Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


 Посмакуємо?, Смачні рецепти, що подобаються мені!
Ірка-Шкірка
12 березня 2010 10:14
Повідомлення #181


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1749
Група: Модератор
Повідомлень: 3980
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7002
Natasha, ми у батьків порадилися і вирішили, що наступного разу також частину м"яса поріжемо шматочками, тоді і кишка буде гарно заповнена, і шматочки м"яса буде видно smile - забула дописати feel .
P.S. Просто я цей рецепт опублікувала вчора, сьогодні дивлюся - а він пропав (сайт якраз переробляли). Тому сьогодні набрала нашвидкоруч, а попередні рецепти - вчора у Ворді набрала, а сьогодні лише виставила winked .

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 12 березня 2010 11:49
Перейти на початок сторінки
Славочка
12 березня 2010 11:34
Повідомлення #182


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Ірочко, які гарні всі рецепти, випробувані, надійні. За рецепт ковбаски спасибі. Спробуємо обов"язково, коли закінчиться піст.
Перейти на початок сторінки
gutka
12 березня 2010 11:47
Повідомлення #183


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1405
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4115
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7217
Цитата: Ірка-Шкірка
ми у батьків порадилися і вирішили, що наступного разу також частину м"яса поріжемо шматочками

я також більше люблю домашню ковбаску з нарізаних кубиками шматочками, а ще минулого року на Велкдень спекла кільце ковбаски з курячого філе та сала, мені сподобалось
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
12 березня 2010 22:08
Повідомлення #184


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:11111

Бали: 415
Ірусю!! Дякую й тобі за ідею з нутелою!! Вік живи, вік учись!!
Спосіб маринування салату вразив мене в саме серце, чесно...ну супер просто...Так, треба запастися насінням, щоби насадити салати на дачі...а то я зазвичай лише одна гризу, а решта йде в стрілки, бо ніхто не хоче їсти...
Ковбаску обов"язково приготую на Великдень, оце б тільки кишки дістати...
Перейти на початок сторінки
Славочка
13 березня 2010 00:04
Повідомлення #185


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Іринко, мені вже таку нутеллу доня на завтра замовила!!!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
13 березня 2010 14:35
Повідомлення #186


Файна господиня
  • 51

Репутація: 101
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 902
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1541
Ковбаса дуже апетитна. Дякую за цікавий рецепт Нутелли виглядає дуже смачно хочу спробувати приготувати.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
16 березня 2010 01:21
Повідомлення #187


Файна господиня
  • 51

Репутація: 276
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1193
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:583001020

Бали: 762
Значить так усе по порядку салат маринований в машині то знахідка winked домашня нутела також(особливо після перегляду фільму про солодощі) ну а за ковбаску то татові окреме спасибі laughing
Перейти на початок сторінки
lana
16 березня 2010 06:29
Повідомлення #188


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1721
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3166
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4276
Цитата: Natasha
коли роблю домашню ковбасу, то мясо ріжу на маленькі кусочки,
У нас теж ріжуть шматочками, а у свекрухи -через м*ясорубку.То мені шматочками добріша. А ще у приготовлене м*ясо з приправами ми додаємо багатенько води і вимішуємо, м*ясо добре її вбирає, і тоді ковбаса не суха.
Перейти на початок сторінки
Славочка
16 березня 2010 10:02
Повідомлення #189


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
О, Ірочко, я тут недавно почула новинку, спішу поділитись--додати до ковбаски зерна коріандру цілі. смачно хрумкотять. Хочу спробувати хоч у частину фаршу додати.
Перейти на початок сторінки
Natasha
16 березня 2010 10:48
Повідомлення #190


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Я постійно додаю до домашньої ковбаси зерна коріандру. Спробуйте, не пошкодуєте.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта
3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 квітня 2014 10:00



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Діана
Діана
07:56:15

Привіт!у мене питання,я бізе вже пекла, але без конвекції, чи можна її використовувати в даному випадку і коли включати??&
Відповісти
Натонька

йой дівки, купила м на паску всьо крім дріжджів! Шо то мені таке сталося?
Відповісти
Ірка-Шкірка

Цитата: сяняНЯНЯ
Скільки не роблю,постійно зтинається!

тобто звурджується? я до гарячого пудингу даю масло, вимішую ложкою, а коли стає тепле - збиваю - сьогодні так само готувала пудинговий крем до "Кори дуба"
Відповісти
Натонька

сяняНЯНЯ,
в мене теж таке
Відповісти
сяняНЯНЯ

Маю постійно проблему з пудинговим кремом! Скільки не роблю,постійно зтинається! Вже охота відпадає взагалі його робити...в чому може бути проблема?
Відповісти
angelina
angelina
22:18:45

Рімма,
не пекла сьогодні,встигла вчора no
Відповісти
Oksanochka
Oksanochka
20:48:35

Вася,
ух ти який молодець!!!!!хвались тодi
Відповісти
Oksanochka
Oksanochka
20:47:46

Рімма,
я от сьогоднi пекла а що робити? не сидiти ж цiлу нiч!
Відповісти
Натонька

як ви того року паску прикрашаєте, покажіть
Відповісти
Натонька

Дякуємо!
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 1
Користувачі: nata290368, Лануся07
Роботи: Google Bot, robot Bot, Google AdSense, spider Bot, MSN Bot, crawl Bot, Yandex Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: nata290368, Лануся07, Ludany, Яілатан, ksenika, nata.romeo, JohnesMaw, linkfrygoglawaywogma, Аргония, Марія Митник, lana, Ірина12, oksana d, vi060586psm, ro_sa, Натка, Mishelllarm, Фіалочка, ryslanaua, Злата

Нове на форумі
 
Що в нас нині на столі - 7
  Пише lana (Сьогодні, 09:19)
Марчик - син uliana_y
  Пише Darka (Сьогодні, 06:20)
Мої смаколики
  Пише Darka (Сьогодні, 06:16)
Ласкаво прошу до мене в гості
  Пише Ірка-Шкірка (Учора, 23:53)
Їстівні картинки для тортів. Підложки золото/срібло
  Пише Pito4ka (Учора, 10:29)
Всеукраїнський Євромайдан
  Пише lana (17 квітня 2014 20:39)
Гумор
  Пише lana (17 квітня 2014 20:34)
З Днем народження ! - tanusha158 (Таня)
  Пише Darka (17 квітня 2014 20:13)
14 квітня - День народження у G-linka.
  Пише oksana d (17 квітня 2014 20:03)
Вітання для Орисі - muzarom
  Пише oksana d (17 квітня 2014 20:02)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100