Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Поради, Випічка
Pito4ka
31 березня 2013 22:43
Повідомлення #131


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Ірина12,
ОЛЕСЯ,
muzarom,
uliana_y, Дуже вам вдячна за поради!!! Маю трохи клопіт - на неділю наступну маю напекти 200-250 шт))) От і думаю, як краще :tongue:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
31 березня 2013 22:45
Повідомлення #132


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
Оце найдешевший варіант - бо тратити 2 капсули то задорого

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
31 березня 2013 22:49
Повідомлення #133


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
ОЛЕСЯ,
Такі металеві маю 10шт , вони в мене ще "совєтські"))). Буду шукати вже завтра на базарі ))) А сьогодні спробую як muzarom порадила)))

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
muzarom
1 квітня 2013 13:58
Повідомлення #134


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Цитата: ОЛЕСЯ
Оце найдешевший варіант - бо тратити 2 капсули то задорого

так вони ж залишаються не використані і їх можна дальше використовувати для випічки кексів. В мене теж є металеві " колишні" то в них паперова формочка не поміщається, а маю форму на 6 кексів але в них більший діаметр то там кекси дійсно виходять плоскі, розтиснуті.
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
1 квітня 2013 15:15
Повідомлення #135


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
Коли купувала "Радянські", то міряла дно формочки. Зараз таких багато продають на базарах.

А капсули беру такі /діаметр дна: 50 мм, висота бортика: 35 мм


Цитата: muzarom
маю форму на 6 кексів але в них більший діаметр то там кекси дійсно виходять плоскі, розтиснуті.
і в мене є.

Взагалі люблю випікати у цій формі на 12 шт. Є в МЕТРО та Епіцентрі - ціна залежить від виробника.


Ось мої запаси
Поради

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
smiluk
19 жовтня 2013 15:56
Повідомлення #136


Молода господинька
  • 34

Репутація: 30
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 132
Реєстрація: 18.10.2013

ICQ:--

Бали: 313
Дівчатонька, підскажіть, чи можна ганашем так змастити торт,щоб потім вже не покривати мастикою?Тобто чи буде торт нормально виглядати?
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 жовтня 2013 17:27
Повідомлення #137


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6323
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14429
smiluk,
мені такі торти подобаються. Напишіть в пошуку " торт покритий ганашем" і побачите, чи він нормально виглядає.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
smiluk
20 жовтня 2013 20:36
Повідомлення #138


Молода господинька
  • 34

Репутація: 30
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 132
Реєстрація: 18.10.2013

ICQ:--

Бали: 313
Натонька, дякую.
Перейти на початок сторінки
bulkinna
23 січня 2014 20:58
Повідомлення #139


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 18
Реєстрація: 18.11.2013

ICQ:--

Бали: 169
Дівчата допоможіть!Пекла нині пляцок з маково горіховими шаріками від Галини Недомірко.Все вийшло дуже класно поки черга не дійшла до крему....Причому тут не справа в тому що рецепт поганий а напевно в тому що руки маю обидві ліві...Одним словом заварила я молоко+цукор+ваніль+яйце,вистудила;потім масло було м*яке і я по ложці почала додавати в збите масло ту заварну масу.Так от коли вже майже все додала масло пішло крупками,так ніби розслоілося :crying: При чьому я вже другий раз намагаюся робити той вреднючий Шарлотт і в мене то саме(((звурджується.Я вже відео в ютубі поизиряла і все вродь мало би бути добре а ось така халепа.Що я роблю не так?
Перейти на початок сторінки
нетік
23 січня 2014 21:14
Повідомлення #140


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: bulkinna
Що я роблю не так?

ЦЕ НЕ У ВАС ПРИЧИНА, А В МАСЛІ ВСЕ ДІЛО, таке воно в нас тепер. Вихід в тому, що поставити на водяну баню той крем і ще раз збити міксером.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




5 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 5)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 вересня 2017 17:03

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (2 серпня 2017 14:38)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 18:20)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина (26 липня 2017 17:08)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (25 липня 2017 13:55)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (15 липня 2017 20:50)
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka (9 липня 2017 21:20)
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня (3 липня 2017 21:34)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 87
Гостей: 65
Користувачі: Meri
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100