і потрохи вливати желатинову суміш(весь час збивати)
 Форму застелити харчовою плівкою , сир поділити на дві частини викласти половину сиру,щедро посипати любими ягодоми чи фруктами зверху другу половину сиру,знову посипати ягодами і кладемо в
 холодильник на годину.
 Коли суфле застигне залити зверху галаретку і знову кладем в холодильник
 Галаретку розводити 1 пач (90гр)в 250мл води
 Джерело: З власного записника |