|  | 
 
Пісочне тісто:125 г маргарину
 125 г цукру
 3 жовтки
 150 г сметани
 300 г борошна
 1 ч. л. порошку до печива
 
 Бісквіт:
 6 яєць
 1 скл. цукру
 1 скл. мелених горіхів
 2 ст. л. борошна
 2 ст. л. сухарів
 1 ч. л. порошку до печива
 100 г шоколаду
 1 ст. л. заварної кави
 
 
 
 Для пісочного тіста:Яйця розтерти з цукром, додати м'який маргарин,сметану,борошно з порошком до печива. Замісити тісто.  Розтачати поставити у форму, тісто змастити повидлом, а з верху залити кавовий бісквітом.
 Для бісквіту:
 Білки збити окремо. Жовтки збити з цукром додати горіхи,борошно,сухарі,порошок до печива,шоколад розтопити на водяній бані, суху каву.Каву додати в тісто я перемішую з горіхами (не запарювати) ну і взагалі будь яку випічку з горіхами я завжди додаю трохи кави, тоді горіхи у випічці мають більш насичений смак. В кінці вимішати із збитими білками.
 
 Пекти. Форма 20*30
 Джерело: Із власного записника |  |