Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Поради, Випічка
Pito4ka
31 березня 2013 22:43
Повідомлення #131


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Ірина12,
ОЛЕСЯ,
muzarom,
uliana_y, Дуже вам вдячна за поради!!! Маю трохи клопіт - на неділю наступну маю напекти 200-250 шт))) От і думаю, як краще :tongue:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
31 березня 2013 22:45
Повідомлення #132


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Оце найдешевший варіант - бо тратити 2 капсули то задорого

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
31 березня 2013 22:49
Повідомлення #133


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
ОЛЕСЯ,
Такі металеві маю 10шт , вони в мене ще "совєтські"))). Буду шукати вже завтра на базарі ))) А сьогодні спробую як muzarom порадила)))

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
muzarom
1 квітня 2013 13:58
Повідомлення #134


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Цитата: ОЛЕСЯ
Оце найдешевший варіант - бо тратити 2 капсули то задорого

так вони ж залишаються не використані і їх можна дальше використовувати для випічки кексів. В мене теж є металеві " колишні" то в них паперова формочка не поміщається, а маю форму на 6 кексів але в них більший діаметр то там кекси дійсно виходять плоскі, розтиснуті.
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
1 квітня 2013 15:15
Повідомлення #135


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Коли купувала "Радянські", то міряла дно формочки. Зараз таких багато продають на базарах.

А капсули беру такі /діаметр дна: 50 мм, висота бортика: 35 мм


Цитата: muzarom
маю форму на 6 кексів але в них більший діаметр то там кекси дійсно виходять плоскі, розтиснуті.
і в мене є.

Взагалі люблю випікати у цій формі на 12 шт. Є в МЕТРО та Епіцентрі - ціна залежить від виробника.


Ось мої запаси
Поради

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
smiluk
19 жовтня 2013 15:56
Повідомлення #136


Молода господинька
  • 34

Репутація: 30
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 132
Реєстрація: 18.10.2013

ICQ:--

Бали: 313
Дівчатонька, підскажіть, чи можна ганашем так змастити торт,щоб потім вже не покривати мастикою?Тобто чи буде торт нормально виглядати?
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 жовтня 2013 17:27
Повідомлення #137


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
smiluk,
мені такі торти подобаються. Напишіть в пошуку " торт покритий ганашем" і побачите, чи він нормально виглядає.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
smiluk
20 жовтня 2013 20:36
Повідомлення #138


Молода господинька
  • 34

Репутація: 30
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 132
Реєстрація: 18.10.2013

ICQ:--

Бали: 313
Натонька, дякую.
Перейти на початок сторінки
bulkinna
23 січня 2014 20:58
Повідомлення #139


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 18
Реєстрація: 18.11.2013

ICQ:--

Бали: 169
Дівчата допоможіть!Пекла нині пляцок з маково горіховими шаріками від Галини Недомірко.Все вийшло дуже класно поки черга не дійшла до крему....Причому тут не справа в тому що рецепт поганий а напевно в тому що руки маю обидві ліві...Одним словом заварила я молоко+цукор+ваніль+яйце,вистудила;потім масло було м*яке і я по ложці почала додавати в збите масло ту заварну масу.Так от коли вже майже все додала масло пішло крупками,так ніби розслоілося :crying: При чьому я вже другий раз намагаюся робити той вреднючий Шарлотт і в мене то саме(((звурджується.Я вже відео в ютубі поизиряла і все вродь мало би бути добре а ось така халепа.Що я роблю не так?
Перейти на початок сторінки
нетік
23 січня 2014 21:14
Повідомлення #140


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: bulkinna
Що я роблю не так?

ЦЕ НЕ У ВАС ПРИЧИНА, А В МАСЛІ ВСЕ ДІЛО, таке воно в нас тепер. Вихід в тому, що поставити на водяну баню той крем і ще раз збити міксером.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 18:39

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 37
Гостей: 36
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100