Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Славочка
6 липня 2010 00:00
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
я вже питала колись чим змащувати мастику для блиску? просто горілкою чи ще пробувала горілку з медом--все добре, а от останній торт-сумочка відразу змяк, рюшечки впали-зів'яли. певно ще добре не висохло, а я вже змастила.
і в холодильнику за ніч теж трохи розмякає. Порадь щось, будь-ласка. belay
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
6 липня 2010 10:08
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1945
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2703
Цитата: Славочка
я вже питала колись чим змащувати мастику для блиску? просто горілкою чи ще пробувала горілку з медом--все добре, а от останній торт-сумочка відразу змяк, рюшечки впали-зів'яли. певно ще добре не висохло, а я вже змастила.і в холодильнику за ніч теж трохи розмякає. Порадь щось, будь-ласка.

Славочко, на жаль, порадити не можу нічого, бо змащую я цукровим сиропом, і поки що таких проблем не мала.
А ще я рідко ставлю в холодильник покриті торти, бо збираю їх перед здачею замовникам.

Дівчатка, дуже-дуже дякую всім Вам за похвалюшки і плюсики a0a
Без Ваших добрих слів, хіба б я змогла так творити no
Користуйтесь на здоров"я:)

Наступними будем робити дитячі кедики what :)

--------------------
Солодкі фантазії
Перейти на початок сторінки
Іруська
19 липня 2010 19:26
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 22
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 11.04.2010

ICQ:--

Бали: 299
Дівчатка, порадьте, чи можна робити мастику із звичайного зефіру? Бо мармишок знайти не можу, а подивилась на чудові тортики на дрімфуді winked і захотілось спробувати зробити щось подібне...
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
20 липня 2010 08:47
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1945
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2703
Цитата: Іруська
чи можна робити мастику із звичайного зефіру?

Іра, звичайно можна. Із однієї зефірини виходить приблизно дві троянди. Я беру зефір фірми Жако ванільний, але думаю, той що на розвіс також підійде. В роботі він такий же як мармишки тільки потребує більше часу. Спочатку в мікро на 1 хв, можна додати кілька крапель лим. соку або води. А потім просіяти цукрової пудри , вилити в неї набухший зефір і замісити, можна додати малесенький шматочок масла:) Якщо при цьому додати 1 чайну ложку набухшого желатину, то вийде дуже гарна мастика для ліплення фігурок, гарно тримає форму. Але її треба добре ізолювати від повітря бо дуже швидко сохне:)
Удачі:)

Дівчатка дуже-дуже вдячна за похвалюшки і плюсики:) m05004

--------------------
Солодкі фантазії
Перейти на початок сторінки
oksana_k
15 серпня 2010 11:36
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Доброго дня! У мене питання до вас, шановні майстрині-кондитери. Я захоплююсь вашими тортами. Вже два місяці дивлюся, а наважитись так прикрасити не можу. Але дуже хочу, бо вже діти просять. Скажіть, з якою мастикою краще починати працювати, щоб навчитись? І чи можна мармишки розтоплювати у звичайній духовці? Дякую за відповідь.
Перейти на початок сторінки
gutka
15 серпня 2010 11:50
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4115
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7219
можливо ця інформація буде цікавою
Перейти на початок сторінки
oksana_k
15 серпня 2010 18:11
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: gutka
можливо ця інформація буде цікавою

Дякую, але там чогось не сказано, скільки треба мармишок. Я вже стільки тут на сайті начиталася. що й не знаю, за яким рецептом вчитись.
Перейти на початок сторінки
idianka
15 серпня 2010 18:27
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1273
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1884
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:11111

Бали: 4665
oksana_k,
тут є

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
oksana_k
20 серпня 2010 22:31
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Доброго вечора! Нарешті (через два місяці активного споглядання ваших витворів мистецтва) я наважилась зробити щось із мастики. Переглянула МК про маки і собі спробувала. Але фото вставити я не вмію.
Volo-shka! Дуже вам вдячна і з нетерпінням чекаю на нові уроки. Хотіла б побачити, як робити колоски.
Перейти на початок сторінки
olenka=)
21 серпня 2010 01:27
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
А мастика у вас смачна вийшла? Не дуже солодка?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 квітня 2014 12:29



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
Сьогодні в21:35:44

Ірка-Шкірка,
так,дякую! точно спробую!
Відповісти
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
Вчора в23:16:06

сяняНЯНЯ,
попробуй збити по моєму рецепту
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
Вчора в21:34:12

Ірка-Шкірка,
я до вже збитого масла по ложці добавляю пудинг і далі збиваю, і ще не встигаю до кінця видати той пудинг як вся маса зтинається...
Відповісти
Діана
Діана
Вчора в07:56:15

Привіт!у мене питання,я бізе вже пекла, але без конвекції, чи можна її використовувати в даному випадку і коли включати??&
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в06:32:53

йой дівки, купила м на паску всьо крім дріжджів! Шо то мені таке сталося?
Відповісти
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
18 квітня 2014

Цитата: сяняНЯНЯ
Скільки не роблю,постійно зтинається!

тобто звурджується? я до гарячого пудингу даю масло, вимішую ложкою, а коли стає тепле - збиваю - сьогодні так само готувала пудинговий крем до "Кори дуба"
Відповісти
Натонька
Натонька
18 квітня 2014

сяняНЯНЯ,
в мене теж таке
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
18 квітня 2014

Маю постійно проблему з пудинговим кремом! Скільки не роблю,постійно зтинається! Вже охота відпадає взагалі його робити...в чому може бути проблема?
Відповісти
angelina
angelina
18 квітня 2014

Рімма,
не пекла сьогодні,встигла вчора no
Відповісти
Oksanochka
Oksanochka
18 квітня 2014

Вася,
ух ти який молодець!!!!!хвались тодi
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 1
Користувачі: галявороняк
Роботи: Google Bot, crawl Bot, MSN Bot, Google AdSense, spider Bot, Yandex Bot, robot Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: галявороняк, natka0208, самбірчанка, Lyubov_68, МарянаК, ОЛЕСЯ, yanis, Ірина12, Tanushkaf, Оксана Черньова, oksenya75, matskiv76, Рімма, sergikanter, Натонька, Iruna, ogods, Фіалочка, Галичанка Надя, dinan78

Нове на форумі
 
Великдень!!!!!
  Пише angelina (Сьогодні, 00:25)
З Днем народження ! - tanusha158 (Таня)
  Пише Тереза (Учора, 20:23)
Марчик - син uliana_y
  Пише Тереза (Учора, 20:22)
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d (Учора, 19:54)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише lana (Учора, 15:51)
Великдень
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 11:25)
Гумор
  Пише lana (19 квітня 2014 16:57)
Мої смаколики
  Пише Darka (19 квітня 2014 06:16)
Ласкаво прошу до мене в гості
  Пише Ірка-Шкірка (18 квітня 2014 23:53)
Їстівні картинки для тортів. Підложки золото/срібло
  Пише Pito4ka (18 квітня 2014 10:29)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100