Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Славочка
21 квітня 2010 23:07
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2457
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3598
Цитата: Ірка-Шкірка
Позабивалабим.

дуже розумію am
Цитата: Ірка-Шкірка
"А що ще є їсти?"

Сьогодні малюк сказав:"Дай інсе!" Тобто дай щось інше.
Чула подібну історію про мамочку,в якої троє діток--одне ість бульбу пом'яту, друге--тільки жарену, третє--кусочками; мама працююча не має часу на такі захцянки. А бабуня заспокоює вередів: нічого, мама піде на роботу, я вам зроблю так, як ви любите.
Перейти на початок сторінки
Настя
22 квітня 2010 20:52
Повідомлення #52


Молода господинька
  • 34

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 94
Реєстрація: 23.11.2013

ICQ:--

Бали: 72
Прекрасний супчик і рис, Славочка! Смачно в тебе тут!
Перейти на початок сторінки
Славочка
24 квітня 2010 23:10
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2457
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3598
Дякую, Настя.
Я тут після суботньої праці посмакувала каву по-королівськи від Іринки і взялася пекти медівник.
Медівник пухкий


1скл цукру
1скл меду
півсклянки молока
80 г маргарину
1 яйце
цедра з 1 лимона
щіпка меленої кориці
1/2 ч.л. соди
на кінці ножа розпушувача для тіста
муки для замішування тіста середньої консистенції(густішого, ніж сметана)
50-100 г мелених горіхів для посипки.
Я все мішала у процесорі комбайна.
Спочатку маргарин добре розтерти з цукром до білого кольору, додати яйце і підігрітий мед, прянощі, молоко, муку з содою і розпушувачем.
Тісто викласти у форму, змащену і застелену пергаментом. Розрівняти по формі змоченою у воді ложкою, посипати горіхами. Пекти при 180 градусах 40-50 хв.

Виростає пухкий медівник, схожий на бісквітне тісто.
Верх я ще посипала цукровою пудрою, бо дала в тісто 2/3 скл. цукру--виявилось замало.

форма 29х25 см

Повідомлення відредагував Славочка - 25 квітня 2010 17:27
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
24 квітня 2010 23:58
Повідомлення #54


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3998
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7265
Цитата: Славочка
Медівник пухкий

і я таке хочу до кави am - вчора в маминому записнику шукала бабусин рецепт лже-медівника з варення.
А я до медівника даю ще мелену гвоздику і кардамон.
А чому муки замало?
Якого розміру форма?
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 квітня 2010 00:16
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2457
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3598
ой, поправляю, я мала на увазі цукор feel хто любить солодше, треба взяти більше цукру.
Перейти на початок сторінки
lana
25 квітня 2010 06:50
Повідомлення #56


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
Колись в дитинстві я щось ,здається, подібне куштувала( привозила мамина подруга зі Львова), але ніколи не натрапляла на рецепт. Це була така смакота!!! Обов*язково спечу!!!Тим більше, що не треба катати коржі( бо я дуже feel лінива
Перейти на початок сторінки
Olenochka
25 квітня 2010 15:52
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:583001020

Бали: 771
Цитата: Славочка
А бабуня заспокоює вередів: нічого, мама піде на роботу, я вам зроблю так, як ви любите.

lol lol lol оце правильно!!!!!!!!!!!!!!Молодець бабуня
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 квітня 2010 16:32
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2457
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3598
Цитата: lana
не треба катати коржі(

Світланко, збила все у комбайні, бо руки не слухалися після городу.
Ось замінила фото (при сонячному освітленні)виглядає гарніше.
Можна корж перемастити улюбленим кремом.
Цитата: Olenochka
Молодець бабуня

зате діткам і добре так з бабунями...
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 квітня 2010 17:05
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2457
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3598
Мені доня нині розказувала, що б вона хотіла з'їсти.
Перше-це "брокольова зупка"


Вчилися варити зупку разом.
Картопля, броколі, тушена на маслі цибулька, морква, приправи за смаками донечки.
Для меншого братика частину перетворили в зупку-пюре
Друге-- смажена мойва.(в муці і в яйці двічі запанірувати)
"Хрумка рибка"


А як смакує їсти те, що приготував власноруч!

Повідомлення відредагував Славочка - 25 квітня 2010 18:06
Перейти на початок сторінки
Іванка
25 квітня 2010 17:34
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 716
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 117
Цитата: Славочка
А як смакує їсти те, що приготував власноруч!

Це точно!! smile
Дуже смачно і ситно smile і медівник і зупка така корисна і рибка хрумка Смакотааа!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 січня 2017 01:32

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Сирник на горіховому тісті
  Пише Натонька (Учора, 18:45)
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka (Учора, 00:03)
Робота обвалювальником м'яса в Литві
  Пише 2eu.work (20 січня 2017 17:17)
Робота кухарем // піццайоло в Литві
  Пише 2eu.work (20 січня 2017 17:12)
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (18 січня 2017 00:46)
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ (17 січня 2017 22:49)
Ідеї для школи
  Пише Окса99 (17 січня 2017 22:05)
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ (17 січня 2017 08:55)
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка (16 січня 2017 10:40)
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка (16 січня 2017 10:34)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 13
Користувачі: byEmisarax, uxtetsjazy, jvdvzbwsiec, viwwduohpm, butetsjazy, sjRuispuh, gvjywkglxio, dxgvwelfzgk
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100