Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » "Секрет монахинь"
 

"Секрет монахинь"

13 травня, 2013  |  Коментів (14)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

"Секрет монахинь"

Корж I :
200 г маргарину
200 г цукрової пудри
200 г борошна
4 яйця
1 ч л. розпушувача

Тісто II :
300 г борошна
150 г маргарину
100 г цукрової пудри
3 яєчні жовтки
1 ч. л. розпушувача

Сирна маса
1,2 кг сиру
2 скл. цукру
2 без цукру ванільних пудинга
12 яєць
150 г масла

Пудинговая маса
2 скл. молока
1 без цукру, ванільний пудинг
2 ст. л. цукру
250 г масла
1 червоне желе

Для першого коржа збийте маргарин і цукор, додати по одному яйця і, борошно, змішане з розпушувачем. Вилити тісто у форму ( 30x40 см), випікати близько 35 хвилин при 180 ° C.
Для другого з перерахованих інгредієнтів замісити тісто
Сирна маса-
Сир змолоти в комбайні додати цукар,жовтки,розтоплене масло. Білки збити додати до сиру і додати пудинг

У форму покласти тісто(трохи його підпекти до трохи золотистої кірочки), на нього вилити сирне тісто

Все випікати близько 60 хвилин при 175 ° С. Дати остигнути.

Крем

Розчиніть желе в 1/4 склянки гарячої води.

З пудингу зварити заварний крем

Масло збити,додаючи охолоджений пудинг,додати желе, збити
Складання

На сирний корж покласти пудинговую масу, накрити коржем №1

Залийти шоколадною помадкою, посипати подрібненими волоськими горіхами, охолодити

Джерело: http://www.liveinternet.ru/tags/%EF%EB%FF%F6%EA%E8/page4.html

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: oksana d (13 травня 2013 21:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Вау! Яка красота , навіть не сумніваюся, що і смакота! winked
 



#2 написав: KASYA (13 травня 2013 21:47)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Такий гарний в розрізі!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#3 написав: Galina_Nedomirko_ (13 травня 2013 21:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
І пляцок,і назва цікава,ніжний виглядає,беру на замітку.А розмір форми який?
 



#4 написав: galalviv (13 травня 2013 22:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
О !!!!! Такий красивий і смачний, думаю. Треба спробувати, я таке люблю !
 



#5 написав: Darka (14 травня 2013 03:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Цікавий пляцок.А пудинг якої фірми? Не знаю чи у нас такі є.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#6 написав: Майя Шутенко (14 травня 2013 08:45)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Неймовірно повітряний і апетитний,-краса!!!!!!!!!!!
 



#7 написав: Іванка (14 травня 2013 08:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Дуже люблю сирники smile часто різні печу,а ще такого рецепта не маю,Спечу відзвітуюсь)
 



#8 написав: інна (14 травня 2013 10:01)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Цитата: Darka
А пудинг якої фірми?

Пудинг брала польський,в нас такий на базарі продають

.
Цитата: Galina_Nedomirko_
А розмір форми який?

Форма у мене 30*40.
Дівчата печіть,пляцок дійсно смачний
 



#9 написав: Тереза (14 травня 2013 17:20)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Дякую за новий і цікавий рецепт пляцка!!!
 



#10 написав: Ксенічка (15 травня 2013 13:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Інночко, смачненько так!! Мої полюбляють таку випічку, маю схожого рецептика "секрет монахинь" сестри Ольги, подобається дуже.А тут ще й з желе..буду пробувати)!
 



#11 написав: galalviv (31 травня 2013 19:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
Спекла я той секрет, але в тебе, Інна, верхній корж виглядає пухкенький, як бісквіт, а в мене ні... , а я все по рецепту робила, хоча масляні не такі повітряні виходять...,але в тебе вийшов))). Верх шоколадом не поливала-не дуже люблю,сирника ніколи не поливаю, а зробила з тих 3 білків, що лишаються, і желе таку масу, якою залила верх-безвідходне виробництво)). І корж, який під сиром, я не підпікала окремо, бо боялась, щоб не підгорів (потім же з сиром ще 60 хв. пекти), бо в мене низ не виключається в духовці, - мабуть даремно, бо вийшла така трохи мокра полоска. Дякую за рецепт, в розрізі мені дуже подобається, але на замовлення (в мене то важливий аргумент )))) під мастику він не підійде мені, а для себе - мороки трохи багато...,мені легше просто сирник спекти-я лєнтяйка feel . От хто празники вдома справляє-то такий тортик прикрасить кльош !!!
 



#12 написав: інна (20 червня 2013 14:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Цитата: galalviv
але в тебе, Інна, верхній корж виглядає пухкенький, як бісквіт, а в мене ні... , а я все по рецепту робила, хоча масляні не такі повітряні виходять...,але в тебе вийшов))).

я печу на маргарині,спочатку збиваю її з цукром,а потім по одному додаю яйця,після яєць по трохи підсипаю муку з порошком.Пекла вже 2 рази і корж виходив однаковий.Під мастику не пробувала,не було нагоди,але думаю якщо з ганашем то піде.Мені краще пекти такий сирник бо простий в мене не дуже виходить,то сильно осяде ,то потріскає...А білки що залишаються я додою до сиру
 



#13 написав: helen02071979 (24 вересня 2014 08:52)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Пекла цього тижня чи галяретка попала не добра не знаю але з пудингом шар не застигав ніяк треба буде ще раз попробувати
 



#14 написав: Натонька (24 вересня 2014 11:19)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
helen02071979,
а яка фірма тої галяретки була?


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 19
Користувачі: IsaacBiofs
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100