xxxrape
   
 
Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Посмакуємо?, Смачні рецепти, що подобаються мені!
Ірка-Шкірка
12 березня 2010 10:14
Повідомлення #181


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 4008
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7187
Natasha, ми у батьків порадилися і вирішили, що наступного разу також частину м"яса поріжемо шматочками, тоді і кишка буде гарно заповнена, і шматочки м"яса буде видно smile - забула дописати feel .
P.S. Просто я цей рецепт опублікувала вчора, сьогодні дивлюся - а він пропав (сайт якраз переробляли). Тому сьогодні набрала нашвидкоруч, а попередні рецепти - вчора у Ворді набрала, а сьогодні лише виставила winked .

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 12 березня 2010 11:49
Перейти на початок сторінки
Славочка
12 березня 2010 11:34
Повідомлення #182


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ірочко, які гарні всі рецепти, випробувані, надійні. За рецепт ковбаски спасибі. Спробуємо обов"язково, коли закінчиться піст.
Перейти на початок сторінки
gutka
12 березня 2010 11:47
Повідомлення #183


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Цитата: Ірка-Шкірка
ми у батьків порадилися і вирішили, що наступного разу також частину м"яса поріжемо шматочками

я також більше люблю домашню ковбаску з нарізаних кубиками шматочками, а ще минулого року на Велкдень спекла кільце ковбаски з курячого філе та сала, мені сподобалось
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
12 березня 2010 22:08
Повідомлення #184


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:11111

Бали: 415
Ірусю!! Дякую й тобі за ідею з нутелою!! Вік живи, вік учись!!
Спосіб маринування салату вразив мене в саме серце, чесно...ну супер просто...Так, треба запастися насінням, щоби насадити салати на дачі...а то я зазвичай лише одна гризу, а решта йде в стрілки, бо ніхто не хоче їсти...
Ковбаску обов"язково приготую на Великдень, оце б тільки кишки дістати...
Перейти на початок сторінки
Славочка
13 березня 2010 00:04
Повідомлення #185


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Іринко, мені вже таку нутеллу доня на завтра замовила!!!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
13 березня 2010 14:35
Повідомлення #186


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Ковбаса дуже апетитна. Дякую за цікавий рецепт Нутелли виглядає дуже смачно хочу спробувати приготувати.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
16 березня 2010 01:21
Повідомлення #187


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:583001020

Бали: 771
Значить так усе по порядку салат маринований в машині то знахідка winked домашня нутела також(особливо після перегляду фільму про солодощі) ну а за ковбаску то татові окреме спасибі laughing
Перейти на початок сторінки
lana
16 березня 2010 06:29
Повідомлення #188


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Natasha
коли роблю домашню ковбасу, то мясо ріжу на маленькі кусочки,
У нас теж ріжуть шматочками, а у свекрухи -через м*ясорубку.То мені шматочками добріша. А ще у приготовлене м*ясо з приправами ми додаємо багатенько води і вимішуємо, м*ясо добре її вбирає, і тоді ковбаса не суха.
Перейти на початок сторінки
Славочка
16 березня 2010 10:02
Повідомлення #189


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
О, Ірочко, я тут недавно почула новинку, спішу поділитись--додати до ковбаски зерна коріандру цілі. смачно хрумкотять. Хочу спробувати хоч у частину фаршу додати.
Перейти на початок сторінки
Natasha
16 березня 2010 10:48
Повідомлення #190


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Я постійно додаю до домашньої ковбаси зерна коріандру. Спробуйте, не пошкодуєте.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 8 лютого 2016 05:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Інструменти для прикрашання тортів
  Пише kykysja41145 (Учора, 21:58)
Торт "Ейфорія"
  Пише kykysja41145 (6 лютого 2016 23:12)
Кремове задоволення)))
  Пише kykysja41145 (5 лютого 2016 22:46)
Планування вагітності, вагітність
  Пише ОЛЕСЯ (5 лютого 2016 22:32)
Прянична феєрія
  Пише Miranda (3 лютого 2016 21:18)
Цукрова флористика
  Пише Miranda (3 лютого 2016 21:17)
харчування годуючої мами
  Пише Натонька (3 лютого 2016 15:13)
Торт "Жіночі примхи"
  Пише Nuta.21 (31 січня 2016 19:54)
Чим хата багата
  Пише chajka (30 січня 2016 20:43)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише chajka (30 січня 2016 19:33)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 15
Користувачі: grasiaerep, annemgync, Galina_Nedomirko_
 
 
  © 2009-2015 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100