|  | 
 
250 гр. маргарину450 гр.цукру
 300 гр. молока
 6 яєць
 1 п. порошку до печива
 450 гр. борошна
 родзинки ( запарений і просушений)
 грецькі горіхи (подрібнені на шматки)
 
 
 
 У великій ємкості збиваємо білки і цукор ( добавляємо поступово), додаємо по одному жовтки (не припиняючи взбивання), розтоплений маргарин, молоко і борошно, розмішане з розпушувачем. Частину борошна можна замінити на крохмал,щоб кекс був рихлішим і ніжнішим.Випікаємо при 180 гр. - 1год. Кекс досить великий. Готовність перевіряємо деревяною шпажкою, якщо суха -готово. Витягаємо з форми, присипаємо цукровою пудрою і охолоджуємо, бажано на решітці.
 Джерело: Мій записник. |  |