Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


Відповісти
 Приготовлено з любов'ю! Пригощайтесь на здоров'я-1, Мої маштигалки
idianka
20 травня 2010 18:45
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1271
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1884
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:11111

Бали: 4661
marinka,
ну ти й моторна господинька!Стільки всього понапікала!Смакота! tongue amam m0512

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
20 травня 2010 19:07
Повідомлення #22


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1749
Група: Модератор
Повідомлень: 3980
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7002
Цитата: marinka
в мене був пудинг Д.Еткер
"предупреждать надо"...
а на скільки молока він розрахований? в мене пудинг польський, норма молока - 500мл, а не 250... але я давала по рецепту....

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 22 травня 2010 00:51
Перейти на початок сторінки
marinka
20 травня 2010 19:25
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1554
Цитата: Ірка-Шкірка
а на скільки молока він розрахований

... еткірівські пудинги мають по 40 г маси - розраховані на 500 мл молока, по рецепту треба 250 мл молока, звичайно воно буде густіше, не забувай про масло. А скільки у Твоєму польському грам, може причина в цьому, маю на увазі масу нетто smile ?
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
20 травня 2010 20:32
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 101
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 902
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1541
Марінка хліб дуже апетитний і такий яскравий.Булочки дуже симпатині.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
20 травня 2010 21:42
Повідомлення #25


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1749
Група: Модератор
Повідомлень: 3980
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7002
Цитата: marinka
А скільки у Твоєму польському грам, може причина в цьому, маю на увазі масу нетто

не знаю - вже винесли сміття lol . Але в ньому могла ложка стояти...
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 травня 2010 22:06
Повідомлення #26


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1655
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6094
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 13329
Ірка-Шкірка,
lol насмішила))) В тебе польський БУДУН був? Тільки шо глянула, там теж 40-41 грам...

Повідомлення відредагував Натонька - 21 травня 2010 09:54
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Славочка
20 травня 2010 23:09
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Суперські булочки!
Перейти на початок сторінки
maija23
20 травня 2010 23:24
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: 411
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 236
marinka,я повторююсь,але ти-спеціаліст по дріжджовій випічці! belay Ти неперевершена господиня!В мене після булочок ось така проблема виникає: m05002
Перейти на початок сторінки
marinka
21 травня 2010 01:02
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1554
Цитата: idianka
ну ти й моторна

feel я вже стидаюся feel
Цитата: Ірка-Шкірка
"предупреждать надо"...

Ірусік мотаю на ...брову, тре писати детальніше, сорі, моя вина feel
Цитата: Ірка-Шкірка
могла ложка стояти

lol
Цитата: sunnygirl
апетитний і такий яскравий

...дяки за добрі слова smile
Цитата: Славочка
Суперські булочки!

Славочка дякую!!!!
Цитата: maija23
мене після булочок ось така проблема

...Майя, така проблема і в мене, рятувальні круги збільшуються і збільшуються.....

Дівчатка велике дякую шо не байдужі до моїх випічок. Дуже дякую за підтримку і вдячна за позитив!!!!!


Повідомлення відредагував marinka - 21 травня 2010 02:04
Перейти на початок сторінки
Маруся
21 травня 2010 05:23
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 350
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 999
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:121946904

Бали: 616
Цитата: marinka
Нічні булочки


Я той рецепт маю видрукуваний вже певно пів року а ніяк не зберусь робити.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2014 08:33



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
Сьогодні в23:16:06

сяняНЯНЯ,
попробуй збити по моєму рецепту
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
Сьогодні в21:34:12

Ірка-Шкірка,
я до вже збитого масла по ложці добавляю пудинг і далі збиваю, і ще не встигаю до кінця видати той пудинг як вся маса зтинається...
Відповісти
Діана
Діана
Сьогодні в07:56:15

Привіт!у мене питання,я бізе вже пекла, але без конвекції, чи можна її використовувати в даному випадку і коли включати??&
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в06:32:53

йой дівки, купила м на паску всьо крім дріжджів! Шо то мені таке сталося?
Відповісти
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
Вчора в23:48:53

Цитата: сяняНЯНЯ
Скільки не роблю,постійно зтинається!

тобто звурджується? я до гарячого пудингу даю масло, вимішую ложкою, а коли стає тепле - збиваю - сьогодні так само готувала пудинговий крем до "Кори дуба"
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в23:12:44

сяняНЯНЯ,
в мене теж таке
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
Вчора в22:51:19

Маю постійно проблему з пудинговим кремом! Скільки не роблю,постійно зтинається! Вже охота відпадає взагалі його робити...в чому може бути проблема?
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в22:18:45

Рімма,
не пекла сьогодні,встигла вчора no
Відповісти
Oksanochka
Oksanochka
Вчора в20:48:35

Вася,
ух ти який молодець!!!!!хвались тодi
Відповісти
Oksanochka
Oksanochka
Вчора в20:47:46

Рімма,
я от сьогоднi пекла а що робити? не сидiти ж цiлу нiч!
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 1
Користувачі: Фрезія, Натка
Роботи: Google Bot, robot Bot, MSN Bot, spider Bot, Yandex Bot, Google AdSense, Mail Ru, crawl Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: olga1969, oljusja1981, Фрезія, oleksandr, yabloko71, Галичанка Надя, Red_elf, Натка, Lyubov_68, HeereMaLNaire, Оксана Черньова, tanya_mospan, KotlyarevskaM, Vittusalix, muzarom, Маруся, lyudmula, ro_sa, Zhanetta, Ariel

Нове на форумі
 
Що в нас нині на столі - 7
  Пише Марія Митник (Учора, 20:05)
Великдень
  Пише Натонька (Учора, 19:50)
Гумор
  Пише lana (Учора, 16:57)
Марчик - син uliana_y
  Пише Darka (Учора, 06:20)
Мої смаколики
  Пише Darka (Учора, 06:16)
Ласкаво прошу до мене в гості
  Пише Ірка-Шкірка (18 квітня 2014 23:53)
Їстівні картинки для тортів. Підложки золото/срібло
  Пише Pito4ka (18 квітня 2014 10:29)
Всеукраїнський Євромайдан
  Пише lana (17 квітня 2014 20:39)
З Днем народження ! - tanusha158 (Таня)
  Пише Darka (17 квітня 2014 20:13)
14 квітня - День народження у G-linka.
  Пише oksana d (17 квітня 2014 20:03)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100