Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Поради, Випічка
bulkinna
23 січня 2014 21:18
Повідомлення #141


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 18
Реєстрація: 18.11.2013

ICQ:--

Бали: 169
Цитата: нетік
ЦЕ НЕ У ВАС ПРИЧИНА, А В МАСЛІ ВСЕ ДІЛО

Дивно,бо масло кожен раз було інше.Перший раз-польське в великих пачках,а другий-розвісне по 58грн купила на привокзальному....А минулий раз так і намагалася врятувати крем але коли поставила на водяну баню то в мене ще більше рідини виділилось і я його до смітника відрядила....Біда.... :sad:
Перейти на початок сторінки
Darka
23 січня 2014 21:23
Повідомлення #142


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1274
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Bulkinna,чогось так з тим кремом трапляється,може масло не якісне,тобто має багато в собі сироватки.Колись таке масло називалось *Бутербродним*.Я можу підказати як поправити такий крем.Треба крем викласти в більшу миску,чуть потримати над газовою плитою,розігріти трошки і РУКОЮ розмішувати швидко,знову чуть підігріти і знову розмішувати.Масло розійдеться,крем буде може трошки рідкуватий але то нічого ,потім застигне.

На днях в мене тоже саме вийшло з кремом,пекла дочці на день народження торт.Крем було врятовано :lol:

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
bulkinna
23 січня 2014 21:35
Повідомлення #143


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 18
Реєстрація: 18.11.2013

ICQ:--

Бали: 169
Darka
Дуже вдячна за пораду.Обов*язково скористаюсь але наступного разу....бо цей крем також полетів у смітник((((.Зла як пес.Яке вже то масло купувати????
Перейти на початок сторінки
нетік
23 січня 2014 22:27
Повідомлення #144


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: bulkinna
бо масло кожен раз було інше

воно все мабуть однакове...
Цитата: bulkinna
ще більше рідини виділилось

то треба було ту рідину зляти і продовжувати збивати на бані, просто дуже вже багато дають в те "масло" рідини.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
bulkinna
23 січня 2014 22:43
Повідомлення #145


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 18
Реєстрація: 18.11.2013

ICQ:--

Бали: 169
Цитата: нетік
нетік

Дуже вдячна за пораду.Так і зроблю наступного разу
Перейти на початок сторінки
Карамелька
24 січня 2014 22:21
Повідомлення #146


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 6
Реєстрація: 24.01.2014

ICQ:--

Бали: 83
Цитата: bulkinna
При чьому я вже другий раз намагаюся робити той вреднючий Шарлотт і в мене то саме(((звурджується.

я дуже часто готую заварний крем, то щоб не було таких проколів ввожу масло в теплий крем, приблизно 35 град. масло має бути не з холодильника, м'яке. багато не збиваю, лише щоб була однорідна гладка маса.
Перейти на початок сторінки
Mironka
16 лютого 2014 19:44
Повідомлення #147


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Дівчата, маю робити торт з прослойкою з повидла. Я собі подумала змішати його з желе, щоб було типу окремого коржа, але як з кремом чи не буде їздити по ньому. Чи може я не правильно придумала, порадьте

щось типу такого має бути
Поради

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Іванка
16 лютого 2014 19:57
Повідомлення #148


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 710
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 97
я б радила повидло змішати з желатином
а тодіі вже окремо залити у форму
:m05108:


Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
16 лютого 2014 21:24
Повідомлення #149


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6323
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14429
Mironka,
а що то повидло? Хто сказав? То, що в цьому торті, то є просто фрукти, подрібнені в блендері з цукром, потім доводиться до кипіння і дається желатин. Але якщо то сказали, що має бути іменно повидло, то я таке не знаю.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Mironka
17 лютого 2014 00:42
Повідомлення #150


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Натонька, та я знаю, що то фрукти, але хочуть вишневе повидло, що тут поробиш?

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 вересня 2017 17:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (2 серпня 2017 14:38)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 18:20)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина (26 липня 2017 17:08)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (25 липня 2017 13:55)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (15 липня 2017 20:50)
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka (9 липня 2017 21:20)
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня (3 липня 2017 21:34)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 95
Гостей: 77
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100