. Поради, Випічка » Кулінарний форум Дрімфуд » Сторінка 3
   
 
Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Поради, Випічка
Alona S
27 грудня 2010 12:00
Повідомлення #21


Молода господинька
  • 34

Репутація: 322
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 261
Реєстрація: 15.01.2010

ICQ:--

Бали: 627
Свєтік,
подивись це:http://radikal.ru/F/s003.radikal.ru/i204/1002/7a/0da2f6c5a2c3.jpg.html
або щось таке:
http://i077.radikal.ru/1002/66/854cacf38675.jpg
і таке:
http://s002.radikal.ru/i199/1002/14/baa787701362.jpg
і ще:
http://s47.radikal.ru/i117/1002/8d/31938dfc9360.jpg
Може щось підійде.
Перейти на початок сторінки
наТуся
27 грудня 2010 12:06
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
Свєтік Ви мене зацікавили своїм питанням, я передивилась безліч сайтів, відео sad , але нажаль є все окрім ніг (бюст, торс, сідниці).
Може візьміть за зразок якесь фото і попробуйте самі зробити. Дуже хотілося б Вам допомогти bully
Alona S останє посилання суперове request

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
27 грудня 2010 12:22
Повідомлення #23


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3998
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Саме цікаве тут - подивитися назву теми, а потім посилання на останні малюнки lol ...
Перейти на початок сторінки
utya
27 грудня 2010 13:20
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Дівчата, підкажіть будь-ласка як правильно випікати бисквіт. У мене спочатоку все гарно випікається росте.... а потім бац... і сідає... так шкода....А тут Новий рік і хочеться щось гарне придумати
Перейти на початок сторінки
Свєтік
27 грудня 2010 13:27
Повідомлення #25


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
Alona S,
Дякую, пізніш покажу що вийшло...
Перейти на початок сторінки
uliana_y
27 грудня 2010 13:34
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: utya
як правильно випікати бисквіт

Саме головне,щоб
1.яйця були свіжі і охолоджені!
2.треба добре збити білки з цукром.
3.щоб посудина у якій збивається була ідеально суха і чиста.
4.тісто обережно перемішувати в одному напрямку дерев"яною ложкою,не стукати,гримати і перші 20хв не заглядати в духовку.Це тісто,як мала дитина так вчила мене моя мама)))
Я роблю в пропорції 1:1,наприклад 3 яйця,3ст.л муки,3ст.л цукру,1ч.л розпушувача(можна не давати),1 ч.л крохмалу.
обережно білки відділити від жовтків.Білки збити з дібкою солі,поступово додати цукор,я збиваю до міцної піни.Потім по одному дод.жовтки і знову збивати.Муку змішати з розпушувачем і крохмалем.Все обережно змішати ложкою.

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
27 грудня 2010 14:03
Повідомлення #27


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Уля!!Файні поради!я собі запамятаю!а то у мене тоже бісквіт не виходить вже вдруге !то і не печу його ,виходить як омлет якийсь laughing

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Alona S
27 грудня 2010 14:03
Повідомлення #28


Молода господинька
  • 34

Репутація: 322
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 261
Реєстрація: 15.01.2010

ICQ:--

Бали: 627
Цитата: Ірка-Шкірка
подивитися назву теми, а потім посилання на останні малюнки

lol lol ,ага,коровай вийшов би ще той)))))))))))
Дівчата,не знаю чи в ту темку пишу,але підкажіть,як зліпити волошки.Дуже треба!Я щось спробувала-на волошки зовсім не подібне вийшло.... bully А скоро маю робити торт з польовими квітками.
Перейти на початок сторінки
наТуся
27 грудня 2010 14:31
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
я бачила як робила волошки моя сестра, але сама ще непробувала. Попробую росказати на словах, з мастики Вона вирізала продовгасті трикутнички, один край трішки розкатувала тонше і робила дрібненько надрізи ножничками. Середину зафарбовувала чорною, гелевою фарбою request

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Alona S
27 грудня 2010 14:33
Повідомлення #30


Молода господинька
  • 34

Репутація: 322
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 261
Реєстрація: 15.01.2010

ICQ:--

Бали: 627
наТуся,дякую.ВВечері спробую.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2017 20:27

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Ідея оформлення пряників
  Пише Канарейка (15 листопада 2017 18:37)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише oksenya75 (29 жовтня 2017 18:01)
Як додати фото?
  Пише ОЛЕСЯ (28 жовтня 2017 15:22)
Вибір обігрівача приміщення
  Пише oksenya75 (28 жовтня 2017 01:19)
Цікаві місця у Києві
  Пише ОЛЕСЯ (14 жовтня 2017 05:32)
Привітання вчителям
  Пише ОЛЕСЯ (6 жовтня 2017 19:24)
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (24 вересня 2017 22:36)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 74
Гостей: 55
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100