Сніданок додає нам заряд енергії, бадьорості і відганяє сон Багато людей відмовляється від сніданку, через відсутність апетиту, дехто у будні дні просинається трішки швидше, щоб мати час на повноцінний сніданок. А чим ви снідаєте перед роботою, у вихідні дні?
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Кожного дня перед роботою я випиваю маленьке горнятко кави з 1 ч.л.цукру ...і побігла...!Нічого більше не встигаю,і апетиту немає зранку ..!У вихідні ...теж саме...,можу з шоколадом чи цукерочком! Каву дуже люблю,такий собі сніданок у мене виходить ,...потім о 12 г. на роботі...разом з дівчатами знову: кава з печивом ...,бо часу мало.
ми без кави також не можем прокинутись, хто перший встав - той робить для всіх, я також часто-густо більше нічого не їм (знаю що це неправильно) а от хлопцям має бути обов"зково сніданок, хоча б канапочка або гарячі бутерброди (з бутербродниці) а якщо є домашнє молоко - то у мене люблять кашу рисову, манну, гечану, вівсяну або в крайньому випадку макарони з молоком та цукром
або оладки з сметаною менше часу - омлет або грінки
коли маю більше часу це млинці чи то з яблуками, чи з сиром, а може бути й з грибами такі канапки - також варіант якщо є сосиски та сир - дуже швидка страва і поживна
Gutka cніданки суперові!!! А я завжди в будні дні снідаю канапками і п'ю чай. Завтра на сніданок буде вівсяна каша з сухофруктами - але я не зовсім привикла їсти вівсяну кашу, хоча багато читала про її користь
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
гарний варіант, я також до каш завжди ще шось додаю, смачно з сухофруктами, а ще смачно з тертим яблуком, а коли сезон свіжих ягід, хоча можна і морожені - смачно
+ мед (з цукром ще ніколи не пробувала), можна ще добавляти варення за смаком. А от солена вівсянка мені зовсім не смакує
--------------------
Коли ходила на роботу, то тільки кава.Зараз кава і канапка або щось солодке,як коли підійде!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
випити каву перед роботу - хороший варіант я також дуже люблю каву
--------------------