Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Голубці ХХІ століття, Такі голубці стануть прикрасою не тільки буденного споживання їжі, а т
kosacjka
28 грудня 2011 00:11
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Голубці ХХІ століття або голубці по-новому




Необхідні продукти:

Капуста (савойська) 2 шт (велика і маленька)
Куряче філе
Сир
Сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Капусту попарити у добре підсоленій воді і розібрати на окремі листочки. Зрізати грубу прожилку.
2. Куряче філе порізати на скибочки, як на відвибні. Відбити, посолити і поперчити. Солити потрібно щедро, бо капуста вбире сіль.
3. Сир нарізати брусочками 4 см довжиною.
4.Тепер саме цікавіше - закручуємо голубці: беремо брусочок сиру і обкручуємо його маленьким листочком капусти, получається маленький голубець. Потім його обкручуємо відбитим кусочком філе і все це загортаємо у великий листочок капусти.
5. Всі голубці складаємо у баняк, швом донизу і тушимо до готовності.

Голубці получаються дуже цікаві на вигляд і смачні.

Моя порада: ці голубці получаються досить ніжними на смак, я би навіть сказала дієтичними, тому до них потрібно подавати соус з насиченим смаком, або тушити їх у насиченому соусі, наприклад томатному або грибному.
Рекомендую скуштувати, не пошкодуєте!!!
СМАЧНОГО!!!

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
bileckaya
28 грудня 2011 00:42
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Таки оригінальні голубці. А де б дізнатися рецепт голубців, які готують з сирого рису. Куштувала такі на Закарпатті.
Перейти на початок сторінки
KotMarta
28 грудня 2011 11:50
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1203
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 680
Реєстрація: 25.11.2010

ICQ:--

Бали: 3008
Як смачно виглядає, голубців захотілося :winked:
Перейти на початок сторінки
Лорі
28 грудня 2011 11:57
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Цитата: kosacjka
Голубці ХХІ століття або голубці по-новому

це дійсно щось новеньке, так і проситься зробити їх...ням-ням :winked:
Перейти на початок сторінки
Tatiana
28 грудня 2011 15:13
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Я завжди роблю голубці з сирого рису, так готує моя мама.

Голубці з сирим рисом
На 1 кг м"яса 1,5 - 2 стакани рису.
Рис мию в декількох водах. На 10-20 хвилин заливаю теплою водою (можна і не заливати). М"ясо я ріжу дрібними кусочками, де попадається де таке жирненьке, то я його дрібно січу, що у готовій страві його не відчувалося. Бо ж рис щоб був розипчатим, то м"ясо треба не пісне. Далі воду з рису зціджую, додаю м"ясо, дрібно різану кубиками цибульку, сіль, перець за смаком. Все ретельно перемішую. Завертаю у капустні листки, яки попередньо пропарюю, та складаю швом до низу у банячок. Кожний шар голубців перемащую томатним соусом із сметаною і тушкую до готовності. Рис у таких голубцях виходить розипчатим, а не як каша. Теж виходять смачними.
Фото не дуже якісне.
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
28 грудня 2011 16:51
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: kosacjka
Голубці ХХІ століття або голубці по-новому

Цитата: Tatiana
Голубці з сирим рисом

ну смакоту зробили видно що скоро празднік
Перейти на початок сторінки
Ludka
28 грудня 2011 19:45
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
kosacjka, такий прикольний рецепт, обовязково спробую. :winked:
Перейти на початок сторінки
bileckaya
28 грудня 2011 21:10
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дуже дякую за рецепт голубців з сирим рисом. Взагалі за всі рецепти дякую, і за сайт, що такий існує дякую його власникам. Дай Вам Боже здоров'я та щастя!!!!
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
28 грудня 2011 21:33
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Tatiana,
Цитата: Tatiana
Голубці з сирим рисом

Це дуже добрий випробуваний рецепт. Так робили мої бабусі. провірено, як кажуть, часом!!!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
2 січня 2012 14:44
Повідомлення #10


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14622
kosacjka,
дякую за голубці, фото тут :smile: Дуже голубці смачні!

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 березня 2024 22:00

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100