Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Вишня в шоколаді
 

Вишня в шоколаді

16 квітня, 2013  |  Коментів (33)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Вишня в шоколаді

Ф-20*30

Коричневі коржі:
3 яйця
1 скл. цукру
150 г м’якого маргарину
1 ч. л. соди з оцтом
1,5 скл. борошна
5 ст. л. какао

Бісквіт:
3 яйця
3 ст. л. цукру
3 ст. л.борошна
чуть порошку до печива

Ще потрібно:
1 л вишень в своєму соці
300 г шоколаду розвести молоком (прибл.6 ст.л.)

Крем:
400-450 г масла
1 скл. пудри
1 скл. холодного пареного молока
лимонний сік

Коричневі коржі:
Яйця збити з цукром. Додати маргарин, борошно, какао, соду з оцтом.
Бісквіт:
Білки збити з цукром, по одному додати жовтки, в кінці додати борошно з порошком, легко вимішати.
Крем:
Масло збити з пудрою, повільно вливати молоко і збивати. В кінці додати трошки лимонного соку.
Складаємо:
1.Бісквіт порізати на полоски (в мене 8,можна більше,щоб були тонші)
2.Коричневий корж змастити кремом,викласти 4 полоски бісквіту.
3.Між полосками викласти вишні.
4.Вишні полити шоколадом.

Вишня в шоколаді

5.Змастити кремом.

Вишня в шоколаді


6.Тепер на вишні викласти полоски бісквіту,а на бісквіт-вишні.
7.Поливаємо шоколадом вишні.
8.Змащуємо кремом і накриваємо другим коричневим коржем.

P.S. Мої зміни: Бісквіт пекла трошки інший- 3 яйця, 150 г цукру, 3 ст. л. хол. води,1 скл. боршна, 0,5 ч. л. амонію.

Джерело: Рецептом поділилась знайома і чудова людина з "Однокласників"

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (16 квітня 2013 12:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Galina_Nedomirko, дякую за хорошого рецептика такого смачненького пляцочка!!Вишня в шоколаді це щось дуже вабляче ..смачненько..пектиму обов"язково!! love
 



#2 написав: Tatiana (16 квітня 2013 13:05)


Група: Кондитер
Коментарів: 47
Вже хочу спети, уявляю цю смакоту. winked Дякую за смачний рецепт!
 



#3 написав: Galina_Nedomirko_ (16 квітня 2013 14:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Дійсно,дівчата,смакота той пляцок.
Вишні в мене мочені,трохи чорними здаються на фото,а смак такий винний з шоколадом-чудове поєднання,давно шукала щось подібне.Часто буду його пекти. Думаю,за бажанням,можна вишні намочити в спирту трошки.Смакуйте!
 



#4 написав: Тереза (16 квітня 2013 18:22)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Чудовий пляцок!Дякую за рецепт і МК.
 



#5 написав: KASYA (16 квітня 2013 21:25)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Tatiana
Вже хочу спети, уявляю цю смакоту. Дякую за смачний рецепт!


І я!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#6 написав: Darka (16 квітня 2013 21:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Дівчата, то щось має бути дуже добре.Хочеться вже і багато feel Галиночко дякую за смакоту.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#7 написав: zhanetka (17 квітня 2013 10:19)


Група: Кондитер
Коментарів: 6
Я так люблю пляцки з вишнями...а ще й з шоколадом-це взагалі смакота! обовязково буду пекти!!!
 



#8 написав: Kvitochka (17 квітня 2013 13:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
Як же я люблю поєднання вишні і шоколаду! Галинко! дуже дякую за рецепт такого шикарного пляцка. Я вже знаю що новеньке і смачне буду пекти на Великдень!
 



#9 написав: angelina (25 квітня 2013 15:57)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 17
ЧУДОВИЙ ПЛЯЦОК!ДУЖЕ ХОЧЕТЬСЯ СПЕКТИ!ТІЛЬКИ ОДНЕ ПИТАННЯ:КОРИЧНЕВИЙ КОРЖ ВИ ПЕКЛИ ОДНИМ І РОЗРІЗАЛИ ЧИ ДВА ОКРЕМО? НАПЕРЕД ДЯКУЮ!
 



#10 написав: Galina_Nedomirko_ (1 травня 2013 20:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: angelina
КОРИЧНЕВИЙ КОРЖ ВИ ПЕКЛИ ОДНИМ І РОЗРІЗАЛИ ЧИ ДВА ОКРЕМО? НАПЕРЕД ДЯКУЮ!

Пекла два окремо.
 



#11 написав: tay (8 травня 2013 09:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 16
Галинко, дякую за рецепт. Пекла на Паску, ну дуже вже смачнющий!!! Буду пекти ще)))))


--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
 



#12 написав: Натонька (13 травня 2013 11:29)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Дякую за рецептик! Пекла на свята. Коржі пекла інші, вишень мені було мало))) Брала морожені, чуть проварила з цукром, мені здається, що цікавіше б було їх витримати трошки в алкоголі. Цікавий такий.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#13 написав: Яілатан (13 травня 2013 14:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 8
І я пекла його на свята. Дуже смачний,чудове поєднання вишні і шоколаду!!! Крем я робила заварний, і додала маскарпоне. Мені сподобався.Вишні в мене теж морожені і проварені з цукром.
 



