Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Ласкаво прошу до мого столу, Рецепти Уляночки
уляночка
18 червня 2009 15:54
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Вітаю всіх у своїй темці!

Мене звати Уляна. Дуже хочу поділитись з вами своїм рецептами - як повсякденними , так і святковими. Хочеться, щоб вони вам сподобалися і ви їх частенько готовили . Я буду дуже рада вашим відгукам Смачного!

- бджілка з Манявського скиту. що в Карпатах


А ще буду ділитися своїми фотографіями wink

Повідомлення відредагував уляночка - 5 липня 2009 18:33
Перейти на початок сторінки
уляночка
18 червня 2009 20:10
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
КАТАЛОГ



Закуски

Баклажанні рулетики з горіховою начинкою
Кабачкове рагу куми

Закусочні рулетики з червоної риби
Рис для суші

Салати

Ніжний
Салат " Яринка"
Салат "Ананасний"
Салат салатний


Перші страви

РОССОЛЬНИК - по простому
Cуп гороховий з сухариками по- королівськи




Другі страви


Овочі-гриль
Кабачкові оладки
ЧЕБУРЕКИ
Кролик в кисло-солодкому соусі
Качка по китайськи
Студенські деруни з грибним соусом
Овочевий плов або плов по індійськи
Картопля по- французськи від Діми Клімашенко
Риба масляна в паніровці

Рибка масляна

Випічка несолодка


Фокачча
Хліб з медом і вівсяними пластівцями
Піца як в піцеріїї

Домашній хліб

Випічка солодка


ШВАРЦВАЛЬДСЬКИЙ ВИШНЕВИЙ ТОРТ
Торт горіхово- пісочний
ТОРТ З ПОЛУНИЦЯМИ І КОКОСОМ

Торт Освіжаючо - Лимонний

Пляцок "КРУШАК"
Пляцок "КАРПАТКА"
КАРПАТКА № 2

Сливовий пляцок моєї бабусі"

МАКІВНИК з вишнями
МАКІВНИЧКИ

Медова хатка

СИРНИК під кокосовою піною
СИРНИК на пісочному тісті з вишнями
Сирна запіканка


Бісквіт з приколом
Яблуки у дуже ніжному клярі
Гарбузова каша

Пахалва з горіхами
Масляно-заварний крем
Млинці "Сюзетт"


Десерти


ШОКОЛАДНЕ ПТАШИНЕ МОЛОКО
ТРЮФЕЛЬНИЙ ДЕСЕРТ



Закрутки


Маринована слива
Маринований перець

Квашена капуста за пару днів
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
18 червня 2009 20:20
Повідомлення #3


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14622
Вітаю з відкриттям темки, буду заходити в гості

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
19 червня 2009 12:30
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Маківник з вишнями




Тісто:
3 скл муки
180 мл теплого молока
150 гр розтопленого та охолодженого маргарину
6 жовтків
45 гр свіжих дріжджів
6 ст ложок цукру
1,5 ч. ложечки олії
0,5 ч. ложечки солі
1,5 ч. ложечки спирту
1 пач ванільного цукру
Цедра лимона

Дріжджі розвести з молоком, цукром. Поставити в тепле місце на 15 хв. В просіяну муку дати розчин і решту складників. В кінці влитии маргарин. Поставити в тепле місце на1 – 1,5 год.

Мак:
500 гр маку
250 гр цукру
100 гр ізюму запареного
100 гр горіхів дрібно порізаного
1-2 ст ложки меду
1 ст ложка мягкого маргарину
Цедра з апельсина
Олійка мигдалева ( для любителів)
1 банка вишневого варення з цілими вишеньками (чим більше вишеньок – тим краще,) можна додати ще морожену вишню, але треба щоб добре стік сік.

Мак запарити в 500 мл кип*ятку. Змолоти . Додати всі складники. В кінці делікатно вимішати із збитими 6 білками.
Тісто поділити на 3 частини. На бляшку ( 30см/35см) викласти папір для випічки.Змастити жиром. Дати 1/3 частину тіста. Помазати вишневим варенням і розкласти вишеньки. Накласти 0, 5 макової маси. Накрити наступним шаром тіста – помазати варенням з вишнями – 0, 5 макової маси. На верх накласти останній шар тіста. Пляцок прикрити папером для випічки і поставити в гарячу духовку 180*С на 40- 45 хв. Коли охолоне - полити шоколадною поливою

P.S Маку дуже багато! Тіста трохи замало. Наступний раз буду робити 1,5 порції тіста (тісто смачнюще) . Тісто вийшло трошки рідкувате, тому розкладала на бляшку руками.
Цей маківник потребує трохи затрати часу, але це вартує того.

Повідомлення відредагував уляночка - 22 червня 2009 12:05
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
19 червня 2009 15:14
Повідомлення #5


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14622
Вітаю з дебютом!!! Такий красивий пляцок!

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
19 червня 2009 15:15
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Дуже дякую. А ось ще один tongue
Перейти на початок сторінки
уляночка
19 червня 2009 15:21
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Сирник під кокосовою піною




Тісто:
1, 5 скл муки
125 гр масла
2 жовтки
скл цукру
1 ст. ложка порошку до печива
1 л. Холодної води
Всі складники з*єднати. На дно форми змастити, виложити тісто, поколоти вилкою. Підпекти 10 – 12 хв. при 170*С

Сир:
1 кг сиру
1 ванільний або класичний пудінг
скл цукру
0,5 скл олії
2 скл молока
1 яйце
4 жовтки
Ванільний цукор

Піна:
6 білків, що залишилися від тіста і сиру, збити з 0,5 скл цукру. В кінці дати 100 гр кокосової стружки.

На підпечений корж виливаємо сирну масу. Сирна масса має бути рідка! Пекти 45 хв при 180*С
Піну з кокосом викладаєм на щойно- спечений сирник. Печем ще додатково 15-20 хв.

Сирник виходить тяжкий і мокрий, так як любить моя мама. Дуже смачно з любими свіжими ягодами ( ми їли з трускавками). Ням - ням

Повідомлення відредагував уляночка - 22 червня 2009 12:06
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
19 червня 2009 19:55
Повідомлення #8


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14622
Ше один красунчик smile Ти два зразу пекла?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
19 червня 2009 20:04
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Цитата: Натонька
Ти два зразу пекла?

ні, пекла давно. тільки тепер переписала. Сирник з кокосом і маківник з вишнями з польського сайту "мої випєкі"
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
19 червня 2009 21:59
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Уляночка вітаю з відкриттям теми . Дуже гарний маківник і сирничок виглядають апетитно.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 березня 2024 13:21

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100