Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти - 2
Натонька
прагну досконалості...
10 червня 2010 10:51
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Продовження теми Прикрашаємо (декоруємо ) торти

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
мари4ка
10 червня 2010 12:48
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
volo-shko,дуже-дуже дякую за підказку!!! 3fb
Перейти на початок сторінки
Alona S
10 червня 2010 14:28
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 322
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 261
Реєстрація: 15.01.2010

ICQ:--

Бали: 627
Привіт всім читачам.Приємно,що ця тема розширяється,бо дуже вже цікава! winked
Я недавно пекла торт Барбі.Хотіла прикрасити мастікою,але не склалось request .Тому прикрасила сметанним кремом wink

Я не дуже задоволена цим тортом,бо плпнувала зовсім інше...але малечі сподобалось
Перейти на початок сторінки
Славочка
10 червня 2010 15:00
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Просто чудово.
Цитата: Alona S
сметанним кремом

А за яким рецептом сметанний крем? Добре стійкий, з часом не потік? виконано майстерно!
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
10 червня 2010 17:08
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Alona S Гарна робота!! Все акуратно й вишукано.
Цитата: Alona S
Я не дуже задоволена цим тортом,бо плпнувала зовсім інше..
не хвилюйся, я теж часто планую зовсім інше....а виходить зовсім несподіване...це ж творчість! winked
Перейти на початок сторінки
Olenochka
10 червня 2010 18:35
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
А мені дуже сподобався твій торт (така вишукана сукня) smile
Перейти на початок сторінки
lingrod
11 червня 2010 00:03
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Alona S,
Гарний вигляд має твоя Барбі.
А які коржі ти використовувала в поєднанні зі сметанним кремом? І як задовго до моменту подачі на стіл цей тортик мав вистоюватись?
Перейти на початок сторінки
мари4ка
11 червня 2010 00:24
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Alona S
Я не дуже задоволена цим тортом,бо плпнувала зовсім інше...

Alona S?дуже-дуже гарний торт! З кремом важко працювати,але твій тортик дуже акуратно виконаний!!! winked
Перейти на початок сторінки
Alona S
11 червня 2010 14:50
Повідомлення #9


Молода господинька
  • 34

Репутація: 322
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 261
Реєстрація: 15.01.2010

ICQ:--

Бали: 627
Дуже дякую всім за приємні відгуки,я навіть не сподівалась love
Цитата: lingrod
А які коржі ти використовувала в поєднанні зі сметанним кремом? І як задовго до моменту подачі на стіл цей тортик мав вистоюватись?

Торт постояв ніч у холодильнику, а в обід вже його з'їли. Всередині бісквітні коржі з 9 яєць+рожева кокосова стружка 3 ч.л. А крем звичайнісінький-сметана(1,5л) збита з цукром-пудрою,бо більше нічого під рукою не було.
Цитата: Славочка
Добре стійкий, з часом не потік?

Крем,Слава Богу, не потік. Я сама про це переживала. Але торт відразу з холодильника на стіл поставили,то просто не встиг підтанути.Хоча звичайно,краще було б масляним,або ще якимось стійкішим.Доречі,порадьте якийсь стійкий крем,бо хочу скоро пекти торт-собачку,а нічого,крім масло+пудра не можу придумати... m0512
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
11 червня 2010 19:01
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Можу порадити стійкий білковий крем, я люблю прикрашати ним торти, використовуючи кондитерський мішок, рецепт його є в мене на сторінці,ось, десь його рецепт давав на сайті ще хтось, здається... А ось тут -так цей крем виглядає на торті, він справді дуже стійкий, якщо правильно зроблений.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 21:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100