Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
Маруся
4 лютого 2010 02:41
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 350
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 999
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:121946904

Бали: 616
Яблучні пишки



Мої вибреди люблять щось файненького з*їсти на сніданок, тому я мушу мати на поготові швидкий і смачний перепис пампушків, пишок або оладок. Цей перепис в нас гарно прижився бо можу зготувати його коханому і дітям за короткий час, поки вони збираються до школи.

1/2 скл молока
1 яйце
1 1/2 скл муки
1/2 скл. цукру
1 ч.л. порошку до печива
2 ст.л. вершкового масла
1 середнє яблуко
улюблена есенція (ванілія, ромова, помаранчева)
цедра з помаранчі або цитрини (за бажанням)
олія для смаження
мід, цукор пудра

Масло розтопити. Яблуко потерти на грубім терку.
В мисці збити молоко з яйцем, легенько додати масло, щоб не звурдилось яйце, далі додати цукор, муку, порошок до пeчива, есенцію, цедру. Все гарно вимішати. В кінці додати яблуко і щераз все перемішати.

Олію налити в глибоку пательню і довести майже до кипіння. Ложкою викладати тісто в олію і смажити пишки.

Подавати посипавши цукром пудрою і поливши медом.



Перепис взято на польському сайті Wielkie Zarcie

Повідомлення відредагував Маруся - 4 лютого 2010 03:43
Перейти на початок сторінки
Маруся
4 лютого 2010 02:50
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 350
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 999
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:121946904

Бали: 616
Американська Піцца

Якщо ви завітаєте в Америку і скажете що вам захотілось піцци, вам запропонуюсь просту піццу з помідоровим сосом і сиром. Тільки таку їдять мої діти. Ось як я її готую.

Спочатку приготую тісто пісне дріжджове, про яке говорилось в сусідній темі.
Далі тісто розтягаю руками, і БОРОНИ ВАС БОЖЕ тісто на піццу розкачувати валком на дошці. Тісто повинно бути кімнатної температури і тягнутись досить легко. Починаючи з краю розтягуєте його а величину своєї бритванки. Можна викласти на присипану стільницю і розтягнути руками на столі а потім перекласти в бритванку.

Це буде виглядати приблизно так:


тут видно, що тісто розтягується досить тонко. Краї можна посипати сиром і знову загорнути в середину і заліпити. Я не роблю бо мої не їдять такого, а піцца в основному для дітей і мужа.

Наступним викладаємо на центр три-чотири ложки соусу і круговими рухами розпреділяємо по всій поверхності:



Далі піцца густо посипається тертим сиром моцарелла (це якщо сирна просто, бо можна робити без соусу а з свіжою моцареллою і рікота сиром, то це вже буде піцца для мами, але тут робилось для дітей і це вже варіації на саму пересічну піццу)



Поки робимо піццу нагріваємо братруру до 450 градусів фаренгейта тобто 220 цельсія. Для себе зробила висновок що можна було і меншу температуру зробити але мої одобрили і таку.

Садимо у піч і випікаємо 10-12 хвилин. Якщо нижча температура тоді 15 хвилин.

Витягаємо піццу з п*єцу і розрізаємо на 8 сегментів/трикутників.

УСЬО!!! Смачного.
«Ловкость рук и никакого мошенничества» ;)

Перейти на початок сторінки
Маруся
4 лютого 2010 02:54
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 350
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 999
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:121946904

Бали: 616
Правдиве тісто для піцци tongue

Тісто на піццу ніколи не робиться на молоці. Власне це тісто пісне і робиться лишень на воді і оливковій олії.
На склянку теплої води беремо одну пачечку сухих дріжджів (в пачці від 7 до 9-ти грам) одну ложечку цукру, пів ложечки солі, дві ложки оливкової олії і приблизно 450 грам муки. Замішуємо тісто, воно повинно бути мягке. Я це роблю в комбайні бо руць шкода.
Ставимо на годинку аби підійшло. Воно дуже добре зберігається в холодильнику кілька днів. З нього чудові піцци, кальзони або пампушки.

Раджу подивитись ось це відео, навіть не знаючи мови варто просто подивитись.
http://www.guba.com/watch/3000091092
Перейти на початок сторінки
Маруся
4 лютого 2010 02:58
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 350
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 999
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:121946904

Бали: 616
Пампухи з тіста на піццу.



Коли хочеться чогось солодкого до чаю а ніц в хаті нема (окрім як прихованого кусочка тіста на піццу) можна посмажити ось такі файні пампухи. Що я нині і зробила.


Повідомлення відредагував Маруся - 4 лютого 2010 03:59
Перейти на початок сторінки
Маруся
4 лютого 2010 03:37
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 350
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 999
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:121946904

Бали: 616
Натонька мене спокусила зробити Мазурок бісквітний



Перейти на початок сторінки
Маруся
4 лютого 2010 06:18
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 350
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 999
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:121946904

Бали: 616
Чудове дріжджове тісто



Правда зимою ожини не такі смачні як літом, але тісто вартує уваги. Це тісто я підглянула в Дарії Цвек але модифікувала з часом під свої настрої. Тісто дуже легко замісити як руками так і в хлібоп*єцику.

