| 
 
на 3-4 порції:3-4 середні яблучка
 1-2 ч. л. меду
 1 столова ложка вина або води
 спеції за бажанням (мелена кориця, гвоздика чи кардамон)
 3-4 ст. л. вівсяних пластівців
 1 ст. л. подрібнених горіхів
 
 
 
 Яблука почистити і порізати невеличкими кусочками.В невеличкій каструльці розігріти воду(вино), мед і спеції. Додати яблука і варити на невеличкому вогні 5-7хв.
 На розігрітій сухій сковороді підсмажити 1-2 хв пластівці з горіхами.
 В посудину викласти яблука і посипати пластівцями з горіхами. Поставити у мікрохвильову піч на 5-7 хв на функцію гриль, або у духовку при 220 градусах.
 Подавати теплим або холодним.
 
 Десерт дуже оригінальний на смак і корисний, а також не містить цукру що важливо для тих хто на дієті.
 |