Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Славочка
21 квітня 2010 23:07
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Цитата: Ірка-Шкірка
Позабивалабим.

дуже розумію am
Цитата: Ірка-Шкірка
"А що ще є їсти?"

Сьогодні малюк сказав:"Дай інсе!" Тобто дай щось інше.
Чула подібну історію про мамочку,в якої троє діток--одне ість бульбу пом'яту, друге--тільки жарену, третє--кусочками; мама працююча не має часу на такі захцянки. А бабуня заспокоює вередів: нічого, мама піде на роботу, я вам зроблю так, як ви любите.
Перейти на початок сторінки
Настя
22 квітня 2010 20:52
Повідомлення #52


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 94
Реєстрація: 23.11.2013

ICQ:--

Бали: 70
Прекрасний супчик і рис, Славочка! Смачно в тебе тут!
Перейти на початок сторінки
Славочка
24 квітня 2010 23:10
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Дякую, Настя.
Я тут після суботньої праці посмакувала каву по-королівськи від Іринки і взялася пекти медівник.
Медівник пухкий


1скл цукру
1скл меду
півсклянки молока
80 г маргарину
1 яйце
цедра з 1 лимона
щіпка меленої кориці
1/2 ч.л. соди
на кінці ножа розпушувача для тіста
муки для замішування тіста середньої консистенції(густішого, ніж сметана)
50-100 г мелених горіхів для посипки.
Я все мішала у процесорі комбайна.
Спочатку маргарин добре розтерти з цукром до білого кольору, додати яйце і підігрітий мед, прянощі, молоко, муку з содою і розпушувачем.
Тісто викласти у форму, змащену і застелену пергаментом. Розрівняти по формі змоченою у воді ложкою, посипати горіхами. Пекти при 180 градусах 40-50 хв.

Виростає пухкий медівник, схожий на бісквітне тісто.
Верх я ще посипала цукровою пудрою, бо дала в тісто 2/3 скл. цукру--виявилось замало.

форма 29х25 см

Повідомлення відредагував Славочка - 25 квітня 2010 17:27
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
24 квітня 2010 23:58
Повідомлення #54


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1757
Група: Модератор
Повідомлень: 3986
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7034
Цитата: Славочка
Медівник пухкий

і я таке хочу до кави am - вчора в маминому записнику шукала бабусин рецепт лже-медівника з варення.
А я до медівника даю ще мелену гвоздику і кардамон.
А чому муки замало?
Якого розміру форма?
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 квітня 2010 00:16
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
ой, поправляю, я мала на увазі цукор feel хто любить солодше, треба взяти більше цукру.
Перейти на початок сторінки
lana
25 квітня 2010 06:50
Повідомлення #56


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1739
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3184
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4205
Славочка,
Колись в дитинстві я щось ,здається, подібне куштувала( привозила мамина подруга зі Львова), але ніколи не натрапляла на рецепт. Це була така смакота!!! Обов*язково спечу!!!Тим більше, що не треба катати коржі( бо я дуже feel лінива
Перейти на початок сторінки
Olenochka
25 квітня 2010 15:52
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 277
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1193
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:583001020

Бали: 766
Цитата: Славочка
А бабуня заспокоює вередів: нічого, мама піде на роботу, я вам зроблю так, як ви любите.

lol lol lol оце правильно!!!!!!!!!!!!!!Молодець бабуня
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 квітня 2010 16:32
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Цитата: lana
не треба катати коржі(

Світланко, збила все у комбайні, бо руки не слухалися після городу.
Ось замінила фото (при сонячному освітленні)виглядає гарніше.
Можна корж перемастити улюбленим кремом.
Цитата: Olenochka
Молодець бабуня

зате діткам і добре так з бабунями...
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 квітня 2010 17:05
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Мені доня нині розказувала, що б вона хотіла з'їсти.
Перше-це "брокольова зупка"


Вчилися варити зупку разом.
Картопля, броколі, тушена на маслі цибулька, морква, приправи за смаками донечки.
Для меншого братика частину перетворили в зупку-пюре
Друге-- смажена мойва.(в муці і в яйці двічі запанірувати)
"Хрумка рибка"


А як смакує їсти те, що приготував власноруч!

Повідомлення відредагував Славочка - 25 квітня 2010 18:06
Перейти на початок сторінки
Іванка
25 квітня 2010 17:34
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 708
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 79
Цитата: Славочка
А як смакує їсти те, що приготував власноруч!

Це точно!! smile
Дуже смачно і ситно smile і медівник і зупка така корисна і рибка хрумка Смакотааа!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта
3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 липня 2014 14:10



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в12:56:26

хто робить панакоту, мені треба пораду
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в23:32:14

лимонний сік, цедра. Сметану або відкинути на марлю в два слої і нехай ніч постоїть, або якщо ні, то загущувач дати.
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в23:31:15

angelina,
пачка сиру +1,5 пачки сметани + пудра. Сир 250 грамовий, обов'язково блендером збити.
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в21:40:41

ой їх там багато wassat а який найкращий?
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в21:36:07

angelina,
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в21:34:24

Натонька,
це від Марічки.якщо він то знайшла)))
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в21:32:35

Натонька,
а можна рецепт сирног крему? він тут є? щось не можу його знайти bully
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в21:30:58

дівчата,дякую всім за поради!!!
Відповісти
Яруська
Яруська
Вчора в21:29:27

Доброго вечора всім! Дівчата! Хто має добрий рецепт консервованих персиків? Буду дуже вдячна! m05004
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в16:36:55

інна,
ну як так, то тут навіть нема про шо говорити))) Так торти ясно шо скиснуть і ше й вмерти від них можна.
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 1
Користувачі: chicago, інна, Емілія
Роботи: Google Bot, Google AdSense, crawl Bot, robot Bot, Yandex Bot, spider Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Емілія, інна, chicago, лариса3, idianka, matskiv76, медузка, Lady10, оксана, lazarolya, муцька, medstarc, makarena, Red_elf, Витунчик, irishkacg75, vityska, Сакура, Ludka, Tusya

Нове на форумі
 
Вітання для Танічки - доці kristi_sk
  Пише idianka (Сьогодні, 13:51)
Вітання для Боженки - донечки божена
  Пише idianka (Сьогодні, 13:49)
Вітання для Галюньки
  Пише idianka (Сьогодні, 13:45)
Дитячі тортики -6
  Пише galalviv (Учора, 21:17)
Торти незвичайних форм - 4
  Пише chajka (Учора, 14:25)
Весільні торти-2.
  Пише Nataly Cake (Учора, 11:17)
Вітання для Рімми
  Пише Тереза (20 липня 2014 14:13)
Вітаєм з днем народженням Маріанну (доньку Vajnrauh)
  Пише Тереза (20 липня 2014 14:12)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише svetochka (20 липня 2014 12:58)
Зооглея
  Пише Натонька (19 липня 2014 21:01)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100