Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Приготовлено з любов'ю! Пригощайтесь на здоров'я-1, Мої маштигалки
idianka
20 травня 2010 18:45
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
marinka,
ну ти й моторна господинька!Стільки всього понапікала!Смакота! tongue amam m0512

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
20 травня 2010 19:07
Повідомлення #22


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3998
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: marinka
в мене був пудинг Д.Еткер
"предупреждать надо"...
а на скільки молока він розрахований? в мене пудинг польський, норма молока - 500мл, а не 250... але я давала по рецепту....

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 22 травня 2010 00:51
Перейти на початок сторінки
marinka
20 травня 2010 19:25
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Цитата: Ірка-Шкірка
а на скільки молока він розрахований

... еткірівські пудинги мають по 40 г маси - розраховані на 500 мл молока, по рецепту треба 250 мл молока, звичайно воно буде густіше, не забувай про масло. А скільки у Твоєму польському грам, може причина в цьому, маю на увазі масу нетто smile ?
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
20 травня 2010 20:32
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Марінка хліб дуже апетитний і такий яскравий.Булочки дуже симпатині.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
20 травня 2010 21:42
Повідомлення #25


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3998
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: marinka
А скільки у Твоєму польському грам, може причина в цьому, маю на увазі масу нетто

не знаю - вже винесли сміття lol . Але в ньому могла ложка стояти...
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 травня 2010 22:06
Повідомлення #26


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6323
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14412
Ірка-Шкірка,
lol насмішила))) В тебе польський БУДУН був? Тільки шо глянула, там теж 40-41 грам...

Повідомлення відредагував Натонька - 21 травня 2010 09:54
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Славочка
20 травня 2010 23:09
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Суперські булочки!
Перейти на початок сторінки
maija23
20 травня 2010 23:24
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
marinka,я повторююсь,але ти-спеціаліст по дріжджовій випічці! belay Ти неперевершена господиня!В мене після булочок ось така проблема виникає: m05002
Перейти на початок сторінки
marinka
21 травня 2010 01:02
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Цитата: idianka
ну ти й моторна

feel я вже стидаюся feel
Цитата: Ірка-Шкірка
"предупреждать надо"...

Ірусік мотаю на ...брову, тре писати детальніше, сорі, моя вина feel
Цитата: Ірка-Шкірка
могла ложка стояти

lol
Цитата: sunnygirl
апетитний і такий яскравий

...дяки за добрі слова smile
Цитата: Славочка
Суперські булочки!

Славочка дякую!!!!
Цитата: maija23
мене після булочок ось така проблема

...Майя, така проблема і в мене, рятувальні круги збільшуються і збільшуються.....

Дівчатка велике дякую шо не байдужі до моїх випічок. Дуже дякую за підтримку і вдячна за позитив!!!!!


Повідомлення відредагував marinka - 21 травня 2010 02:04
Перейти на початок сторінки
Маруся
21 травня 2010 05:23
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 999
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: marinka
Нічні булочки


Я той рецепт маю видрукуваний вже певно пів року а ніяк не зберусь робити.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 18 серпня 2017 04:48

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (2 серпня 2017 14:38)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 18:20)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина (26 липня 2017 17:08)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (25 липня 2017 13:55)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (15 липня 2017 20:50)
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka (9 липня 2017 21:20)
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня (3 липня 2017 21:34)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100