. Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу... » Кулінарний форум Дрімфуд
   
 
Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
Natalyi
17 квітня 2011 19:16
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Ласкаво прошу всіх у свою нову тему, а точніше продовження попередньої !

Завжди рада буду Вас бачити у своїй темі і буду старатися пригостити чимось смачненьким ! Надіюся, що мої випробувані рецепти Вам згодяться !


Ось тут моя попередня тема
А тут каталог страв


Повідомлення відредагував Natalyi - 19 травня 2011 22:38
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
4 квітня 2011 09:01
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Сьогодні пригощаю Вас десертом Кавова Панакота
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...

Повідомлення відредагував Natalyi - 16 жовтня 2014 19:30
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
lana
4 квітня 2011 09:16
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Natalyi,
%CD%E0%F2%E0%EB%F7%E8%ED%E0+%EA%F3%F5%ED%FF+-+2+%3A%29
анимационные картинки - Текст

Наталочко! Вітаю тебе з новою темою , з новою сторіночкою твого життя!
Я дуже вдячна за твої рецепти. Сирну косу готувала й сьогодні ( це вже втретє!). У тебе завжди цікаві рецепти, і я з великим задоволенням у тебе вчуся!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Natalyi
4 квітня 2011 10:16
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Печінковий тортик



0,5 кг (приблизно) печінки і 1 цибулину змолоти через дрібне сито.
Додати 1 яйце, 0,5 скл.молока, борошна до консистенції, як на млинці.
Посолити, поперчити до смаку і додати 1 ст.л. олії. Вимішати. Насмажити млинці.
4 варені яйця і 100 г твердого сиру потерти на дрібній тертці, додати 200 г майонезу (приблизно) і витиснути 2 зубчики часнику. Можна додати зелень. Перемастити цією масою млинці (складаючи тортиком). Зверху прикрасити на свій смак (я затерла яйцем і посипала крес-салатом).
Смачного !

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
4 квітня 2011 11:16
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: lana
Я дуже вдячна за твої рецепти.

Ланочко, дякую Вам ! Рада, що Вам подобаються мої рецепти. Це стимул для мене ! І найкраща винагорода !

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
4 квітня 2011 12:12
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163

Наталю!
Вітаю з відкриттям другої авторської сторінки!Це свято для Тебе і для всіх нас!Дуже люблю забігати до Тебе на кухоньку за смачненьким,якого тут так багато,що інколи можна просто розгубитися...,вибираючи гарний рецепт!Дякую за Твою безмежну фантазію,майстерність ,творчість і талант.Бажаю, Наталочко, Тобі гарного,весняного настрою на сторінках нової кухоньки і невичерпного натхнення!

Перейти на початок сторінки
Наташка
4 квітня 2011 13:16
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 262
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 420
Реєстрація: 2.02.2010

ICQ:--

Бали: 613
Наталочко,на твоїй кухні завжди смачно та затишно! Дякую тобі за смачні та корисні рецептики, я частенько готую їх. Натхнення тобі та продовжуй нас дивувати!
Перейти на початок сторінки
нетік
4 квітня 2011 14:16
Повідомлення #8


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Вітаю з продовженням твоєї темки....

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
4 квітня 2011 15:16
Повідомлення #9


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Вітаю з продовженням темки!!натхнення тобі і смачних страв!! :smile:

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
idianka
4 квітня 2011 16:21
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Наталю , вітаю з продовженням смачної темки ! Бажаю натхнення і частих відвідувачів !


%CD%E0%F2%E0%EB%F7%E8%ED%E0+%EA%F3%F5%ED%FF+-+2+%3A%29

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2017 20:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Ідея оформлення пряників
  Пише Канарейка (15 листопада 2017 18:37)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише oksenya75 (29 жовтня 2017 18:01)
Як додати фото?
  Пише ОЛЕСЯ (28 жовтня 2017 15:22)
Вибір обігрівача приміщення
  Пише oksenya75 (28 жовтня 2017 01:19)
Цікаві місця у Києві
  Пише ОЛЕСЯ (14 жовтня 2017 05:32)
Привітання вчителям
  Пише ОЛЕСЯ (6 жовтня 2017 19:24)
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (24 вересня 2017 22:36)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 72
Гостей: 54
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100