1/2 скл. теплої води
ванілія
1/2 скл сметани (у мене була маслянка)
3 великих яйця кімнатної температури ( у мене всі продукти були кімнатної температури)
6 ст. ложок цукру (вийшло досить солодке, тому цукру можна менше)
6 ст. ложок масла або марґарини. Можна мішати жири а можна дати олії.
3/4 чайної ложки солі
4 1/4 скл муки (я дала тільки 4-ри)
3 чайні ложки сухих дріжджів (я їх попередньо розвела з одною ложкою цукру і двома ложками теплої води, щоб підійшли)

Все помістити в хлібоп*єц на режим ТІСТО і через 2 години будете мати чудову здобу з якої можна робити любі булочки, завиванці чи плетінки.

Я все вимішала в кухонному комбайні а потім руками вбила повітря в тісто, десь хвилин сім. Тісто мені ДУЖЕ сподобалось.

Перейти на початок сторінки
Volo-shka
4 лютого 2010 09:08
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1945
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2703
Маруся, классс! laughing
Читала рецепти із роззявленим ротом, а від фоток слинка котилася lol
Списала собі все, бо в мене їдять і піцу, і булочки, і млинчики також полюбляють. А Африканський салат - то взагалі відпад.
Тільки маю питання , що таке трускавки????
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
4 лютого 2010 10:16
Повідомлення #28


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1669
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6119
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 13483
Volo-shka
трускавки

то полуниці по-нашому lol

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
4 лютого 2010 10:20
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1833
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 159
Маруся!
Випічка -вищий клас!Дуже майстерно приготовлено і фото високопрофесійне!
Впевнена,що на твоїй сторінці буде великий потік відвідувачів і гостей!
Я приємно вражена! :winked:

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 10 травня 2013 14:29
Перейти на початок сторінки
уляночка
4 лютого 2010 10:36
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 145
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:556290596

Бали: 783
Маруся, стільки багато рецептів!!! аж зачиталася!!! всі такі домашні і гарні !!! такі як ми любимо winked
Піцу я також готую по схожому рецепту winked Наступного разу попробую ваш))) smile
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 липня 2014 22:56



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Магда
Магда
Сьогодні в21:30:59

Натонька, а хто їх знає! Виробник заявляє, що із справжнього молока, а як там на справді... По крайній мірі, із доступних вершків в маркетах - ці кращі.
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в12:40:32

привезли мені баночку, буду нині пробувати, подивимось що вийде))
Відповісти
idianka
idianka
Сьогодні в11:30:07

Натонька,
Ще й як збиваються, розуміеш - сметана то вже скислий продукт, а вершки солодкі, навіть я б сказала без смаку, трохи тягнуться за ложкою, хоча іх так само збирають сепаратором, ну в нас на базарі э чітке розмежування вершки-сметана
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в10:40:29

angelina,
підходить, тільки, щоб не доторкався до неї. Тобто перемастити ним, а зверху і боки весь торт масляним кремом
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в23:22:37

дякую,Натонька,до одного виду крем точно цей давати буду))) і ще feel чи підходить він для перемащування тортів покритих мастікою?
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в21:55:34

idianka,
вони що з молоком отак збиваються? То сепараторна сметана , та?
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в21:53:41

Магда,
то рослинні?
Відповісти
Магда
Магда
Вчора в21:22:34

Я купую Простоквашино 33%, нормальні вершки, підігріваю спокійно, збиваються легко, панакота смачна виходить
Відповісти
idianka
idianka
Вчора в19:18:00

Вершки купую домашні в газдинь, добрі вершки такі густі, що можна розвести молоком і буде більше вершків :-)
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в18:26:14

angelina, можна, але ніжний, і обов'язково блендером збити
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 1
Користувачі: - відсутні
Роботи: Google Bot, spider Bot, Yahoo Bot, Mail Ru, Yandex Bot, crawl Bot, Google AdSense, robot Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: yanis, l0701, dgirina, natali946, natali, Natalyusa, kagamu, nadysia, Галичанка Надя, danakomarniczkaya, любов.вербіцка, mms-ka, idianka, aliona21, oljusja1981, natalo4ka, kristi_sk, Полінка, Tusya, Natalyadiva

Нове на форумі
 
Вітання Дмитру - сину Irina
  Пише Тереза (Сьогодні, 19:10)
З днем народження, Наташка
  Пише Тереза (Сьогодні, 19:09)
Вітання для Галюньки
  Пише Тереза (Учора, 14:42)
Вітання для Боженки - донечки божена
  Пише Тереза (Учора, 14:41)
Вітання для Танічки - доці kristi_sk
  Пише Тереза (Учора, 14:40)
Дитячі тортики -6
  Пише galalviv (21 липня 2014 21:17)
Торти незвичайних форм - 4
  Пише chajka (21 липня 2014 14:25)
Весільні торти-2.
  Пише Nataly Cake (21 липня 2014 11:17)
Вітання для Рімми
  Пише Тереза (20 липня 2014 14:13)
Вітаєм з днем народженням Маріанну (доньку Vajnrauh)
  Пише Тереза (20 липня 2014 14:12)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100