Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Електрична духовка, поради
utya
28 лютого 2011 14:19
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Я колись не дуже приділяла увагу духовкам.. пече то й пече...
Але вийшло так... що коли ми раніше жили на квартирі.. де була старенька духорвка..ннн-ого року випуску (плита на 2 камфорки)... пекла вона добре.. А тепер на іншій нашій квартирі духовка Норд...я плююся жахливо... зверху зовсіс не припікає... а якщо і примече ... тоді вже знизу згоріло..
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
28 лютого 2011 16:18
Повідомлення #12


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: utya
А які у вас виробники тих плит,...

у мене Gorenje, у деяких знайомих - вбудовані Ariston - я своєю задоволена.
Перейти на початок сторінки
gutka
28 лютого 2011 16:49
Повідомлення #13


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Ірка-Шкірка
вбудовані Ariston

така у мене - на разі задоволена
Перейти на початок сторінки
utya
28 лютого 2011 17:05
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
А про ВЕКО і Індезіт.... хтось щось може сказати????
Перейти на початок сторінки
uliana_y
28 лютого 2011 17:35
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: utya
А про ВЕКО і Індезіт

в мене індезіт газова.Не можу сказати ,що вже так дуже задоволена.Плитка,як плитка.Наприклад,якщо пляцок чи сирник пекти довше 1.5 год чи год то ,завжди,ставлю на верхню полку,якщо нище горить. Так пече добре.Ще трішки від дека залежить.

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Karolina
28 лютого 2011 18:07
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 191
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 410
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Цитата: utya
А про ВЕКО і Індезіт

в мене Індезіт як я і казала електрична,я дуже задоволена!

--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Перейти на початок сторінки
Iruna
3 березня 2011 13:47
Повідомлення #17


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 11
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 26
Реєстрація: 2.01.2010

ICQ:--

Бали: 249
Користуюся духовкою Whirlpool вмонтована дуже зручно. Також цієї ж марки купила холодильник і плиту індукційну. І тепер ніколи б не поміняла духовку і плитку на газову. Речі супер.
Перейти на початок сторінки
Я Леся
25 травня 2011 13:44
Повідомлення #18


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Не знаю чи я де треба пишу))
Але, в мене вбудована електрична духовка Горєнье і я ніяк не можу обрати правильний режим для випікання кексів. Вже перепробувала купу рецептів, думала причина в них. Але бачу, що то я з духовкою домовитися не можу))
Я випікаю на 2 рівні при т-рі 180", з верхнім і нижнім нагрівом. Кекс гарно росте, а коли розрізаєш, зверху утворюється тверда скоринка, а в середині гливкий (мокрий) (((
Вчора пробувала режим верхній-нижній нагрів при 160" і знов те саме(((
Порадьте щось, будь-ласка.
Перейти на початок сторінки
vika
25 травня 2011 16:43
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
В мене така ж духовка. Я випікаю кекси на 4 рівні. Температура за рецептом. Все супер.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
25 травня 2011 19:34
Повідомлення #20


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Я Леся
Я випікаю на 2 рівні при т-рі 180", з верхнім і нижнім нагрівом. Кекс гарно росте, а коли розрізаєш, зверху утворюється тверда скоринка, а в середині гливкий (мокрий) (((
Вчора пробувала режим верхній-нижній нагрів при 160" і знов те саме(((
Порадьте щось, будь-ласка.


У мене Gorenje - я випікаю кекси відразу на двох рівнях (верхні витягаю швидше) на режимі нижній нагрів + вентиляція і температура на 10 градусів менша, ніж по рецепту (це необхідно для режиму вентиляції). Усе вдається.
А який рецепт кексу? може просто муки замало?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 квітня 2024 23:16

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100