Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Чорна спокуса
 

Чорна спокуса

30 грудня, 2014  |  Коментів (38)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Чорна спокуса

форма 24-36
Шоколадний бісквіт(порція на 1 корж):
3 яйця
0,5 скл. цукру
8 ст.лож.води
0,5 ч.лож. амонію
0,5 скл. борошна
2 ст.лож. какао

Для крему:
1 ванільний пудинг
0,5л.молока
1 скл.цукру

1-2ст.лож. какао
1 філіжанку міцної заварної кави(1 еспрессо)

100 г кокосової стружки
10ст.л. молока

Коржі:
Білки добре збити з цукром,додати жовтки,воду,какао,борошно з амонієм.Пекти три такі коржі (кожен збивати окремо).

Крем:
Зварити пудинг за інструкцією,охолодити і додати 400-450гр.масла. Збивати доки не стане однорідною,пухкою масою. Потім розділити крем на дві частини.
До однієї додати:какао і каву.
До другої: запарений в молоці і охолоджений кокос.

Перекладати:
Корж+тонкий шар шоколадно-кавового крему+ванільно-кокосовий крем+тонкий шар шоколадно-кавового крему+корж+тонкий шар шоколадно-кавового крему+ванільно-кокосовий крем+тонкий шар шоколадно-кавового крему+корж.Зверху викласти вишні в своєму соці(попередньо вишні трохи віддушити,щоб не текли)і залити все шоколадом.
P.S.Верхній корж трошки ще змастила кремом,а тоді викладала вишню.
І крем трошки по-іншому робила-збивала масло,додаючи охолоджений пудинг.

Джерело: Від доброї людини з ОК.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#31 написав: Тигруля (27 вересня 2015 21:17)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
І я пекла!Все получилось,дуже добрий
 



#32 написав: Meri (28 вересня 2015 15:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
Який стакан використовуєте?
 



#33 написав: Galina_Nedomirko_ (28 вересня 2015 16:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Meri
Який стакан використовуєте?

250г

Дівчата,хочу внести зміни щодо крему.Той,що в оригіналі,не робила.Заварюю Шарлот,розділяю наполовину.В одну додаю кокосову стружку(запарену),до іншої 1-2 ст.л какао і 2 ч.л розч. кави(розведеної в 1 ст.л кипятку +1 ст.л коньяку).
 



#34 написав: Кіра (18 березня 2016 22:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
яка краса)
 



#35 написав: xtnkqpjwgd (18 листопада 2016 10:19)


Група: Гості
Коментарів: 0
дякую, дуже смачно. Пляцок вийшов суперовий і на вигляд і на смак і по розміру
 



#36 написав: xtnkqpjwgd (20 грудня 2016 10:52)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за рецепт, це тепер мій улюблений пляцок - печу його на всі забави)))
 



#37 написав: Galina_Nedomirko_ (25 грудня 2016 16:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: _marjana_
Дякую за рецепт, це тепер мій улюблений пляцок - печу його на всі забави)))

Дуже рада,що вам смакує!!! У мене він теж часто печеться!
 



#38 написав: DavidJaite (10 квітня 2017 14:24)


Група: Гості
Коментарів: 0
пекла цей пляцок минулого тижня. Дуже смачно :)) Рекомендую.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100