Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Кора дуба
 

Кора дуба

11 січня, 2014  |  Коментів (61)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Кора дуба

Для коржів:
8 білків
3 жовтки
200 г цукру-пудри
200 г кокосу
200 г посічених горіхів
200 г родзинок
1 ч. л. порошку(з верхом)
1 ст. л. борошна

Бісквіт:
3 яйця
3 ст. л. цукру
3 ст. л. борошна

Шоколадна помадка:
150 г шоколаду
50-60 г масла

Крем:
1 б персиків (мала)
2 ванільні пудинги
5 жовтків
5 ст. л. цукру
1 пач. ванільного цукру
1 скл. води
300 г масла

2 п. персикової галяретки

Коржі:
Білки збити з цукром,додати жовтки.Поступово додати решту продуктів.Спекти два коржі.

Бісквіт:
Білки добре збити з цукром,додати жовтки,борошно.Спекти корж.

Шоколадна помадка:
Розтопити шоколад на водяній бані,додати масло,перемішати.

Крем:
Пудинги розвести водою,додати розтерті з цукром жовтки,добре розмішати,щоб не було грудочок.
Сироп з персиків закип"ятити,додати суміш жовтків з пудингами,ваніль,заварити.Охолодити.
Масло збити,додаючи заварену масу.

Перемащувати так:
Бісквіт з обох боків змастити шоколадною помадкою.
Корж злегка скропити солодкою кавою- крем, бісквіт- крем- корж.
Верх трошки змастити кремом,викласти дольки персиків і залити галереткою.
Галеретку заварити за інструкцією,взявши наполовину менше води.
Смачного!!!

Джерело: Від знайомої з Однокласників

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#31 написав: idianka (16 березня 2014 13:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 94
Хотіла його спробувати і я його зробила ) Смачний і цікавий. Жовтки дала всі до коржа, а крем робила по принципу "Ананасового чуда"


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#32 написав: Galina_Nedomirko_ (16 березня 2014 19:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: idianka
Хотіла його спробувати і я його зробила

Діанко,дуже гарний. winked
А я зробила тортом.Пекла у формі д-30 см.До горіхових коржів додала 5 жовтків,бісквіт (6 яєць,1 скл. цукру,1,5 скл. борошна,1 ч.л порошку) розрізала на 2 ч.,помадку змінила(шоколад,сметана,коньяк-на око).На крем використала сік з двох банок персиків,прослойку дала всередину.Висота торта-8 см,вага-4 кг.Дуже всім смакував.
 



#33 написав: kukuska (24 березня 2014 07:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
і я попробувала спекти цей пляцок)) пекла на пів порції просто на пробу...вийшов смачний)))не мала персиків то замінила вишнями...крем вийшов просто суперовий з кислинкою такий)) думаю шо з персиками буде ще смачніше...
 



#34 написав: Ірка-Шкірка (19 квітня 2014 00:03)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Сьогодні моя менша дитина в пошуках персикової галяретки оббігала піввулиці і весь базар (я була свято переконана, що галяретку маю feel ) - в останній "точці" (майже як в бродилці в телефонному режимі) знайшов. Потім поки ложкою повикладала в два етапи галяретку на персики (за першим разом більше ложкою ловила потьоки, ніж акуратно заливала проміжки між фруктами), переговорила по телефону з усіма подружками m05018 m0554
Але він того вартий smile !!!
Ще й білки з пасхи "пристроїла" - на них спекла бісквіт з салатовим кольором (дала барвника краплинку) lol ...
Лише трохи поквапилася (пекла паралельно з двома замісами пасок) - горіхи змолола в млинку від комбайну - пустили масло - то боялася, щоб піднялося тісто, але піднявся таки...
 



#35 написав: Лорі (22 квітня 2014 10:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 28
і я спекла....смакота tongue
 



#36 написав: Galina_Nedomirko_ (22 квітня 2014 18:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
І я пекла на Великдень,подобається нам
 



#37 написав: natka04 (25 квітня 2014 18:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 10
Я теж його пекла на свята, пляцок безподобний!!!
 



#38 написав: Galina_Nedomirko_ (26 квітня 2014 12:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: natka04
Я теж його пекла на свята, пляцок безподобний!!!

Наталочко,такий він гарний в тебе вийшов.І фото супер.Рада,що сподобався.
 



#39 написав: coxana02 (1 травня 2014 11:31)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
А коли білки збивати то жовтки теж збитими додавати, чи разом все потім збивати?чи може просто вимішати все? дякую.
 



#40 написав: Galina_Nedomirko_ (4 травня 2014 16:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: coxana02
А коли білки збивати то жовтки теж збитими додавати, чи разом все потім збивати?чи може просто вимішати все? дякую.

Збити білки і по одному додавати жовтки.
 



#41 написав: Vic (8 січня 2015 12:52)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 14
Спекла і я того красеня. Дякую за рецепт, пляцок дуже смачний!
Скропити кавою - то гарна ідея. Я нижній корж забулася скропити, то він трохи суховатий.
 



#42 написав: ОЛЕСЯ (10 січня 2015 14:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Галю такий смачнющий пляцок. winked
Підсадили ви на цю кору багато дівчат і в ОК.


--------------------
 



#43 написав: ксюня (13 березня 2015 14:51)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Тортик сууупер winked . Гарний та смачний love .
 



