Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


 Торти, прикрашені нами, красиві торти, звичайних форм
Натонька
прагну досконалості...
18 жовтня 2010 18:37
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1659
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6094
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 13351
Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.

ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Канарейка
28 липня 2011 15:01
Повідомлення #211


Файна господиня
  • 51

Репутація: 914
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1255
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2394
Цитата: Volo-shka
Торт на ювілей для головного агронома
,

Сашунька, ти як завджи молодчинка креативна !!!!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Olenochka
28 липня 2011 16:39
Повідомлення #212


Файна господиня
  • 51

Репутація: 277
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1193
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:583001020

Бали: 764
Volo-shka грядка така красиво натуральна :winked:
Перейти на початок сторінки
Zainka
28 липня 2011 17:23
Повідомлення #213


Молода господинька
  • 34

Репутація: 219
Група: Кондитер
Повідомлень: 123
Реєстрація: 16.09.2010

ICQ:--

Бали: 748
Volo-shka, грядка класнюча :winked: Ідея дуже гарна.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
29 липня 2011 11:44
Повідомлення #214


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1945
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2703
Дівчатка, дякую, дякую, дякую за плюсики і похвалюшки :love: :3fb:

Підкину для компанії сьогоднішній нічний "Для рибалки"






Ідею торта піддивилась у пані Галини із Івано-Франківська, може і не досконало, та замовники були в захваті :feel:

ПольРобсон. 2 кг. Мастика маршмелоу. Ліплення із желатинової та шоколадної мастики.


--------------------
Солодкі фантазії
Перейти на початок сторінки
Olenochka
29 липня 2011 17:08
Повідомлення #215


Файна господиня
  • 51

Репутація: 277
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1193
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:583001020

Бали: 764
Volo-shkaторт як завжди чудовий (а з чого зроблені дерева позаду рибалки?)
Перейти на початок сторінки
Лорі
Снідай як королева, обідай як принцеса, вечеряй як жебрак.
29 липня 2011 23:39
Повідомлення #216


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1728
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 933
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4377
Volo-shka,
твої торти дуже гарні...і досконалі(і мені теж цікаво як дерева зроблені) :b5a:
Перейти на початок сторінки
Русланочка
30 липня 2011 15:50
Повідомлення #217


Молода господинька
  • 34

Репутація: 85
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 126
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 495
Волошко ти молодець ,дуже шикарні торти.
Перейти на початок сторінки
lana
30 липня 2011 21:21
Повідомлення #218


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3169
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4128
Volo-shka,
Ні, твої торти не красиві. Вони- прекрасні! Чарівні! Досконалі!
Перейти на початок сторінки
Olenka
30 липня 2011 22:55
Повідомлення #219


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 342
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 446
Volo-shka,
яка ж ти молодчинка,завжди такі цікаві ідейки! Стільки дрібних деталей,художніх елементів! Супер!!!
Я все любуюся і вчуся.++++
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
1 серпня 2011 08:17
Повідомлення #220


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1945
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2703
Цитата: Olenochka
а з чого зроблені дерева позаду рибалки?

Оленочко, відкрила для себе ідеальний рецепт мастики із желатину (переписала із сайту хлібопічка).
Потрібно: 1 ч. л. желатину залити 40-50 г води. Дати настоятись. Поставити на водяну баню і розтопити до повного розчинення. Додати 10 крапель соку лимону (якщо потрібна кольорова то на цьому етапі додаємо і барвник).
Починаємо поступово невеликими порціями додавати цукрову пудру. Скільки точно, сказати не можу - дивлюсь по зовнішньому вигляду - поки із прозорої не стане білою.
Потім домішуємо на столі, постійно провіряючи її на тягучість. Готова мастика тягнеться, але ще липне до рук, колір білий. Загорнути в плівку і залишити на 1 годину.
Потім дістяємо із плівки, гарно розминаємо ручками і ліпимо все, що забажається. Ліпиться все добре, от тільки як застигає готовий виріб, то дубовий, і їсти його не дуже приємно. Зате застигає чудово)))) Із цієї мастики роблю всі дерева і арки, і все те, що має тримати гарно форму))))))

Olenochka
Лорі
Русланочка
lana
Olenka
це вам за відгуки, :a0a: :a0a: :a0a: дякую

--------------------
Солодкі фантазії
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 квітня 2014 06:06



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в18:05:03

Гляньте яке чудо
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в22:21:23

та нема за шо, то дрібничка)
Відповісти
Natalyadiva
Natalyadiva
Вчора в21:44:29

нарешті пішло, дякую, Наталю!
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в21:23:24

бачу ага
Відповісти
Natalyadiva
Natalyadiva
Вчора в21:01:42

Натонька, я закинула, але в іншу тему, бачиш?
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в11:55:45

Дівчата, виставляйте фотозвіти, що на свята наготували
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
20 квітня 2014

Ірка-Шкірка,
так,дякую! точно спробую!
Відповісти
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
19 квітня 2014

сяняНЯНЯ,
попробуй збити по моєму рецепту
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
19 квітня 2014

Ірка-Шкірка,
я до вже збитого масла по ложці добавляю пудинг і далі збиваю, і ще не встигаю до кінця видати той пудинг як вся маса зтинається...
Відповісти
Діана
Діана
19 квітня 2014

Привіт!у мене питання,я бізе вже пекла, але без конвекції, чи можна її використовувати в даному випадку і коли включати??&
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 1
Користувачі: Goonketa
Роботи: Yandex Bot, MSN Bot, Google AdSense, Google Bot, crawl Bot, spider Bot, The Python Robot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Goonketa, Ludany, Bal2dnetmb, Mishelllarm, Ydfer3jvbk, кицюня, медузка, KotlyarevskaM, StephenRep, Lyubov_68, tanvak, аліна, Машуня, muzarom, зірка, Ludka, галявороняк, mila.suhowetska, Дзвінка, RichmondEr

Нове на форумі
 
Вітання для maija23
  Пише angelina (Учора, 23:57)
Вітаємо донечок Марусі 22.04- Андріана Михайлина, 23.04 - Анна Марія
  Пише ssaazzoonn (Учора, 21:28)
Наші улюбленці
  Пише LiLu (Учора, 19:06)
20 квітня вітаємо Лєну ( Оленка я) з днем народження!!!!
  Пише Тереза (Учора, 16:52)
Вiтання для Андріани Михайлини (Донi Марусі)
  Пише Тереза (Учора, 16:51)
Вітання для Олежика - сина musya
  Пише Тереза (Учора, 16:51)
Грядочка
  Пише svetik1 (Учора, 09:12)
Шукаю перепис
  Пише Золотарьова (22 квітня 2014 22:21)
Рецепти паски
  Пише Galina_Nedomirko_ (22 квітня 2014 21:00)
Гостина в Галини
  Пише Galina_Nedomirko_ (22 квітня 2014 18:49)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100