Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Natalyadiva
19 квітня 2010 21:51
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Гарне хрустке і пористе печиво!!!!!!! wink
Перейти на початок сторінки
Славочка
19 квітня 2010 22:18
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
lana
sunnygirl

заходьте ще! smile
Цитата: gutka
у мене також сьогодні на перше зелений борщ

телепатія lol я так з чоловіковою мамою часто одне і те ж готую, не змовляючись. потім по телефону дізнаємось про телепатичні здібності.
Цитата: Natalyadiva
Гарне хрустке і пористе печиво!!!!!!! wink

Вже похрускали.
Подвійну порцію мінімум треба готувати. lol

Повідомлення відредагував Славочка - 19 квітня 2010 23:19
Перейти на початок сторінки
Іванка
20 квітня 2010 09:56
Повідомлення #33


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: Славочка
Свинячі вушка


гарна слойка оце точно спечу

Повідомлення відредагував Натонька - 20 квітня 2010 10:59
Перейти на початок сторінки
Славочка
20 квітня 2010 13:26
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Іванко, обов'язково спробуй. Дуже ніжне печиво.
А в сьогоднішній пасмурний день у мене така випічка

Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
20 квітня 2010 13:31
Повідомлення #35


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
Дуже ніжне печиво.

Яка краса! Мої малі (котрі старші) вминають по одному такому багету хвилин за 10...(якщо повільно). А рецепт?
Перейти на початок сторінки
Славочка
20 квітня 2010 13:41
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Багети
рецепт з книги Рішара Бертіне "Свой хлеб". Побачила у жежешці у raechka_sav


Тісто:
- 40г дріжджів (за рецептом 10 г "живих"або 5г сухих)
- 500г борошна
- 10г солі
- 350мл теплої води
Приготування:
тісто замісити і вимішувати 20 хв при ручному замісі. Зробити з тіста кулю, накрити рушником і залишити підходити 1 год.
Сформувати 4 багети. Я поклала на присипаний мукою рушник і залишила підходити ще на 30 хв.
За той час духовку нагріти до 250 градусів.
На протвень застелити папір, я змастила олією. Викласти багети, зробити високі складки з паперу між багетами, щоб не доторкалися один до одного.
Канцелярським ножем або гострим лезом зробити надрізи по довжині кожного багета

з пульверизатора побризкати стінки духовки.
Випікати 10 -12хв. до золотистої кірки (у мене більше в моїй духовці)

Повідомлення відредагував Славочка - 20 квітня 2010 19:42
Перейти на початок сторінки
Славочка
20 квітня 2010 13:46
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Ірка-Шкірка
вминають по одному такому багету хвилин за 10...

Іринко, згадала хлопчика,який в молодших класах сидів зі мною за одною партою. То в нього довгенький портфелик був і з обох боків попри книжки по одному батону якраз вміщалося. То були такі дві канапки на дві перерви.
Перейти на початок сторінки
Славочка
20 квітня 2010 14:06
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Манник


Не впевнена, чи є вже в нас такий рецепт на сайті.
десь бачила недавно.
Взято з say7
1 скл. манки
1 скл. сметани (15-20%)
1 скл. цукру
3 яйця
1 ч.л. разрихлювача
1-1.5 скл. муки
Манку змішати з сметаною, залишити на 1 год.
Яйця розтерти з цукром, змішати всі решту компонентів.
Пекти при 180 градусах 40-50 хв.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
20 квітня 2010 14:40
Повідомлення #39


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
Манник

і як він на смак? тобі сподобався???
з чим і як їсти?
Перейти на початок сторінки
Valentina
20 квітня 2010 14:48
Повідомлення #40


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Славочка, дуже апетитне хрумке печиво і багети - обов"язково спробую! Сьогодні в мене на обід теж зелений борщ, але яйце я ріжу кубиками і сметану кладу разом із щавлем. І ще пекла манник з начинкою.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 квітня 2024 22:56

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100