#14 написав: Galina_Nedomirko_ (13 травня 2013 17:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Натонька
мені здається, що цікавіше б було їх витримати трошки в алкоголі.

Слушна порада,Натонько..Пекла його вже двічі один раз із моченими вишнями,а другий з вишнями в своєму соці.То той з моченими,додає таку винну нотку,більше сподобався.Думаю,що треба таки в якомусь алкоголі трошки вишні таки потримати.
Натонько,а які коржі в тебе,бо такі рівненькі?
Цей пекла другий раз.

 



#15 написав: Натонька (13 травня 2013 17:55)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
в мене шифонові бісквіти, один ванільний, а другий від торта "Ейфорія"


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#16 написав: Танічка,Танюшка (15 травня 2013 11:42)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за рецептик!!! Дуже смачний і найбільше сподобався з усіх тих, що пекла на свята!!! Ось такий він в мене вийшов-зліва.
 



#17 написав: YLIA.PUKACH (25 червня 2013 19:50)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5

Цитата: Натонька
 


НАПИШІТЬ МЕНІ БУДЬ-ЛАСКА РЕЦЕПТ ТИХ БЕКВІТІВ ШИФОНОВИЙ І ЕЙФОРІЯ m0554
 



#18 написав: Лорі (19 липня 2013 11:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 28


Галинко, дуже часто пекла такий пляцок але без шоколаду, тепер спробую ще й з шоколадом. tongue
 



#19 написав: angelina (12 листопада 2013 22:21)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 17
Дуже смачнючий пляцок!!! Печу часто winked Я ще замість вишень даю часом чорнослив,і розріз суперовий і смак!!! Галя,ваші пляцки безподобні winked tongue Дуже дякую за рецепт!!! a0a
 



#20 написав: Galina_Nedomirko_ (13 листопада 2013 07:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: angelina
Дуже смачнючий пляцок!!! Печу часто

Останнім часом теж часто його печу.
Цитата: angelina
Я ще замість вишень даю часом чорнослив,і розріз суперовий і смак!!!

Цікава ідея.Спробую.Дякую!!!
 



#21 написав: luba38aa (28 лютого 2014 15:34)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Дівчата а коричневі коржі треба пропитувати і цей крем під мастику підходить
 



#22 написав: Galina_Nedomirko_ (1 березня 2014 07:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: luba38aa
Дівчата а коричневі коржі треба пропитувати

Трошки пропитую солодкою кавою з коньяком.
Цитата: luba38aa
цей крем під мастику підходить

Не знаю,швидше ні.Під мастику роблю тільки ганаш.
 



#23 написав: kosacjka (1 червня 2014 20:14)


Група: Кондитер
Коментарів: 6
І я пекла це вишнево-шоколадне задоволення. Дуже смачний. Тільки крем робила інший: пудинг заварила на вишневому соці.


--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
 



#24 написав: Galina_Nedomirko_ (1 червня 2014 21:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: kosacjka
І я пекла це вишнево-шоколадне задоволення. Дуже смачний. Тільки крем робила інший: пудинг заварила на вишневому соці.

Справді,вийшла шоколадно-вишнева насолода.І крем гарного кольору. winked
 



#25 написав: kosacjka (1 червня 2014 23:53)


Група: Кондитер
Коментарів: 6
Цитата: Galina_Nedomirko_
І крем гарного кольору.


Нажаль фотоапарат не точно передав колір крему, він насправді получився ніжно-рожевого кольору, а на фото щось більше на кавовий схожий


--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
 



#26 написав: Galina_Nedomirko_ (14 вересня 2014 13:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Пекла такий тортик у круглій тортівниці,цікавий і гарний розріз..Вишня мочена тут Коричневі коржі змінила на бісквітні.Смакота!!!
 



#27 написав: Natalyadiva (22 вересня 2014 17:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153

Цитата: Galina_Nedomirko_
Пекла такий тортик у круглій тортівниці,цікавий і гарний розріз..Вишня мочена тут Коричневі коржі змінила на бісквітні.Смакота!!!

Галю, дуже пишний тортик вийшов. Теж хочу спробувати спекти.
 



#28 написав: Galina_Nedomirko_ (23 вересня 2014 09:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Natalyadiva
Галю, дуже пишний тортик вийшов. Теж хочу спробувати спекти.

Так,Наталочко,дуже добрий.Часто печу його.Як тільки звільнюсь трошки,напишу рецепт тих пишних,нових коричневих коржів. b5a
 



#29 написав: OLENKA_UA (24 грудня 2014 17:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Цитата: Galina_Nedomirko_
Дівчата а коричневі коржі треба пропитувати

Трошки пропитую солодкою кавою з коньяком.


А рецепт пишних коричневих коржів так і не написали c0220
 



#30 написав: Galina_Nedomirko_ (27 грудня 2014 22:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: OLENKA_UA
А рецепт пишних коричневих коржів так і не написали

Забула...вибачаюсь.По цьому рецепту печу тут
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100