Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Посмакуємо?, Смачні рецепти, що подобаються мені!
Ірка-Шкірка
12 березня 2010 10:14
Повідомлення #181


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 4004
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7181
Natasha, ми у батьків порадилися і вирішили, що наступного разу також частину м"яса поріжемо шматочками, тоді і кишка буде гарно заповнена, і шматочки м"яса буде видно smile - забула дописати feel .
P.S. Просто я цей рецепт опублікувала вчора, сьогодні дивлюся - а він пропав (сайт якраз переробляли). Тому сьогодні набрала нашвидкоруч, а попередні рецепти - вчора у Ворді набрала, а сьогодні лише виставила winked .

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 12 березня 2010 11:49
Перейти на початок сторінки
Славочка
12 березня 2010 11:34
Повідомлення #182


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ірочко, які гарні всі рецепти, випробувані, надійні. За рецепт ковбаски спасибі. Спробуємо обов"язково, коли закінчиться піст.
Перейти на початок сторінки
gutka
12 березня 2010 11:47
Повідомлення #183


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Цитата: Ірка-Шкірка
ми у батьків порадилися і вирішили, що наступного разу також частину м"яса поріжемо шматочками

я також більше люблю домашню ковбаску з нарізаних кубиками шматочками, а ще минулого року на Велкдень спекла кільце ковбаски з курячого філе та сала, мені сподобалось
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
12 березня 2010 22:08
Повідомлення #184


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:11111

Бали: 415
Ірусю!! Дякую й тобі за ідею з нутелою!! Вік живи, вік учись!!
Спосіб маринування салату вразив мене в саме серце, чесно...ну супер просто...Так, треба запастися насінням, щоби насадити салати на дачі...а то я зазвичай лише одна гризу, а решта йде в стрілки, бо ніхто не хоче їсти...
Ковбаску обов"язково приготую на Великдень, оце б тільки кишки дістати...
Перейти на початок сторінки
Славочка
13 березня 2010 00:04
Повідомлення #185


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Іринко, мені вже таку нутеллу доня на завтра замовила!!!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
13 березня 2010 14:35
Повідомлення #186


Файна господиня
  • 51

Репутація: 101
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 902
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1541
Ковбаса дуже апетитна. Дякую за цікавий рецепт Нутелли виглядає дуже смачно хочу спробувати приготувати.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
16 березня 2010 01:21
Повідомлення #187


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:583001020

Бали: 771
Значить так усе по порядку салат маринований в машині то знахідка winked домашня нутела також(особливо після перегляду фільму про солодощі) ну а за ковбаску то татові окреме спасибі laughing
Перейти на початок сторінки
lana
16 березня 2010 06:29
Повідомлення #188


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3238
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4353
Цитата: Natasha
коли роблю домашню ковбасу, то мясо ріжу на маленькі кусочки,
У нас теж ріжуть шматочками, а у свекрухи -через м*ясорубку.То мені шматочками добріша. А ще у приготовлене м*ясо з приправами ми додаємо багатенько води і вимішуємо, м*ясо добре її вбирає, і тоді ковбаса не суха.
Перейти на початок сторінки
Славочка
16 березня 2010 10:02
Повідомлення #189


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
О, Ірочко, я тут недавно почула новинку, спішу поділитись--додати до ковбаски зерна коріандру цілі. смачно хрумкотять. Хочу спробувати хоч у частину фаршу додати.
Перейти на початок сторінки
Natasha
16 березня 2010 10:48
Повідомлення #190


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Я постійно додаю до домашньої ковбаси зерна коріандру. Спробуйте, не пошкодуєте.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 5 вересня 2015 10:46

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Ласкаво прошу до мене в гості
  Пише Славянка (Учора, 16:35)
Робимо закладки через Пінтерест
  Пише natka04 (Учора, 09:01)
пляцок "Три бажання"
  Пише Krasotinka (3 вересня 2015 22:50)
Флешмоб годуємо школяра смачно і корисно
  Пише ОЛЕСЯ (3 вересня 2015 13:51)
Тут ми спілкуємось)
  Пише ОЛЕСЯ (3 вересня 2015 13:19)
Хочу
  Пише kykysja41145 (2 вересня 2015 15:26)
Знайомимся тут
  Пише Лілія (31 серпня 2015 23:29)
Хто є хто
  Пише Лілія (31 серпня 2015 16:20)
Вaфлі з гaляретовою мaсою
  Пише Solka (31 серпня 2015 15:49)
Простий хліб з кунжутом!
  Пише Krasotinka (31 серпня 2015 00:40)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 71
Гостей: 61
Користувачі: WalterTug, Trocaerrok
 
 
  © 2009-2015 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100