правила: протягом 5 днів викладаємо ОДНУ свою, тільки свою фотку на задану тематику, а наступні 3 дні форумляни голосують. Кожен голосуючий має 5 балів, які він може розподілити на свій розсуд: дати всі 5 одному, чи розділити між кількома конкурсантами /найменша неподільна частка - 1 бал/. Переможець задає тему наступного туру. Примітка: переможець чергового туру повинен оголосити тему наступного туру не пізніше, як за добу після оголошення підсумків голосування; у разі протермінування право оголошення теми переходить до учасника конкурсу, що зайняв друге місце в черговому турі, й так далі з інтервалом 10 хвилин. При протермінуванні оголошення теми всіма учасниками поточного туру тему визначає будь-яка особа, яка приймала участь у конкурсах.
Назви попередніх фотоконкурсів: переможець конкурсу "Дитячий портрет" - Ірка-Шкірка, переможець конкурсу "Я там була" - lana Переможець конкурсу на тему "ДАРУЮ ПОСМІШКУ!" - lana Переможець конкурсу на тему "Дивовижна макрозйомка" - Irina Переможець конкурсу на тему: "Здивую всіх" - Zagrajka "Вишиванка у моїй родині" - Славочка "Літо" - gutka "Вірні друзі-брати наші менші" - Julliaa "Небо" - Татіка "Що в погляді твоєму?" - gutka "Щедрі дари літа" - Vika "Мій рідний край" - Ластівка "Їжа" - мари4ка "Посмішка" - Мари4ка "Осінні барви" - Ластівка "Пам"ятники" - Olenochka "Осінні квіти" - lana Мої улюблені вазони - Ірка-Шкірка Я люблю це місто - Ірка-Шкірка Зима прийшла - Татіка Собори душ - lana Маленькі пташечки - Нетік
Право задати нову тему в цьому році має Нетік Переможець конкурсу на тему:
Різдвяні вертепи, шопки, колядники - нетік СПОГАДИ..... - мари4ка На приколи))) - Ластівка і galina Ходить сон коло вікон - lana ВІРА, НАДІЯ, ЛЮБОВ... - Ластівка Свято - lesynchuk Ой, як смачно! Яскраві спогади про літо - Natalyi Перший подих осені... - gutka Хочу туди... - Ірка-Шкірка Наші дикі друзі - Олюся Осінній портрет - lana, Подих зими - Галюнька Вечірні вогні - Ластівка Танець -
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
не знаю як і де, але в тернополі шопок і вертепів - повно
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Доброго ранку! Цього року в нас також по Львову ходили багато вертепів, але маю лише 2 фото
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
дякую Нетіку за чудову темку. Одразу нагадалось стільки підзабутого)))Виставляю на ваш суд свою фото-роботу і принагідно запрошую піти до Ластівчиних нотатків переглянути давню мою розповідь про цікаві і збережені традиції нашої України.
фото зроблене в 2007 році в с.Горошова Тернопільської обл. Такий собі "Фельшерський пункт" з лікарем, з ліками Горішівський первак, канапки з салом і ти. ди...