Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Нагла поміч :) , (швидкі кулінарні поради, або кухня для лінивих)
Ластівка
11 серпня 2010 11:51
Повідомлення #31


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
мари4ка,
всьо, ти тепер увійшла в історію з своїм рецептом)))
Натуню, я останні три-чотири роки теж ніц не крутила, все давала лікарям заробити пару гривень ;), а тепер намагаюсь наверстати упущене)))А огірки вродили цього року

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
Ластівка
11 серпня 2010 11:54
Повідомлення #32


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
о, в тему баклажанів. Будь ласочка дайте хтось рецепту на гострі, термоядерні баклажани(або посиланнячко), бо ж важко в нас знайти request Я так люблю баклажани у всіх їх способах приготування. Ото приходжу десь в гості і як зобачу баклажани то всьо, поки не врубаю всю миску - не вступлюсь, фігня що потім вмираю(підшлункова протестує) то я навчилась баклажани+мезім форте або фестал...)))Але мені якогось не дуже складного рецепта

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
Яруська
11 серпня 2010 12:00
Повідомлення #33


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Натонька
... лінтюх страшний...


Натонько!
Не ти одна! feel
Перейти на початок сторінки
Яруська
11 серпня 2010 12:09
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Ластівка
дайте хтось рецепту на гострі, термоядерні баклажани

Ластівка!
А ти не хочеш "Кобру"? (не ту, що з ядом, але термоядерну!) lol
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
11 серпня 2010 15:24
Повідомлення #35


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Ластівка
Будь ласочка дайте хтось рецепту на гострі, термоядерні баклажани

Ластівко, я роблю баклажани плястерками, перекладаю сумішшю - к-сть гострого перцю в суміші регулюється за бажанням. А ще дуже любимо салат 10-а (або "П'ятірка") - де всі овочі беруться в рівних частинах (гострий перець також за бажанням - деколи роблю в жврх варіантах, один ніжний, другий - термоядерний.. Таке підійде???
Можу написати рецепт.
Перейти на початок сторінки
мари4ка
11 серпня 2010 16:41
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Ластівко,тримайте мої улюблені,я їх вже багато років роблю і ще не проїлиь,та й всім дуже подобаються:
БАКЛАЖАНИ ПО-КОРЕЙСЬКИ
3кг баклажанів
1.5перцю,солодкого червоного
10шт середніх помідорів
210гр 9% оцту
0.5л олії
3ст.ложки солі
1.5ст.(200гр)цукру
4 головки(середніх)часнику
4 стручки(середніх) гострого перцю

Баклажани порізати вздовж соломкою довжиною 4 см і твщиною 2см.Перець солодкий,гострий і помідори перемолоти +душений часник,олію,оцет,сіль,цукор,варити соус.В кипячий маринад викласти баклажани,тушити 7-10хв помішуючи,щоб баклажани змягкли.Спочатку здається,що соусу замало,але потім баклажани зягкнуть і зменшаться в обємі.Викласти в банки по 0.5л і стерилізувати 20хв.

ЩО ВОСЕНИ ЗАГОТУЄШ-ТИМ ВЗИМКУ СІМЮ ПРОГОДУЄШ!!!
СМАЧНОГО!!!
Перейти на початок сторінки
lingrod
11 серпня 2010 16:44
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Дівчата, підскажіть, хто сливи маринує - що потім робимо з тим сиропом від слив? Може соус якийсь? Хто як використовує?
Бо я робила порцію на пробу, а розклала в банки так, що залишився сироп десь півлітра - так куди його пристроїти? t0267
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
11 серпня 2010 19:08
Повідомлення #38


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lingrod
Бо я робила порцію на пробу, а розклала в банки так, що залишився сироп десь півлітра - так куди його пристроїти?

Будеш сміятися, але я так колись під гарячу руку на тому сиропі закрила ще й кизил - вийшов супер - тому можеш простерилізувати ще баночку, засипати ще якість фрукти-ягоди, залити сиропом, простерилізувати і закатати...
Перейти на початок сторінки
lingrod
11 серпня 2010 20:33
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Ірка-Шкірка,
Ірочко,дякую, цей варіант я маю в запасі. А взимку що з тим сиропом робимо?
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
11 серпня 2010 20:50
Повідомлення #40


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lingrod
А взимку що з тим сиропом робимо

request виливаємо...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2024 13:10

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100