щодо серіалів то я зараз, в вільний час, дивлюсь За гранью - про всілякі паранормальні явища, здібності, досліди. Я таке люблю дивитись, то мені дуже подобається.
де то таке подивитись? може хтось має посилання на онлайн-фільми? без парнухи, реєстрації і скачування. поділіться
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Це не фільм, але вражень - море і ще трошки!!! Тим більше, що, пораючись на кухні, фільм особливо не подивишся, а слухаючи концерт і пританцьовуєш, і підспівуєш, і настрій на всі 100!!! Одним словом, я стягнула і подивилась концерти Селін Діон - один в Лас Вегасі, другий - в Бостоні під час світового турне 2008р. Це щось надзвичайне!!! Такий голос, емоції, енергетика!!!
Ні не бачила. Я не дуже багато продивляюсь фільмів, тому і не хочеться псувати час на чергове якесь мило. А от по рекомендаціям людей, знайомих мені, та ще й близьких по духу - буду вже знати чого треба намагатися.
Дивилась недавно "Листи до Джульетти" таке файне! Йду собі качну оту "Щепотку перца")) По відзивах на кінопоіску шось дуже файне, дяка, Ірцю за то шо написала про нього
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт