Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Славочка
21 квітня 2010 23:07
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Ірка-Шкірка
Позабивалабим.

дуже розумію am
Цитата: Ірка-Шкірка
"А що ще є їсти?"

Сьогодні малюк сказав:"Дай інсе!" Тобто дай щось інше.
Чула подібну історію про мамочку,в якої троє діток--одне ість бульбу пом'яту, друге--тільки жарену, третє--кусочками; мама працююча не має часу на такі захцянки. А бабуня заспокоює вередів: нічого, мама піде на роботу, я вам зроблю так, як ви любите.
Перейти на початок сторінки
Настя
22 квітня 2010 20:52
Повідомлення #52


Молода господинька
  • 34

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 94
Реєстрація: 23.11.2013

ICQ:--

Бали: 72
Прекрасний супчик і рис, Славочка! Смачно в тебе тут!
Перейти на початок сторінки
Славочка
24 квітня 2010 23:10
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, Настя.
Я тут після суботньої праці посмакувала каву по-королівськи від Іринки і взялася пекти медівник.
Медівник пухкий


1скл цукру
1скл меду
півсклянки молока
80 г маргарину
1 яйце
цедра з 1 лимона
щіпка меленої кориці
1/2 ч.л. соди
на кінці ножа розпушувача для тіста
муки для замішування тіста середньої консистенції(густішого, ніж сметана)
50-100 г мелених горіхів для посипки.
Я все мішала у процесорі комбайна.
Спочатку маргарин добре розтерти з цукром до білого кольору, додати яйце і підігрітий мед, прянощі, молоко, муку з содою і розпушувачем.
Тісто викласти у форму, змащену і застелену пергаментом. Розрівняти по формі змоченою у воді ложкою, посипати горіхами. Пекти при 180 градусах 40-50 хв.

Виростає пухкий медівник, схожий на бісквітне тісто.
Верх я ще посипала цукровою пудрою, бо дала в тісто 2/3 скл. цукру--виявилось замало.

форма 29х25 см

Повідомлення відредагував Славочка - 25 квітня 2010 17:27
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
24 квітня 2010 23:58
Повідомлення #54


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1761
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7148
Цитата: Славочка
Медівник пухкий

і я таке хочу до кави am - вчора в маминому записнику шукала бабусин рецепт лже-медівника з варення.
А я до медівника даю ще мелену гвоздику і кардамон.
А чому муки замало?
Якого розміру форма?
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 квітня 2010 00:16
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
ой, поправляю, я мала на увазі цукор feel хто любить солодше, треба взяти більше цукру.
Перейти на початок сторінки
lana
25 квітня 2010 06:50
Повідомлення #56


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1755
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3218
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4297
Славочка,
Колись в дитинстві я щось ,здається, подібне куштувала( привозила мамина подруга зі Львова), але ніколи не натрапляла на рецепт. Це була така смакота!!! Обов*язково спечу!!!Тим більше, що не треба катати коржі( бо я дуже feel лінива
Перейти на початок сторінки
Olenochka
25 квітня 2010 15:52
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1195
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:583001020

Бали: 770
Цитата: Славочка
А бабуня заспокоює вередів: нічого, мама піде на роботу, я вам зроблю так, як ви любите.

lol lol lol оце правильно!!!!!!!!!!!!!!Молодець бабуня
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 квітня 2010 16:32
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: lana
не треба катати коржі(

Світланко, збила все у комбайні, бо руки не слухалися після городу.
Ось замінила фото (при сонячному освітленні)виглядає гарніше.
Можна корж перемастити улюбленим кремом.
Цитата: Olenochka
Молодець бабуня

зате діткам і добре так з бабунями...
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 квітня 2010 17:05
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Мені доня нині розказувала, що б вона хотіла з'їсти.
Перше-це "брокольова зупка"


Вчилися варити зупку разом.
Картопля, броколі, тушена на маслі цибулька, морква, приправи за смаками донечки.
Для меншого братика частину перетворили в зупку-пюре
Друге-- смажена мойва.(в муці і в яйці двічі запанірувати)
"Хрумка рибка"


А як смакує їсти те, що приготував власноруч!

Повідомлення відредагував Славочка - 25 квітня 2010 18:06
Перейти на початок сторінки
Іванка
25 квітня 2010 17:34
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 710
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 95
Цитата: Славочка
А як смакує їсти те, що приготував власноруч!

Це точно!! smile
Дуже смачно і ситно smile і медівник і зупка така корисна і рибка хрумка Смакотааа!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта
2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 травня 2015 22:50

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Кухонна плита
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 21:53)
Турецька білизна
  Пише semurko (Сьогодні, 19:25)
Капкейки
  Пише Klybnichka (Сьогодні, 16:24)
О А Е
  Пише Кіра (Сьогодні, 12:47)
Записна книжка
  Пише Кіра (Сьогодні, 11:32)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише mamasashka (Учора, 06:36)
Акції та конкурси в Україні!
  Пише ОЛЕСЯ (26 травня 2015 18:31)
Поль Робсон (від Волошки)
  Пише mamasashka (26 травня 2015 13:23)
Християнські табори та реколекції
  Пише Натонька (26 травня 2015 13:08)
Торт" Хрещатий яр"
  Пише mamasashka (24 травня 2015 21:45)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 78
Гостей: 66
Користувачі: Ірина12, Grushka
 
 
  © 2009-2015 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100