Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Славочка
21 квітня 2010 23:07
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Цитата: Ірка-Шкірка
Позабивалабим.

дуже розумію am
Цитата: Ірка-Шкірка
"А що ще є їсти?"

Сьогодні малюк сказав:"Дай інсе!" Тобто дай щось інше.
Чула подібну історію про мамочку,в якої троє діток--одне ість бульбу пом'яту, друге--тільки жарену, третє--кусочками; мама працююча не має часу на такі захцянки. А бабуня заспокоює вередів: нічого, мама піде на роботу, я вам зроблю так, як ви любите.
Перейти на початок сторінки
Настя
22 квітня 2010 20:52
Повідомлення #52


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 94
Реєстрація: 23.11.2013

ICQ:--

Бали: 70
Прекрасний супчик і рис, Славочка! Смачно в тебе тут!
Перейти на початок сторінки
Славочка
24 квітня 2010 23:10
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Дякую, Настя.
Я тут після суботньої праці посмакувала каву по-королівськи від Іринки і взялася пекти медівник.
Медівник пухкий


1скл цукру
1скл меду
півсклянки молока
80 г маргарину
1 яйце
цедра з 1 лимона
щіпка меленої кориці
1/2 ч.л. соди
на кінці ножа розпушувача для тіста
муки для замішування тіста середньої консистенції(густішого, ніж сметана)
50-100 г мелених горіхів для посипки.
Я все мішала у процесорі комбайна.
Спочатку маргарин добре розтерти з цукром до білого кольору, додати яйце і підігрітий мед, прянощі, молоко, муку з содою і розпушувачем.
Тісто викласти у форму, змащену і застелену пергаментом. Розрівняти по формі змоченою у воді ложкою, посипати горіхами. Пекти при 180 градусах 40-50 хв.

Виростає пухкий медівник, схожий на бісквітне тісто.
Верх я ще посипала цукровою пудрою, бо дала в тісто 2/3 скл. цукру--виявилось замало.

форма 29х25 см

Повідомлення відредагував Славочка - 25 квітня 2010 17:27
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
24 квітня 2010 23:58
Повідомлення #54


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1757
Група: Модератор
Повідомлень: 3986
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7034
Цитата: Славочка
Медівник пухкий

і я таке хочу до кави am - вчора в маминому записнику шукала бабусин рецепт лже-медівника з варення.
А я до медівника даю ще мелену гвоздику і кардамон.
А чому муки замало?
Якого розміру форма?
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 квітня 2010 00:16
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
ой, поправляю, я мала на увазі цукор feel хто любить солодше, треба взяти більше цукру.
Перейти на початок сторінки
lana
25 квітня 2010 06:50
Повідомлення #56


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1739
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3184
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4205
Славочка,
Колись в дитинстві я щось ,здається, подібне куштувала( привозила мамина подруга зі Львова), але ніколи не натрапляла на рецепт. Це була така смакота!!! Обов*язково спечу!!!Тим більше, що не треба катати коржі( бо я дуже feel лінива
Перейти на початок сторінки
Olenochka
25 квітня 2010 15:52
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 277
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1193
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:583001020

Бали: 766
Цитата: Славочка
А бабуня заспокоює вередів: нічого, мама піде на роботу, я вам зроблю так, як ви любите.

lol lol lol оце правильно!!!!!!!!!!!!!!Молодець бабуня
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 квітня 2010 16:32
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Цитата: lana
не треба катати коржі(

Світланко, збила все у комбайні, бо руки не слухалися після городу.
Ось замінила фото (при сонячному освітленні)виглядає гарніше.
Можна корж перемастити улюбленим кремом.
Цитата: Olenochka
Молодець бабуня

зате діткам і добре так з бабунями...
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 квітня 2010 17:05
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Мені доня нині розказувала, що б вона хотіла з'їсти.
Перше-це "брокольова зупка"


Вчилися варити зупку разом.
Картопля, броколі, тушена на маслі цибулька, морква, приправи за смаками донечки.
Для меншого братика частину перетворили в зупку-пюре
Друге-- смажена мойва.(в муці і в яйці двічі запанірувати)
"Хрумка рибка"


А як смакує їсти те, що приготував власноруч!

Повідомлення відредагував Славочка - 25 квітня 2010 18:06
Перейти на початок сторінки
Іванка
25 квітня 2010 17:34
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 708
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 79
Цитата: Славочка
А як смакує їсти те, що приготував власноруч!

Це точно!! smile
Дуже смачно і ситно smile і медівник і зупка така корисна і рибка хрумка Смакотааа!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта
2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 1 серпня 2014 08:33



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
if221181pii
if221181pii
Сьогодні в10:08:15

ПРивіт! Підскажіть будь-ласка на коровай прикраси з прісного тіста зразу викладаємо, щоб разом кисло, чи коли вже коровай викисне? Дякую!!!!
Відповісти
Натонька
Натонька
26 липня 2014

поставте правильне посилання
Відповісти
ira1108
ira1108
26 липня 2014

Привіт, дівчатка, що це за такий тортик назва?http://s017.radikal.ru/i427
/1407/79/effcfe5e6920.jpg
буду вдячна
Відповісти
Натонька
Натонька
26 липня 2014

LiLu,
та бо ти супер господиня)) В мене би точно потріскали))
Відповісти
LiLu
LiLu
26 липня 2014

Натонька,
представ собі не потріскали!
Відповісти
Натонька
Натонька
26 липня 2014

і навіть банки не потріскали?))
Відповісти
LiLu
LiLu
26 липня 2014

Натонька,
ніц не є їм, во їла закрутки при лютій зимі і нічо не було.
Відповісти
Натонька
Натонька
26 липня 2014

LiLu,
а як мороз?
Відповісти
LiLu
LiLu
26 липня 2014

Натонька,
під ліжко нєєєєєє!!!! маю на балкконі тумбу стару і там складаю.
Відповісти
LiLu
LiLu
26 липня 2014

Натонька,
я просто не памятаю доки будуть ті сливки, а так закрутила і спокій!
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 8
Гостей: 1
Користувачі: Vajnrauh
Роботи: Google Bot, crawl Bot, Google AdSense, Yandex Bot, robot Bot, spider Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Лорі, Кіра, Vajnrauh, Ninel, Лануся07, LiLu, Натка, svetik1, Сакура, Nataly Cake, oleksandr, Сонечко, koba, sergikanter, RobertBush, Lyubov_68, Tusya, risha.777, Анжеліна, любов.вербіцка

Нове на форумі
 
Вітання для Юлі - доці Karolina
  Пише Тереза (Учора, 14:19)
Торти машини (транспорт)-2
  Пише chajka (30 липня 2014 20:35)
Торти незвичайних форм - 4
  Пише chajka (30 липня 2014 20:31)
Вишневий Аромат
  Пише Натонька (30 липня 2014 17:21)
Вітання для Юлі - доці Pito4ka
  Пише idianka (30 липня 2014 06:23)
Гостина в Галини
  Пише aliona21 (30 липня 2014 00:02)
Вітання для Вікторії - доці ОЛЕСІ
  Пише smiluk (29 липня 2014 20:36)
Дитячі тортики -6
  Пише idianka (29 липня 2014 19:39)
ІСПАНІЯ
  Пише Кіра (29 липня 2014 14:10)
Капкейки
  Пише chajka (29 липня 2014 12:39)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100