Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Славочка
6 липня 2010 00:00
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
я вже питала колись чим змащувати мастику для блиску? просто горілкою чи ще пробувала горілку з медом--все добре, а от останній торт-сумочка відразу змяк, рюшечки впали-зів'яли. певно ще добре не висохло, а я вже змастила.
і в холодильнику за ніч теж трохи розмякає. Порадь щось, будь-ласка. belay
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
6 липня 2010 10:08
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1945
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2703
Цитата: Славочка
я вже питала колись чим змащувати мастику для блиску? просто горілкою чи ще пробувала горілку з медом--все добре, а от останній торт-сумочка відразу змяк, рюшечки впали-зів'яли. певно ще добре не висохло, а я вже змастила.і в холодильнику за ніч теж трохи розмякає. Порадь щось, будь-ласка.

Славочко, на жаль, порадити не можу нічого, бо змащую я цукровим сиропом, і поки що таких проблем не мала.
А ще я рідко ставлю в холодильник покриті торти, бо збираю їх перед здачею замовникам.

Дівчатка, дуже-дуже дякую всім Вам за похвалюшки і плюсики a0a
Без Ваших добрих слів, хіба б я змогла так творити no
Користуйтесь на здоров"я:)

Наступними будем робити дитячі кедики what :)

--------------------
Солодкі фантазії
Перейти на початок сторінки
Іруська
19 липня 2010 19:26
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 22
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 11.04.2010

ICQ:--

Бали: 299
Дівчатка, порадьте, чи можна робити мастику із звичайного зефіру? Бо мармишок знайти не можу, а подивилась на чудові тортики на дрімфуді winked і захотілось спробувати зробити щось подібне...
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
20 липня 2010 08:47
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1945
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2703
Цитата: Іруська
чи можна робити мастику із звичайного зефіру?

Іра, звичайно можна. Із однієї зефірини виходить приблизно дві троянди. Я беру зефір фірми Жако ванільний, але думаю, той що на розвіс також підійде. В роботі він такий же як мармишки тільки потребує більше часу. Спочатку в мікро на 1 хв, можна додати кілька крапель лим. соку або води. А потім просіяти цукрової пудри , вилити в неї набухший зефір і замісити, можна додати малесенький шматочок масла:) Якщо при цьому додати 1 чайну ложку набухшого желатину, то вийде дуже гарна мастика для ліплення фігурок, гарно тримає форму. Але її треба добре ізолювати від повітря бо дуже швидко сохне:)
Удачі:)

Дівчатка дуже-дуже вдячна за похвалюшки і плюсики:) m05004

--------------------
Солодкі фантазії
Перейти на початок сторінки
oksana_k
15 серпня 2010 11:36
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Доброго дня! У мене питання до вас, шановні майстрині-кондитери. Я захоплююсь вашими тортами. Вже два місяці дивлюся, а наважитись так прикрасити не можу. Але дуже хочу, бо вже діти просять. Скажіть, з якою мастикою краще починати працювати, щоб навчитись? І чи можна мармишки розтоплювати у звичайній духовці? Дякую за відповідь.
Перейти на початок сторінки
gutka
15 серпня 2010 11:50
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4115
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7219
можливо ця інформація буде цікавою
Перейти на початок сторінки
oksana_k
15 серпня 2010 18:11
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: gutka
можливо ця інформація буде цікавою

Дякую, але там чогось не сказано, скільки треба мармишок. Я вже стільки тут на сайті начиталася. що й не знаю, за яким рецептом вчитись.
Перейти на початок сторінки
idianka
15 серпня 2010 18:27
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1273
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1884
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:11111

Бали: 4665
oksana_k,
тут є

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
oksana_k
20 серпня 2010 22:31
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Доброго вечора! Нарешті (через два місяці активного споглядання ваших витворів мистецтва) я наважилась зробити щось із мастики. Переглянула МК про маки і собі спробувала. Але фото вставити я не вмію.
Volo-shka! Дуже вам вдячна і з нетерпінням чекаю на нові уроки. Хотіла б побачити, як робити колоски.
Перейти на початок сторінки
olenka=)
21 серпня 2010 01:27
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
А мастика у вас смачна вийшла? Не дуже солодка?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 квітня 2014 11:22



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
ginger
ginger
Сьогодні в19:19:55

Машуня,а коли набридне одне місце - то переходиш в інше, натиснувши на клямку вгорі зліва.
Відповісти
angelina
angelina
Сьогодні в18:55:32

Машуня,
треба натиснути мишкою на дверы,на того лева)))
Відповісти
Машуня
Машуня
Сьогодні в18:50:26

ginger,
я заходжу на сторінку з посиланням,а дальше двері не відкриваються...
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в16:33:01

ginger,
о, така цікава штучка))
Відповісти
ginger
ginger
Сьогодні в13:26:46

Ото посилання для мандрів онлайн! Мене затягнуло на годину!
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в18:05:03

Гляньте яке чудо
Відповісти
Натонька
Натонька
22 квітня 2014

та нема за шо, то дрібничка)
Відповісти
Natalyadiva
Natalyadiva
22 квітня 2014

нарешті пішло, дякую, Наталю!
Відповісти
Натонька
Натонька
22 квітня 2014

бачу ага
Відповісти
Natalyadiva
Natalyadiva
22 квітня 2014

Натонька, я закинула, але в іншу тему, бачиш?
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 1
Користувачі: tetyana.jatziv, utya, olya-olya1978, nbnbnb
Роботи: spider Bot, Google Bot, MSN Bot, Google AdSense, Yandex Bot, crawl Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: tetyana.jatziv, olya-olya1978, utya, lazarolya, вишенька, Христя, yanis, Goonketa, Злата, МарянаК, Іра, nbnbnb, Міла 83, natalo4ka, tanya_mospan, miro5, marjana, oksanam, danyk, Ірина12

Нове на форумі
 
Вітання для Богдана - сина muzarom
  Пише ssaazzoonn (Учора, 21:56)
20 квітня вітаємо Лєну ( Оленка я) з днем народження!!!!
  Пише Tatiana (Учора, 20:25)
Вiтання для Андріани Михайлини (Донi Марусі)
  Пише Tatiana (Учора, 20:24)
Вітання для maija23
  Пише Tatiana (Учора, 20:24)
Вітаємо донечок Марусі 22.04- Андріана Михайлина, 23.04 - Анна Марія
  Пише Тереза (Учора, 16:54)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише chajka (Учора, 15:48)
Їстівні картинки для тортів. Підложки золото/срібло
  Пише Їстівні картинки (Учора, 15:25)
Рецепти паски
  Пише Натонька (Учора, 08:12)
Грядочка
  Пише lana (Учора, 07:46)
Наші улюбленці
  Пише Лорі (Учора, 07:37)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100