#44 написав: Наталюня (14 квітня 2015 11:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Спекла і я нарешті той пляцок. Очікувано смачно, оригінально і дуже ситно. Всім смакував! Коржі пекла без змін, а крем заварювала на 1 пачці пудингу та сиропі з персиків без додавання води (сиропу було багато, бо мала велику баночку персиків).
Galina_Nedomirko, дякую за хороший рецепт! 3fb
 



#45 написав: Meri (3 червня 2015 16:51)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
1 б персиків (мала)

На скільки мл банка ?
200 г цукру-пудри

Це 200 грам цукру або 200 пудри?
 



#46 написав: Galina_Nedomirko_ (4 червня 2015 23:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Meri
На скільки мл банка ?

850 г
Цитата: Meri
Це 200 грам цукру або 200 пудри?

це 200 г пудри
 



#47 написав: Маша (19 червня 2015 16:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Дуже смачний тортик, а крем, взагалі, суперський. winked
 



#48 написав: Meri (13 липня 2015 16:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
Чи можна зробити до цього пляцка заварний крем?
 



#49 написав: Galina_Nedomirko_ (19 липня 2015 20:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Meri
Чи можна зробити до цього пляцка заварний крем?

Можна заварний,але краще не на молоці,на персиковому соці.
 



#50 написав: Krasotinka (21 серпня 2015 00:52)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Хочу вам подякувати за рецепт цього чудовго пляцка!Пекла його з деякими змінами,замість середнього бісквіту спекла бісквітне печево, скроплене міцною кавою(цю ідею підгледіла на польському сайті),персики використовувала свої консервованіПляцок смачнющий!Ще раз дякую!!!!!!
 



#51 написав: kykysja41145 (14 жовтня 2015 18:43)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 31
підкажіть, будь ласка, на форму 26 повну норму готувати? і Якщо додати жовтки в тісто, то до крему не давати? маю свої горіхи і персики консервовані
 



#52 написав: Galina_Nedomirko_ (15 жовтня 2015 07:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: kykysja41145
на форму 26 повну норму готувати?

Мається на увазі кругла форма д-26,торт,щоб був,так?Якщо любите високі торти,то готуйте на повну,якщо нижчі,зменшіть пропорції,н-д на 6 яєць.
\
Цитата: kykysja41145
Якщо додати жовтки в тісто, то до крему не давати?

Можна додавати,але трошки борошна піде більше.Крем заварити без жовтків.
і,якщо до тіста підуть цілі яйця,то вийде вищим корж.
 



#53 написав: Pygovo4ka (7 березня 2016 19:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 49
Galina_Nedomirko_, пані Галина, як у Вас виходить покласти персики з желе в середину щоб не " їздило" ? я спробувала положити і в мене їздила начинка по крему, навить після того як застигло желе.
 



#54 написав: Galina_Nedomirko_ (8 березня 2016 07:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Pygovo4ka
пані Галина, як у Вас виходить покласти персики з желе в середину щоб не " їздило" ? я спробувала положити і в мене їздила начинка по крему, навить після того як застигло желе.

Щось я не зовсім зрозуміла запитання.
Прослойка з желе робиться окремо;форму, у якій пеклися коржі,застеляю харчовою плівкою,викладаю порізані персики і заливаю охолодженою(коли вже починає гуснути,треба припильнувати)галяреткою.Ставлю в холодильник,щоб добре застигло.
Коли перемащую,викладаю ту прослойку на крем.
Чи я не так зрозуміла запитання?
 



#55 написав: Pygovo4ka (8 березня 2016 16:22)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 49
Так зрозуміли пані Галина,я так роблю, але коли викладаю на крем, то він потім їзде, можливо крем трохи рідкуватий, але сам крем застигає в холодильнику добре і тримає форму. можу припустити що справа у галяретці, поміняю виробника і ще раз спробую.
 



#56 написав: Galina_Nedomirko_ (8 березня 2016 22:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Pygovo4ka
можу припустити що справа у галяретці, поміняю виробника і ще раз спробую.

Вище в коментарях є фото галяретки яку використовую,фірми Емікс і води наполовину менше беру.
 



#57 написав: олюсик (27 квітня 2016 21:36)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
А мені не получилися, горіхові коржі((((Можливо тому ,що не вказано ,при якій температурі і скільки часу пекти.Шкода лише продукти перевела. Перший корж більш менш ,а наступний якийсь липкий(((((
 



#58 написав: Galina_Nedomirko_ (1 травня 2016 21:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: олюсик
А мені не получилися, горіхові коржі((((Можливо тому ,що не вказано ,при якій температурі і скільки часу пекти.Шкода лише продукти перевела. Перший корж більш менш ,а наступний якийсь липкий(((((

Дуже шкода,бо пляцок не з дешевих.
Не думаю,що справа у виборі температури чи скільки часу.Скільки печу тортів чи пляцків і, чесно кажучи,ні одного не знаю скільки часу треба пекти.Все печу приблизно,дивлячись на зовнішній вигляд.все вдається. духовки у всіх різні і треба до них звикнути.У мене є три,дві електро і одна газова-у кожній різний час випікання.
Швидше за все справа у приготуванні,тісто типу бісквіту.Потрібно збити білки+цукор+борошно з порошком і легенько додавати все решта,вимішуючи вручну.Для себе спрактикувала,краще пекти два коржі одночасно у двох духовках,або замішую окремо кожен корж.
 



#59 написав: byklyasv (26 травня 2016 20:19)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Галина підкажіть кокосова стружка потрібна мілкого чи крупного ромелу?
 



#60 написав: Galina_Nedomirko_ (26 травня 2016 23:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: byklyasv
алина підкажіть кокосова стружка потрібна мілкого чи крупного ромелу?

мені найкраще середнього,не дуже грубого і дрібного
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 15
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100