Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


 Торти, прикрашені нами, красиві торти, звичайних форм
Натонька
прагну досконалості...
18 жовтня 2010 18:37
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1655
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6093
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 13326
Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.

ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Канарейка
28 липня 2011 15:01
Повідомлення #211


Файна господиня
  • 51

Репутація: 911
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1255
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2388
Цитата: Volo-shka
Торт на ювілей для головного агронома
,

Сашунька, ти як завджи молодчинка креативна !!!!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Olenochka
28 липня 2011 16:39
Повідомлення #212


Файна господиня
  • 51

Репутація: 276
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1193
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:583001020

Бали: 762
Volo-shka грядка така красиво натуральна :winked:
Перейти на початок сторінки
Zainka
28 липня 2011 17:23
Повідомлення #213


Молода господинька
  • 34

Репутація: 219
Група: Кондитер
Повідомлень: 123
Реєстрація: 16.09.2010

ICQ:--

Бали: 748
Volo-shka, грядка класнюча :winked: Ідея дуже гарна.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
29 липня 2011 11:44
Повідомлення #214


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1944
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2701
Дівчатка, дякую, дякую, дякую за плюсики і похвалюшки :love: :3fb:

Підкину для компанії сьогоднішній нічний "Для рибалки"






Ідею торта піддивилась у пані Галини із Івано-Франківська, може і не досконало, та замовники були в захваті :feel:

ПольРобсон. 2 кг. Мастика маршмелоу. Ліплення із желатинової та шоколадної мастики.


--------------------
Солодкі фантазії
Перейти на початок сторінки
Olenochka
29 липня 2011 17:08
Повідомлення #215


Файна господиня
  • 51

Репутація: 276
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1193
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:583001020

Бали: 762
Volo-shkaторт як завжди чудовий (а з чого зроблені дерева позаду рибалки?)
Перейти на початок сторінки
Лорі
Снідай як королева, обідай як принцеса, вечеряй як жебрак.
29 липня 2011 23:39
Повідомлення #216


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1724
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 933
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4367
Volo-shka,
твої торти дуже гарні...і досконалі(і мені теж цікаво як дерева зроблені) :b5a:
Перейти на початок сторінки
Русланочка
30 липня 2011 15:50
Повідомлення #217


Молода господинька
  • 34

Репутація: 85
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 126
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 495
Волошко ти молодець ,дуже шикарні торти.
Перейти на початок сторінки
lana
30 липня 2011 21:21
Повідомлення #218


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1721
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3165
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4275
Volo-shka,
Ні, твої торти не красиві. Вони- прекрасні! Чарівні! Досконалі!
Перейти на початок сторінки
Olenka
30 липня 2011 22:55
Повідомлення #219


Файна господиня
  • 51

Репутація: 113
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 342
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 444
Volo-shka,
яка ж ти молодчинка,завжди такі цікаві ідейки! Стільки дрібних деталей,художніх елементів! Супер!!!
Я все любуюся і вчуся.++++
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
1 серпня 2011 08:17
Повідомлення #220


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1944
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2701
Цитата: Olenochka
а з чого зроблені дерева позаду рибалки?

Оленочко, відкрила для себе ідеальний рецепт мастики із желатину (переписала із сайту хлібопічка).
Потрібно: 1 ч. л. желатину залити 40-50 г води. Дати настоятись. Поставити на водяну баню і розтопити до повного розчинення. Додати 10 крапель соку лимону (якщо потрібна кольорова то на цьому етапі додаємо і барвник).
Починаємо поступово невеликими порціями додавати цукрову пудру. Скільки точно, сказати не можу - дивлюсь по зовнішньому вигляду - поки із прозорої не стане білою.
Потім домішуємо на столі, постійно провіряючи її на тягучість. Готова мастика тягнеться, але ще липне до рук, колір білий. Загорнути в плівку і залишити на 1 годину.
Потім дістяємо із плівки, гарно розминаємо ручками і ліпимо все, що забажається. Ліпиться все добре, от тільки як застигає готовий виріб, то дубовий, і їсти його не дуже приємно. Зате застигає чудово)))) Із цієї мастики роблю всі дерева і арки, і все те, що має тримати гарно форму))))))

Olenochka
Лорі
Русланочка
lana
Olenka
це вам за відгуки, :a0a: :a0a: :a0a: дякую

--------------------
Солодкі фантазії
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 18 квітня 2014 10:56



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Pito4ka
Pito4ka
Сьогодні в10:09:57

Доброго ранку усім!!! belay
Відповісти
Darka
Darka
Вчора в19:47:33

Гарних та смачних всім пасочок. m05004 А у нас колись завжди пеклось відро сира солодкого і паска солодка.Пляцків не пекли.
Відповісти
Машуня
Машуня
Вчора в19:30:55

я теж завтра пляцки буду печи,і мої знайомі теж завтра...
Відповісти
Рімма
Рімма
Вчора в18:34:11

Я то вже трохи напекла, але це ж ще додатково цілий день коли можна розігнатись))))
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в18:29:29

Рімма,
я печу...якщо раніше не встигаю,то не лишатися без торта чи пляцків)))
Відповісти
Рімма
Рімма
Вчора в18:21:44

Дівчата підкажіть чи можна завтра торти пекти, бо в п"ятницю нічого не печу, а сусідка каже що то паски тільки не можна...
Відповісти
мари4ка
мари4ка
Вчора в08:19:36

Не знаю чи довго побуду))) Но всім бажаю гарного дня! Всім хто сьогодні пече паску, бажаю удачі!)
Відповісти
мари4ка
мари4ка
Вчора в08:17:58

Привіт! Я ю є)))))
Відповісти
Vajnrauh
Vajnrauh
16 квітня 2014

ira1108,
"Зуби негра".Пляцок смачний,високий,гарний.
Відповісти
ira1108
ira1108
16 квітня 2014

шоколадно-пудингові коржі де можна знайти рецепт на сайті?дякую!
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 1
Користувачі: IrenGorin, Pito4ka, oksanam
Роботи: Google Bot, Yandex Bot, robot Bot, Google AdSense, spider Bot, crawl Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: ruskonto, bkru, oksanam, vityska, Подоляночка, Red_elf, Іванка, Next, natka04, галявороняк, tetyana.jatziv, Iruna, Pito4ka, nata.romeo, ксюня, natali946, Ludka, Ірця, solomiyasobko, naynko

Нове на форумі
 
Їстівні картинки для тортів. Підложки золото/срібло
  Пише Pito4ka (Сьогодні, 10:29)
Рецепти паски
  Пише Vic (Учора, 22:35)
Мої смаколики
  Пише Марія Митник (Учора, 22:03)
Всеукраїнський Євромайдан
  Пише lana (Учора, 20:39)
Гумор
  Пише lana (Учора, 20:34)
З Днем народження ! - tanusha158 (Таня)
  Пише Darka (Учора, 20:13)
14 квітня - День народження у G-linka.
  Пише oksana d (Учора, 20:03)
Марчик - син uliana_y
  Пише oksana d (Учора, 20:03)
Вітання для Орисі - muzarom
  Пише oksana d (Учора, 20:02)
Вітання для Оксани - Ярка
  Пише oksana d (Учора, 20:02)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100