Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Славочка
21 квітня 2010 23:07
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Цитата: Ірка-Шкірка
Позабивалабим.

дуже розумію am
Цитата: Ірка-Шкірка
"А що ще є їсти?"

Сьогодні малюк сказав:"Дай інсе!" Тобто дай щось інше.
Чула подібну історію про мамочку,в якої троє діток--одне ість бульбу пом'яту, друге--тільки жарену, третє--кусочками; мама працююча не має часу на такі захцянки. А бабуня заспокоює вередів: нічого, мама піде на роботу, я вам зроблю так, як ви любите.
Перейти на початок сторінки
Настя
22 квітня 2010 20:52
Повідомлення #52


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 94
Реєстрація: 23.11.2013

ICQ:--

Бали: 70
Прекрасний супчик і рис, Славочка! Смачно в тебе тут!
Перейти на початок сторінки
Славочка
24 квітня 2010 23:10
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Дякую, Настя.
Я тут після суботньої праці посмакувала каву по-королівськи від Іринки і взялася пекти медівник.
Медівник пухкий


1скл цукру
1скл меду
півсклянки молока
80 г маргарину
1 яйце
цедра з 1 лимона
щіпка меленої кориці
1/2 ч.л. соди
на кінці ножа розпушувача для тіста
муки для замішування тіста середньої консистенції(густішого, ніж сметана)
50-100 г мелених горіхів для посипки.
Я все мішала у процесорі комбайна.
Спочатку маргарин добре розтерти з цукром до білого кольору, додати яйце і підігрітий мед, прянощі, молоко, муку з содою і розпушувачем.
Тісто викласти у форму, змащену і застелену пергаментом. Розрівняти по формі змоченою у воді ложкою, посипати горіхами. Пекти при 180 градусах 40-50 хв.

Виростає пухкий медівник, схожий на бісквітне тісто.
Верх я ще посипала цукровою пудрою, бо дала в тісто 2/3 скл. цукру--виявилось замало.

форма 29х25 см

Повідомлення відредагував Славочка - 25 квітня 2010 17:27
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
24 квітня 2010 23:58
Повідомлення #54


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1749
Група: Модератор
Повідомлень: 3980
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7002
Цитата: Славочка
Медівник пухкий

і я таке хочу до кави am - вчора в маминому записнику шукала бабусин рецепт лже-медівника з варення.
А я до медівника даю ще мелену гвоздику і кардамон.
А чому муки замало?
Якого розміру форма?
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 квітня 2010 00:16
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
ой, поправляю, я мала на увазі цукор feel хто любить солодше, треба взяти більше цукру.
Перейти на початок сторінки
lana
25 квітня 2010 06:50
Повідомлення #56


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1723
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3167
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4281
Славочка,
Колись в дитинстві я щось ,здається, подібне куштувала( привозила мамина подруга зі Львова), але ніколи не натрапляла на рецепт. Це була така смакота!!! Обов*язково спечу!!!Тим більше, що не треба катати коржі( бо я дуже feel лінива
Перейти на початок сторінки
Olenochka
25 квітня 2010 15:52
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 276
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1193
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:583001020

Бали: 762
Цитата: Славочка
А бабуня заспокоює вередів: нічого, мама піде на роботу, я вам зроблю так, як ви любите.

lol lol lol оце правильно!!!!!!!!!!!!!!Молодець бабуня
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 квітня 2010 16:32
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Цитата: lana
не треба катати коржі(

Світланко, збила все у комбайні, бо руки не слухалися після городу.
Ось замінила фото (при сонячному освітленні)виглядає гарніше.
Можна корж перемастити улюбленим кремом.
Цитата: Olenochka
Молодець бабуня

зате діткам і добре так з бабунями...
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 квітня 2010 17:05
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Мені доня нині розказувала, що б вона хотіла з'їсти.
Перше-це "брокольова зупка"


Вчилися варити зупку разом.
Картопля, броколі, тушена на маслі цибулька, морква, приправи за смаками донечки.
Для меншого братика частину перетворили в зупку-пюре
Друге-- смажена мойва.(в муці і в яйці двічі запанірувати)
"Хрумка рибка"


А як смакує їсти те, що приготував власноруч!

Повідомлення відредагував Славочка - 25 квітня 2010 18:06
Перейти на початок сторінки
Іванка
25 квітня 2010 17:34
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 686
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 151
Цитата: Славочка
А як смакує їсти те, що приготував власноруч!

Це точно!! smile
Дуже смачно і ситно smile і медівник і зупка така корисна і рибка хрумка Смакотааа!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2014 03:29



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
Сьогодні в23:16:06

сяняНЯНЯ,
попробуй збити по моєму рецепту
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
Сьогодні в21:34:12

Ірка-Шкірка,
я до вже збитого масла по ложці добавляю пудинг і далі збиваю, і ще не встигаю до кінця видати той пудинг як вся маса зтинається...
Відповісти
Діана
Діана
Сьогодні в07:56:15

Привіт!у мене питання,я бізе вже пекла, але без конвекції, чи можна її використовувати в даному випадку і коли включати??&
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в06:32:53

йой дівки, купила м на паску всьо крім дріжджів! Шо то мені таке сталося?
Відповісти
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
Вчора в23:48:53

Цитата: сяняНЯНЯ
Скільки не роблю,постійно зтинається!

тобто звурджується? я до гарячого пудингу даю масло, вимішую ложкою, а коли стає тепле - збиваю - сьогодні так само готувала пудинговий крем до "Кори дуба"
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в23:12:44

сяняНЯНЯ,
в мене теж таке
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
Вчора в22:51:19

Маю постійно проблему з пудинговим кремом! Скільки не роблю,постійно зтинається! Вже охота відпадає взагалі його робити...в чому може бути проблема?
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в22:18:45

Рімма,
не пекла сьогодні,встигла вчора no
Відповісти
Oksanochka
Oksanochka
Вчора в20:48:35

Вася,
ух ти який молодець!!!!!хвались тодi
Відповісти
Oksanochka
Oksanochka
Вчора в20:47:46

Рімма,
я от сьогоднi пекла а що робити? не сидiти ж цiлу нiч!
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 8
Гостей: 1
Користувачі: Оксана Черньова
Роботи: Google Bot, robot Bot, MSN Bot, Yahoo Bot, Yandex Bot, crawl Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: HeereMaLNaire, Оксана Черньова, tanya_mospan, KotlyarevskaM, Vittusalix, muzarom, Маруся, lyudmula, ro_sa, Zhanetta, Ariel, Oksana_sx, yanis, mila.suhowetska, Марія Митник, ro160782lmv, Natalyadiva, Iryna_Lviv, Milankajaw, Svetatof

Нове на форумі
 
Що в нас нині на столі - 7
  Пише Марія Митник (Учора, 20:05)
Великдень
  Пише Натонька (Учора, 19:50)
Гумор
  Пише lana (Учора, 16:57)
Марчик - син uliana_y
  Пише Darka (Учора, 06:20)
Мої смаколики
  Пише Darka (Учора, 06:16)
Ласкаво прошу до мене в гості
  Пише Ірка-Шкірка (18 квітня 2014 23:53)
Їстівні картинки для тортів. Підложки золото/срібло
  Пише Pito4ka (18 квітня 2014 10:29)
Всеукраїнський Євромайдан
  Пише lana (17 квітня 2014 20:39)
З Днем народження ! - tanusha158 (Таня)
  Пише Darka (17 квітня 2014 20:13)
14 квітня - День народження у G-linka.
  Пише oksana d (17 квітня 2014 20:03)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100