Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Славочка
6 липня 2010 00:00
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
я вже питала колись чим змащувати мастику для блиску? просто горілкою чи ще пробувала горілку з медом--все добре, а от останній торт-сумочка відразу змяк, рюшечки впали-зів'яли. певно ще добре не висохло, а я вже змастила.
і в холодильнику за ніч теж трохи розмякає. Порадь щось, будь-ласка. belay
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
6 липня 2010 10:08
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1945
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2703
Цитата: Славочка
я вже питала колись чим змащувати мастику для блиску? просто горілкою чи ще пробувала горілку з медом--все добре, а от останній торт-сумочка відразу змяк, рюшечки впали-зів'яли. певно ще добре не висохло, а я вже змастила.і в холодильнику за ніч теж трохи розмякає. Порадь щось, будь-ласка.

Славочко, на жаль, порадити не можу нічого, бо змащую я цукровим сиропом, і поки що таких проблем не мала.
А ще я рідко ставлю в холодильник покриті торти, бо збираю їх перед здачею замовникам.

Дівчатка, дуже-дуже дякую всім Вам за похвалюшки і плюсики a0a
Без Ваших добрих слів, хіба б я змогла так творити no
Користуйтесь на здоров"я:)

Наступними будем робити дитячі кедики what :)
Перейти на початок сторінки
Іруська
19 липня 2010 19:26
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 22
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 81
Реєстрація: 11.04.2010

ICQ:--

Бали: 300
Дівчатка, порадьте, чи можна робити мастику із звичайного зефіру? Бо мармишок знайти не можу, а подивилась на чудові тортики на дрімфуді winked і захотілось спробувати зробити щось подібне...
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
20 липня 2010 08:47
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1945
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2703
Цитата: Іруська
чи можна робити мастику із звичайного зефіру?

Іра, звичайно можна. Із однієї зефірини виходить приблизно дві троянди. Я беру зефір фірми Жако ванільний, але думаю, той що на розвіс також підійде. В роботі він такий же як мармишки тільки потребує більше часу. Спочатку в мікро на 1 хв, можна додати кілька крапель лим. соку або води. А потім просіяти цукрової пудри , вилити в неї набухший зефір і замісити, можна додати малесенький шматочок масла:) Якщо при цьому додати 1 чайну ложку набухшого желатину, то вийде дуже гарна мастика для ліплення фігурок, гарно тримає форму. Але її треба добре ізолювати від повітря бо дуже швидко сохне:)
Удачі:)

Дівчатка дуже-дуже вдячна за похвалюшки і плюсики:) m05004
Перейти на початок сторінки
oksana_k
15 серпня 2010 11:36
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Доброго дня! У мене питання до вас, шановні майстрині-кондитери. Я захоплююсь вашими тортами. Вже два місяці дивлюся, а наважитись так прикрасити не можу. Але дуже хочу, бо вже діти просять. Скажіть, з якою мастикою краще починати працювати, щоб навчитись? І чи можна мармишки розтоплювати у звичайній духовці? Дякую за відповідь.
Перейти на початок сторінки
gutka
15 серпня 2010 11:50
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4115
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7219
можливо ця інформація буде цікавою
Перейти на початок сторінки
oksana_k
15 серпня 2010 18:11
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: gutka
можливо ця інформація буде цікавою

Дякую, але там чогось не сказано, скільки треба мармишок. Я вже стільки тут на сайті начиталася. що й не знаю, за яким рецептом вчитись.
Перейти на початок сторінки
idianka
15 серпня 2010 18:27
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1296
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1977
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:11111

Бали: 4880
oksana_k,
тут є

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
oksana_k
20 серпня 2010 22:31
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Доброго вечора! Нарешті (через два місяці активного споглядання ваших витворів мистецтва) я наважилась зробити щось із мастики. Переглянула МК про маки і собі спробувала. Але фото вставити я не вмію.
Volo-shka! Дуже вам вдячна і з нетерпінням чекаю на нові уроки. Хотіла б побачити, як робити колоски.
Перейти на початок сторінки
olenka=)
21 серпня 2010 01:27
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
А мастика у вас смачна вийшла? Не дуже солодка?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 липня 2014 17:26



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
idianka
idianka
Сьогодні в13:28:58

Добре, що тобі вдалось. Захер ще не пекла, збираюсь, але щось все відкладаю
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в09:26:54

тепер мені ще треба Захера гарного, бо минулого разу пекла, а він вийшов якісь зовсім недобрий, сухий якісь.idianka, ти пекла Захер? Може би там дати корж від Ейфорії?))
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в00:05:50

Я сьогодні зробила ту панна котту з вершків, то мені привезли, я так думаю, що то і є та сепараторна сметана чи як там її.. Вийшло дуже смачно. Зробила ще соус ягідний до того, дуже пасувало. Хто має можливість купити таку сметану, пробуйте, це дуже-дуже!
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в00:04:07

angelina,
нехай все буде дуже смачно!
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в23:52:25

Натонька,
дякую!!! a0a
Відповісти
Магда
Магда
Вчора в21:30:59

Натонька, а хто їх знає! Виробник заявляє, що із справжнього молока, а як там на справді... По крайній мірі, із доступних вершків в маркетах - ці кращі.
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в12:40:32

привезли мені баночку, буду нині пробувати, подивимось що вийде))
Відповісти
idianka
idianka
Вчора в11:30:07

Натонька,
Ще й як збиваються, розуміеш - сметана то вже скислий продукт, а вершки солодкі, навіть я б сказала без смаку, трохи тягнуться за ложкою, хоча іх так само збирають сепаратором, ну в нас на базарі э чітке розмежування вершки-сметана
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в10:40:29

angelina,
підходить, тільки, щоб не доторкався до неї. Тобто перемастити ним, а зверху і боки весь торт масляним кремом
Відповісти
angelina
angelina
22 липня 2014

дякую,Натонька,до одного виду крем точно цей давати буду))) і ще feel чи підходить він для перемащування тортів покритих мастікою?
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 1
Користувачі: галявороняк, vkazimir, OkIv, Romkova, натафка
Роботи: Google Bot, crawl Bot, Google AdSense, spider Bot, robot Bot, Yandex Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: OkIv, Romkova, галявороняк, Галичанка Надя, vkazimir, Тереза, натафка, вишенька-черешенька, ginger, nadjawkakiss, Vajnrauh, Ірця, Soni, наталія3105, Машуня, кицюня, natka0208, bkru, Ludka, Олюся

Нове на форумі
 
Короваї!!!
  Пише вишенька-черешенька (Сьогодні, 16:54)
Вітання Дмитру - сину Irina
  Пише Тереза (Учора, 19:10)
З днем народження, Наташка
  Пише Тереза (Учора, 19:09)
Вітання для Галюньки
  Пише Тереза (22 липня 2014 14:42)
Вітання для Боженки - донечки божена
  Пише Тереза (22 липня 2014 14:41)
Вітання для Танічки - доці kristi_sk
  Пише Тереза (22 липня 2014 14:40)
Дитячі тортики -6
  Пише galalviv (21 липня 2014 21:17)
Торти незвичайних форм - 4
  Пише chajka (21 липня 2014 14:25)
Весільні торти-2.
  Пише Nataly Cake (21 липня 2014 11:17)
Вітання для Рімми
  Пише Тереза (20 липня 2014 14:13)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100