Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Торти, прикрашені нами, красиві торти, звичайних форм
Натонька
прагну досконалості...
18 жовтня 2010 18:37
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1689
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6228
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 13765
Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.

ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Канарейка
28 липня 2011 15:01
Повідомлення #211


Файна господиня
  • 51

Репутація: 949
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1333
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2901
Цитата: Volo-shka
Торт на ювілей для головного агронома
,

Сашунька, ти як завджи молодчинка креативна !!!!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Olenochka
28 липня 2011 16:39
Повідомлення #212


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1195
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:583001020

Бали: 770
Volo-shka грядка така красиво натуральна :winked:
Перейти на початок сторінки
Zainka
28 липня 2011 17:23
Повідомлення #213


Молода господинька
  • 34

Репутація: 219
Група: Кондитер
Повідомлень: 123
Реєстрація: 16.09.2010

ICQ:--

Бали: 748
Volo-shka, грядка класнюча :winked: Ідея дуже гарна.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
29 липня 2011 11:44
Повідомлення #214


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1948
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2709
Дівчатка, дякую, дякую, дякую за плюсики і похвалюшки :love: :3fb:

Підкину для компанії сьогоднішній нічний "Для рибалки"






Ідею торта піддивилась у пані Галини із Івано-Франківська, може і не досконало, та замовники були в захваті :feel:

ПольРобсон. 2 кг. Мастика маршмелоу. Ліплення із желатинової та шоколадної мастики.

Перейти на початок сторінки
Olenochka
29 липня 2011 17:08
Повідомлення #215


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1195
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:583001020

Бали: 770
Volo-shkaторт як завжди чудовий (а з чого зроблені дерева позаду рибалки?)
Перейти на початок сторінки
Лорі
29 липня 2011 23:39
Повідомлення #216


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 987
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4512
Volo-shka,
твої торти дуже гарні...і досконалі(і мені теж цікаво як дерева зроблені) :b5a:
Перейти на початок сторінки
Русланочка
30 липня 2011 15:50
Повідомлення #217


Молода господинька
  • 34

Репутація: 86
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 127
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 498
Волошко ти молодець ,дуже шикарні торти.
Перейти на початок сторінки
lana
30 липня 2011 21:21
Повідомлення #218


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1755
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3218
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4297
Volo-shka,
Ні, твої торти не красиві. Вони- прекрасні! Чарівні! Досконалі!
Перейти на початок сторінки
Olenka
30 липня 2011 22:55
Повідомлення #219


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 341
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
Volo-shka,
яка ж ти молодчинка,завжди такі цікаві ідейки! Стільки дрібних деталей,художніх елементів! Супер!!!
Я все любуюся і вчуся.++++
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
1 серпня 2011 08:17
Повідомлення #220


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1948
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2709
Цитата: Olenochka
а з чого зроблені дерева позаду рибалки?

Оленочко, відкрила для себе ідеальний рецепт мастики із желатину (переписала із сайту хлібопічка).
Потрібно: 1 ч. л. желатину залити 40-50 г води. Дати настоятись. Поставити на водяну баню і розтопити до повного розчинення. Додати 10 крапель соку лимону (якщо потрібна кольорова то на цьому етапі додаємо і барвник).
Починаємо поступово невеликими порціями додавати цукрову пудру. Скільки точно, сказати не можу - дивлюсь по зовнішньому вигляду - поки із прозорої не стане білою.
Потім домішуємо на столі, постійно провіряючи її на тягучість. Готова мастика тягнеться, але ще липне до рук, колір білий. Загорнути в плівку і залишити на 1 годину.
Потім дістяємо із плівки, гарно розминаємо ручками і ліпимо все, що забажається. Ліпиться все добре, от тільки як застигає готовий виріб, то дубовий, і їсти його не дуже приємно. Зате застигає чудово)))) Із цієї мастики роблю всі дерева і арки, і все те, що має тримати гарно форму))))))

Olenochka
Лорі
Русланочка
lana
Olenka
це вам за відгуки, :a0a: :a0a: :a0a: дякую
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта
4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 травня 2015 08:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Що в нас нині на столі - 7
  Пише Krasotinka (Учора, 23:37)
Християнські табори та реколекції
  Пише Натонька (Учора, 09:18)
Торт" Хрещатий яр"
  Пише mamasashka (24 травня 2015 21:45)
Корівонькa
  Пише Канарейка (24 травня 2015 18:50)
Кулінарна мандрівка з Іркою-Шкіркою
  Пише lana (24 травня 2015 18:39)
Короваї!!!
  Пише Тернополяночка (23 травня 2015 21:43)
Турецька білизна
  Пише semurko (22 травня 2015 15:05)
Записна книжка
  Пише Кіра (22 травня 2015 09:45)
Номери телефону на небо при життєвих потребах.
  Пише semurko (21 травня 2015 20:45)
О А Е
  Пише Кіра (19 травня 2015 14:48)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 26
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2015 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100