Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 ВСЯКІ СМАКОЛИКИ:), Мої улюблені рецепти!
Пушинка
Готувати може кожен!
23 червня 2011 16:14
Повідомлення #121


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: мари4ка
Намазка канапкова, АРОМАТНА


а я попробую таку намазку зі звичайного сиру- в мене його зараз багато буває. Думаю, також смачно буде. А ідея гарна.
Перейти на початок сторінки
мари4ка
6 липня 2011 12:03
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
СЛОЙКИ ПІД ІКРУ

300 гр маргарину
400 гр муки
3 жовтки
4 ст лож. сметани
1/4 ч. лож. солі
Маргарин розтерти з половиною муки.Додати жовтки , сіль, сметану.Добре все перемішати і додати решту муки.Тісто поставити на 2 год. в холодильник. Розкачати тісто товщиною 0,5 см і порізати ромбиками.Випікати при темп 180 градусів приблизно 15-20 хв.
Перейти на початок сторінки
Soni
6 липня 2011 14:13
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: мари4ка
СЛОЙКИ ПІД ІКРУ

Просто чудо, дякую за рецепт
Перейти на початок сторінки
lana
6 липня 2011 22:47
Повідомлення #124


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: мари4ка
СЛОЙКИ ПІД ІКРУ

Виглядають по-царськи!!!!
Перейти на початок сторінки
наТуся
6 липня 2011 23:06
Повідомлення #125


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
мари4ка ти вкотре полонила мій шлунок, неймовірна красота, хочеться відразу усього попробувати.

Повідомлення відредагував наТуся - 6 липня 2011 23:06
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
6 вересня 2011 14:05
Повідомлення #126


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
мари4ка,
Мій чоловік затятий рибалка, але як побачив твою щуку був у захваті. Дякую за чудові рецепти.
Перейти на початок сторінки
мари4ка
23 жовтня 2011 19:16
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Піцца Капрічоза


Тісто:
50 грам дріжджів
1 ст. лож цукру
100 грам маргарину
100 грам сметани
100 грам води
1 ч.л. лож солі
мука
Дріжджі розімяти вилкою+цукор і залишити на 10 хв,щоб вони потекли. Потім +сметану,воду ,розтоплений маргарин,сіль,муку і замісити тісто..Муки скільки забере тісто.Тісто повинно бути мягше ніж на вареники.

Начинка:
300 грам помідорів
3 зубсики часнику
30 грам олії
400 грам ковбаси
400 грам моцарели(можна бринзу)
чорні оливки-100 грам
капери(якщо є),50 гр
листочки базиліку(можна сушений)

На розкалену олію кинути часник і прожарити до золотистого.Помідори почистити від шкірки,порізати кубиками і викинути в гарячу олію,протушити+сіль+капери до смаку.

Тісто розділити на дві частини(вийде дві піцци),розкачати товщиною 0,7 см і помастити соусом з помідорів.Потім виложити ковбасу,оливки і шматочками порізаний сир(не потертий).Зверху покласти свіжий базилік,якщо нема,то засипати сушеним.

Пекти піццю в дуже гарячій духовці 220 градусів10-15 хв

Повідомлення відредагував мари4ка - 24 жовтня 2011 16:48
Перейти на початок сторінки
мари4ка
23 жовтня 2011 19:37
Повідомлення #128


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Торт "Кофетта",


Тісто:
4 яйця
2 стак сметани
300 гр цукру
2 ч.лож розпушувача
2 стак муки(повних)
Тісто розлити в дві форми № 26
Пекти при темп 190-200 градусів, 15-20 хв.

Сироп:
150 грам води +100 грам цукру,коли закипить+3 ст. лож. розчинної кави.Коли все вичтигне+100 грам коняку.

Крем:
100грам вершків збити до густої стоячої піни(коли перевернути миску крем не витікає). Якщо вершки не збиваються,то додати згущувач.
окремо збити300-350 грам сметани+згущувач+150 грам пудри.Коли сметанний крем добре збився,то продовжуючи збивати додавати по одній ложці збитих вершків,поки не викладемо всіх.

Коржі розрізати на 2 част і кожні внутрішню частину полити сиропом(добре полити,не скупитись:)) Перемастити торт кремом,затерти шоколадом за бажанням і поставити в холодильник.
Смакота неймовірна, аж в роті тане!!!!
Перейти на початок сторінки
idianka
23 жовтня 2011 22:21
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: мари4ка
100 грам дріжджів

а то не забагато ? :smile:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
24 жовтня 2011 16:29
Повідомлення #130


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Тортик неймовірно апетитний. Симпатична піца.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 березня 2024 16:05

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100