Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Рецепт: Шоколадні коржі
Natalyadiva
20 грудня 2010 18:08
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Soni, гарний торт, ти перемащувала шоколадним кремом? Дуже смачно!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
20 грудня 2010 18:10
Повідомлення #22


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Soni,
Але височезний тортисько!!! Крем який??? З кислинкою чи без?
Перейти на початок сторінки
Soni
20 грудня 2010 18:28
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Ірка-Шкірка
Ой Іруся, це 2 розрізані коржі, а ще залишився один корж, який як мінімум можна розрізати на 3, і це все з одної порції рецепту. коржі мені дуже сподобались крем я роблю заварний:

1 ст. молока й 1 ст. цукру й ванільний цукор ставимо на вогонь, періодично помішуємо, У цей час в стакані змішуємо 0,5 ст. молока з 2-3 ст. ложками крохмалю, якщо гарний крохмаль, те можна 2 л.
Коли молоко й цукор закипить, вливаємо в нього молочно - крохмальну суміш. І мішаємо до загустіння маси. Ставимо на холод остигати.
Збиваємо 2 пачки масла й по трохи додаємо остиглу крохмальну масу. Виходить ніжно-оксамитовий крем.
В даному випадку я дала 3пачки масла+кава і какао+коньяк.
От такий получився тортик, а ще один пляцок чекає на перемащення. smile
Перейти на початок сторінки
Soni
20 грудня 2010 18:29
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Natalyadiva
Дякую, так шоколадний крем
Перейти на початок сторінки
нетік
21 грудня 2010 17:59
Повідомлення #25


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
а ось мої шоколадні коржі

неперевершений смак, неперевершена консистенція. шикарні коржі, їх можна назвати королівськими. з ними так легко працювати а результат шикарний. я просто немаю слів щоб його описати, це треба спробувати....
Натонько, дуже дякую за рецепт!!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
uliana_y
21 грудня 2010 19:17
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
нетік, мммммммм,супер,мега апетитно!!!

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
muroslava07
21 грудня 2010 19:51
Повідомлення #27


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Коржі суперові. Хотіла своїх домашніх побалувати і спекла в бритванці розміром 36*26 (як підказала настояща українська натура... lol ). то перший корж трохи спортила бо забула про пергамент, то він пішов середнім, а решта вилила і коли спікся - розрізала на 2 част. Торт вийшов великий. Маса точно - 3кг, а може і 4. Чоловік казав що можна таку смакоту і частіше пекти. (Це мені втики, бо з животом великим недуже на кухні пошастаєш....)
Це все що залишилось.
Перейти на початок сторінки
uliana_y
21 грудня 2010 20:16
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Все переконали вже і я мушу ті коржі спекти!!)

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Іруська
21 грудня 2010 21:42
Повідомлення #29


Молода господинька
  • 34

Репутація: 23
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 81
Реєстрація: 11.04.2010

ICQ:--

Бали: 302
Хочу спробувати ці коржі, але не зовсім зрозуміла - соду не гасити оцтом? Окремо додати соду і вже потім оцет?
Перейти на початок сторінки
нетік
21 грудня 2010 21:45
Повідомлення #30


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Іруська
Хочу спробувати ці коржі, але не зовсім зрозуміла - соду не гасити оцтом? Окремо додати соду і вже потім оцет?
я так робила, як в рецепті :всипала соду і вляла оцет. в мене все получилось, значить так має бути....

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 квітня 2024 08:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100