Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смачне життя Мирослави, Моя кулінарна планета
Славочка
7 квітня 2010 22:26
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Мирославо! гарні пляцки. Зручно пекти весь пляцок за один раз. Записую!
Перейти на початок сторінки
muroslava07
7 квітня 2010 22:35
Повідомлення #22


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Запечений карп

Варіант для будь-якої живої риби. Раніше живу рибу не переносила через запах. За цим рецептом готую давно. основна "фішка" - часник. Випробувано на знайомих!

Карп - 1,5 кг
майонез ~ 100гр
часник
петрушка, сіль
картопля - 2 шт.
олія

Почитити рибу, зробити надрізи навскоса, сіль, перець. Змащуємо рибу майонезом, потім видавленим часником.
На деко лиємо олію. Чистим картоплю, ріжемо пластинками і викладаємо "ложе" для риби. Кладемо рибу на картоплю, змащуємо іншу сторону і середину. Потім пучком петрушки начиняємо середину риби.
Ставимо в духовку на невеликий вогонь і печемо 45-55 хв.
Я навіть збову дорізаю пару картоплин і виходить хороший гарнір.

Повідомлення відредагував muroslava07 - 8 квітня 2010 00:09
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 квітня 2010 22:41
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Мирославочко, яка рибка гарнюня! Треба буде мужа послати на китайців аби риби купив.

Пляцки мені сподобались. Дуже файні. laughing
Перейти на початок сторінки
muroslava07
7 квітня 2010 22:45
Повідомлення #24


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Легені з аджикою


Цю страву готує мій чоловік, бо любить її. На смак - м"ягеньке, ніжне...
Для справжніх цінителів легень те що треба!

легені- 1 кг
цибуля - 3 шт.
перець горошком - щіпка
паприка, сіль
смалець - 1 ст.л.
лавр. лист - 5 шт.
аджика ("Руна" кавказька, грузинська) - 100 гр
сметана - 200 гр.
тим"ян (сухий)

Легені помити, відварити до готовності 45-60 хв. Почистити від плівки, порізати середніми кубиками, витягнути трубочки. Ставимо тушитися. Даємо 1 ст. води, смалець, лавр. лист, перець, сіль. Протушити 20 хв.
перчимо чорн. перцем, дод. паприку, цибулю, тим"ян, сметану. Тушимо до готовності цибулі. Дод. аджику і ще тушимо 5 хв.
Легені получаються гострими. В цьому і їх смак.

Повідомлення відредагував muroslava07 - 7 квітня 2010 23:57
Перейти на початок сторінки
muroslava07
7 квітня 2010 23:00
Повідомлення #25


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
ці пляцки виручалочка коли не хочеть і немає часу бавитися з кремами і чекати на їх пропитку.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 квітня 2010 01:44
Повідомлення #26


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Маруся
Треба буде мужа послати на китайців

Це буде війна за рибу і водні території lol ?
Перейти на початок сторінки
Маруся
8 квітня 2010 06:00
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Ірка-Шкірка
Це буде війна за рибу і водні території ?


Майже, але найбільша війна за те аби рибу нормальну дали.
Просто в нас живу рибу продають в основному китайці, а вона в них як в тому кавалку - риб свєжій, свєжій! токо здох!
То пошлю його в китайський район нехай нюхає ті чудові запахи і заодно купить мені щойно здохшу рибу. lol

Цитата: muroslava07
ці пляцки виручалочка коли не хочеть і немає часу бавитися з кремами


а часами власне такого і треба

Повідомлення відредагував Маруся - 8 квітня 2010 07:01
Перейти на початок сторінки
Natasha
8 квітня 2010 07:13
Повідомлення #28


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
muroslava07, ти тільки відкрила темку і зразу стільки всякої смакоти наготувала, молодець! Все дуже апетитне і смачне! +

Перейти на початок сторінки
Volo-shka
8 квітня 2010 08:25
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
muroslava07, вітаю із відкриттям власної теми. Багато відвідувачів Тобі та яскравих ідей для смачних рецептів love
Класні рецепти пирогів, що не треба змащувати- так хочеться іноді солодкого і так ліньки із тортами возитись, а тут все в одному наборі laughing
Рибка смачненька, я теж так запікаю. ще й треба спробувати так приготувати легені (ось поросюника завалимо) - смачнющі фото.
Перейти на початок сторінки
muroslava07
8 квітня 2010 10:30
Повідомлення #30


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Паска МХАТ-овська
(сайт Кукінг-ІША)

Шукала рецепт ароматної і "плотної" структури Паски. Всі хвалили і я попробувала. Дуже задоволена.

600 г муки
250 мл. молока
25 мл горілки
1 ст. цукру
25 г свіжих дріжджів
175 г масла ( в мене був маргарин)
2 яйця
1 пак.(16 г) ванільного цукру
1 лимон
1 апельсин
до 100 г горіхів (я не давала)
100 г ізюму
0,5 ч.л. солі

Відміряти муку, молоко, цукор.
Готуємо опару: Просіяти 0,5 ст. муки, дріжджі, 0,5 ст теплого молока, 1 ст.л.цукру - перемішати, поставати в тепле місце.
Поки підходить опара - розтерти ховткиз 1/3 відміряного цукру. Дод. натерту цедру лимона і апельсина, м"яке масло і ванільний цукор. перемішати, розтерти до однорідної маси. В опару добавити масу і горілку, перемішати, долити решту молока, сіль. вимішати підсипаючи муку, поки не буде липнути до рук. Дод. до тіста 2 білка, збитих з рештою цукром до піків. Ще раз вимісити тісто, підсипаючи ізюм, горіхи (тісто стане липке, тягуче, але муки більше не підсипати!!!!!) Тісто поставити в тепле місце на 5-6 год, щоб підійшло. Декілька раз обмяти.
Форми змастити маслом, обсипати сухарами. Кожну заповнити до половини. поставити в холодну духовку, виставити 100 град. і нагріти 10 хв. Потім виставити 150 град. і нагрівати 15 хв. Потім на 200 град. - пекти ще 15-30 хв.(залежить від об"єму форми). Я пекла по-простому.


Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 березня 2024 14:13

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 12
Користувачі: Натонька
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100