Сьогодні робила Пляцок "Заливний мак", Від Galina Nedomirko Смак дуже класний.Я дала шоколадно- пудинговий крем.Бритванка у мене трішки більша,то і коржі вийшли тоньші.
А я сьогодні напекла крухого печива і булочок з вишнями за рецептом капустяників, тільки тісто зробила солодшим а ще косу з тертим сиром, кропом і майонезом. Смакота!
--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Пляцок горіховий з вафлями з нашого сайту. І картопля з салатами,заєць.
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Я тушила курячі шлунки і пекла нічні булочки від Славочки
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Справді, стільки смакоти !!! Молодці! lingrod, Іруся, вітаю! Сьогодні згадувала тебе, бо пекла хліб без замісу. От і звіт. Пекла на воді і кефірі 2:1. Дуже м'який і смачний вийшов хлібчик з насінням. У духовку ще на низ поклала вузький протвень з водою. Ох прийдеться повторювати завтра, бо мої домочадці вже скучили за домашнім хлібом.
Доброго ранку, господиньки і приємного дня! У мене на десерт сьогодні тортик з бізе. Хто ще не спробував, печіть: легко, смачно, просто і вдався навіть у моїй "чудовій" (ще ніколи бізе не виходило, або підгоріло, або не просушилось) духовці. Дякую за пораду Galina_Nedomirko
--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...