Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


 Посмакуємо?, Смачні рецепти, що подобаються мені!
Ірка-Шкірка
12 березня 2010 10:14
Повідомлення #181


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1757
Група: Модератор
Повідомлень: 3986
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7034
Natasha, ми у батьків порадилися і вирішили, що наступного разу також частину м"яса поріжемо шматочками, тоді і кишка буде гарно заповнена, і шматочки м"яса буде видно smile - забула дописати feel .
P.S. Просто я цей рецепт опублікувала вчора, сьогодні дивлюся - а він пропав (сайт якраз переробляли). Тому сьогодні набрала нашвидкоруч, а попередні рецепти - вчора у Ворді набрала, а сьогодні лише виставила winked .

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 12 березня 2010 11:49
Перейти на початок сторінки
Славочка
12 березня 2010 11:34
Повідомлення #182


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Ірочко, які гарні всі рецепти, випробувані, надійні. За рецепт ковбаски спасибі. Спробуємо обов"язково, коли закінчиться піст.
Перейти на початок сторінки
gutka
12 березня 2010 11:47
Повідомлення #183


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4115
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7219
Цитата: Ірка-Шкірка
ми у батьків порадилися і вирішили, що наступного разу також частину м"яса поріжемо шматочками

я також більше люблю домашню ковбаску з нарізаних кубиками шматочками, а ще минулого року на Велкдень спекла кільце ковбаски з курячого філе та сала, мені сподобалось
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
12 березня 2010 22:08
Повідомлення #184


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:11111

Бали: 415
Ірусю!! Дякую й тобі за ідею з нутелою!! Вік живи, вік учись!!
Спосіб маринування салату вразив мене в саме серце, чесно...ну супер просто...Так, треба запастися насінням, щоби насадити салати на дачі...а то я зазвичай лише одна гризу, а решта йде в стрілки, бо ніхто не хоче їсти...
Ковбаску обов"язково приготую на Великдень, оце б тільки кишки дістати...
Перейти на початок сторінки
Славочка
13 березня 2010 00:04
Повідомлення #185


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Іринко, мені вже таку нутеллу доня на завтра замовила!!!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
13 березня 2010 14:35
Повідомлення #186


Файна господиня
  • 51

Репутація: 101
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 902
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1541
Ковбаса дуже апетитна. Дякую за цікавий рецепт Нутелли виглядає дуже смачно хочу спробувати приготувати.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
16 березня 2010 01:21
Повідомлення #187


Файна господиня
  • 51

Репутація: 277
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1193
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:583001020

Бали: 766
Значить так усе по порядку салат маринований в машині то знахідка winked домашня нутела також(особливо після перегляду фільму про солодощі) ну а за ковбаску то татові окреме спасибі laughing
Перейти на початок сторінки
lana
16 березня 2010 06:29
Повідомлення #188


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1739
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3184
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4205
Цитата: Natasha
коли роблю домашню ковбасу, то мясо ріжу на маленькі кусочки,
У нас теж ріжуть шматочками, а у свекрухи -через м*ясорубку.То мені шматочками добріша. А ще у приготовлене м*ясо з приправами ми додаємо багатенько води і вимішуємо, м*ясо добре її вбирає, і тоді ковбаса не суха.
Перейти на початок сторінки
Славочка
16 березня 2010 10:02
Повідомлення #189


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
О, Ірочко, я тут недавно почула новинку, спішу поділитись--додати до ковбаски зерна коріандру цілі. смачно хрумкотять. Хочу спробувати хоч у частину фаршу додати.
Перейти на початок сторінки
Natasha
16 березня 2010 10:48
Повідомлення #190


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Я постійно додаю до домашньої ковбаси зерна коріандру. Спробуйте, не пошкодуєте.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта
4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 липня 2014 09:12



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в00:05:50

Я сьогодні зробила ту панна котту з вершків, то мені привезли, я так думаю, що то і є та сепараторна сметана чи як там її.. Вийшло дуже смачно. Зробила ще соус ягідний до того, дуже пасувало. Хто має можливість купити таку сметану, пробуйте, це дуже-дуже!
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в00:04:07

angelina,
нехай все буде дуже смачно!
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в23:52:25

Натонька,
дякую!!! a0a
Відповісти
Магда
Магда
Вчора в21:30:59

Натонька, а хто їх знає! Виробник заявляє, що із справжнього молока, а як там на справді... По крайній мірі, із доступних вершків в маркетах - ці кращі.
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в12:40:32

привезли мені баночку, буду нині пробувати, подивимось що вийде))
Відповісти
idianka
idianka
Вчора в11:30:07

Натонька,
Ще й як збиваються, розуміеш - сметана то вже скислий продукт, а вершки солодкі, навіть я б сказала без смаку, трохи тягнуться за ложкою, хоча іх так само збирають сепаратором, ну в нас на базарі э чітке розмежування вершки-сметана
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в10:40:29

angelina,
підходить, тільки, щоб не доторкався до неї. Тобто перемастити ним, а зверху і боки весь торт масляним кремом
Відповісти
angelina
angelina
22 липня 2014

дякую,Натонька,до одного виду крем точно цей давати буду))) і ще feel чи підходить він для перемащування тортів покритих мастікою?
Відповісти
Натонька
Натонька
22 липня 2014

idianka,
вони що з молоком отак збиваються? То сепараторна сметана , та?
Відповісти
Натонька
Натонька
22 липня 2014

Магда,
то рослинні?
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 8
Гостей: 1
Користувачі: - відсутні
Роботи: Google Bot, spider Bot, Google AdSense, Yahoo Bot, Yandex Bot, robot Bot, crawl Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: 380965414970, angelina, Наталка Гірняк, IrenGorin, Кіра, Ludka, OkIv, aquabes, Oksana_sx, semerjak, Анелія, LiLu, astrex, oleksandr, Vajnrauh, Наталочка, Natalyadiva, sergikanter, nadiya 25, Gadealers

Нове на форумі
 
Вітання Дмитру - сину Irina
  Пише Тереза (Учора, 19:10)
З днем народження, Наташка
  Пише Тереза (Учора, 19:09)
Вітання для Галюньки
  Пише Тереза (22 липня 2014 14:42)
Вітання для Боженки - донечки божена
  Пише Тереза (22 липня 2014 14:41)
Вітання для Танічки - доці kristi_sk
  Пише Тереза (22 липня 2014 14:40)
Дитячі тортики -6
  Пише galalviv (21 липня 2014 21:17)
Торти незвичайних форм - 4
  Пише chajka (21 липня 2014 14:25)
Весільні торти-2.
  Пише Nataly Cake (21 липня 2014 11:17)
Вітання для Рімми
  Пише Тереза (20 липня 2014 14:13)
Вітаєм з днем народженням Маріанну (доньку Vajnrauh)
  Пише Тереза (20 липня 2014 14:12)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100