| 
 
 
листя салату невеличкий качанчик 1 ст. л. бальзамічного оцту 2 ст. л. оливкової олії 6-7 скибочок бекону жменя кедрових горішків 50 г пармезану 
  
 
 Листя салату ретельно промийте під проточною водою, обсушіть на рушнику. Приготуйте заправку з оцту, олії, солі і свіжомеленого чорного перцю.   На сухій сковороді підсмажте дрібно нарізаний бекон, до золотистого кольору. Витріть сковороду на сухо паперовим рушником і підсмажте жменю кедрових горішків.   На блюдо викладіть листя салату, збризніть його заправкою і посипте беконом і горішками. Зверху викладіть пармезан.
   Виключно смачний салат, та й чого б йому бути не смачним за таких складових?)))) 
 
P.S. Використовувала салат Айсберг. Робила його ще на Йордан))) Гості їли і хвалили))  
 
 |