Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Славочка
6 липня 2010 00:00
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
я вже питала колись чим змащувати мастику для блиску? просто горілкою чи ще пробувала горілку з медом--все добре, а от останній торт-сумочка відразу змяк, рюшечки впали-зів'яли. певно ще добре не висохло, а я вже змастила.
і в холодильнику за ніч теж трохи розмякає. Порадь щось, будь-ласка. belay
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
6 липня 2010 10:08
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Славочка
я вже питала колись чим змащувати мастику для блиску? просто горілкою чи ще пробувала горілку з медом--все добре, а от останній торт-сумочка відразу змяк, рюшечки впали-зів'яли. певно ще добре не висохло, а я вже змастила.і в холодильнику за ніч теж трохи розмякає. Порадь щось, будь-ласка.

Славочко, на жаль, порадити не можу нічого, бо змащую я цукровим сиропом, і поки що таких проблем не мала.
А ще я рідко ставлю в холодильник покриті торти, бо збираю їх перед здачею замовникам.

Дівчатка, дуже-дуже дякую всім Вам за похвалюшки і плюсики a0a
Без Ваших добрих слів, хіба б я змогла так творити no
Користуйтесь на здоров"я:)

Наступними будем робити дитячі кедики what :)
Перейти на початок сторінки
Іруська
19 липня 2010 19:26
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 23
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 81
Реєстрація: 11.04.2010

ICQ:--

Бали: 302
Дівчатка, порадьте, чи можна робити мастику із звичайного зефіру? Бо мармишок знайти не можу, а подивилась на чудові тортики на дрімфуді winked і захотілось спробувати зробити щось подібне...
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
20 липня 2010 08:47
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Іруська
чи можна робити мастику із звичайного зефіру?

Іра, звичайно можна. Із однієї зефірини виходить приблизно дві троянди. Я беру зефір фірми Жако ванільний, але думаю, той що на розвіс також підійде. В роботі він такий же як мармишки тільки потребує більше часу. Спочатку в мікро на 1 хв, можна додати кілька крапель лим. соку або води. А потім просіяти цукрової пудри , вилити в неї набухший зефір і замісити, можна додати малесенький шматочок масла:) Якщо при цьому додати 1 чайну ложку набухшого желатину, то вийде дуже гарна мастика для ліплення фігурок, гарно тримає форму. Але її треба добре ізолювати від повітря бо дуже швидко сохне:)
Удачі:)

Дівчатка дуже-дуже вдячна за похвалюшки і плюсики:) m05004
Перейти на початок сторінки
oksana_k
15 серпня 2010 11:36
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Доброго дня! У мене питання до вас, шановні майстрині-кондитери. Я захоплююсь вашими тортами. Вже два місяці дивлюся, а наважитись так прикрасити не можу. Але дуже хочу, бо вже діти просять. Скажіть, з якою мастикою краще починати працювати, щоб навчитись? І чи можна мармишки розтоплювати у звичайній духовці? Дякую за відповідь.
Перейти на початок сторінки
gutka
15 серпня 2010 11:50
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
можливо ця інформація буде цікавою
Перейти на початок сторінки
oksana_k
15 серпня 2010 18:11
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: gutka
можливо ця інформація буде цікавою

Дякую, але там чогось не сказано, скільки треба мармишок. Я вже стільки тут на сайті начиталася. що й не знаю, за яким рецептом вчитись.
Перейти на початок сторінки
idianka
15 серпня 2010 18:27
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
oksana_k,
тут є

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
oksana_k
20 серпня 2010 22:31
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Доброго вечора! Нарешті (через два місяці активного споглядання ваших витворів мистецтва) я наважилась зробити щось із мастики. Переглянула МК про маки і собі спробувала. Але фото вставити я не вмію.
Volo-shka! Дуже вам вдячна і з нетерпінням чекаю на нові уроки. Хотіла б побачити, як робити колоски.
Перейти на початок сторінки
olenka=)
21 серпня 2010 01:27
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
А мастика у вас смачна вийшла? Не дуже солодка?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 21:03

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100