Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
Маруся
4 лютого 2010 02:41
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 350
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 999
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:121946904

Бали: 616
Яблучні пишки



Мої вибреди люблять щось файненького з*їсти на сніданок, тому я мушу мати на поготові швидкий і смачний перепис пампушків, пишок або оладок. Цей перепис в нас гарно прижився бо можу зготувати його коханому і дітям за короткий час, поки вони збираються до школи.

1/2 скл молока
1 яйце
1 1/2 скл муки
1/2 скл. цукру
1 ч.л. порошку до печива
2 ст.л. вершкового масла
1 середнє яблуко
улюблена есенція (ванілія, ромова, помаранчева)
цедра з помаранчі або цитрини (за бажанням)
олія для смаження
мід, цукор пудра

Масло розтопити. Яблуко потерти на грубім терку.
В мисці збити молоко з яйцем, легенько додати масло, щоб не звурдилось яйце, далі додати цукор, муку, порошок до пeчива, есенцію, цедру. Все гарно вимішати. В кінці додати яблуко і щераз все перемішати.

Олію налити в глибоку пательню і довести майже до кипіння. Ложкою викладати тісто в олію і смажити пишки.

Подавати посипавши цукром пудрою і поливши медом.



Перепис взято на польському сайті Wielkie Zarcie

Повідомлення відредагував Маруся - 4 лютого 2010 03:43
Перейти на початок сторінки
Маруся
4 лютого 2010 02:50
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 350
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 999
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:121946904

Бали: 616
Американська Піцца

Якщо ви завітаєте в Америку і скажете що вам захотілось піцци, вам запропонуюсь просту піццу з помідоровим сосом і сиром. Тільки таку їдять мої діти. Ось як я її готую.

Спочатку приготую тісто пісне дріжджове, про яке говорилось в сусідній темі.
Далі тісто розтягаю руками, і БОРОНИ ВАС БОЖЕ тісто на піццу розкачувати валком на дошці. Тісто повинно бути кімнатної температури і тягнутись досить легко. Починаючи з краю розтягуєте його а величину своєї бритванки. Можна викласти на присипану стільницю і розтягнути руками на столі а потім перекласти в бритванку.

Це буде виглядати приблизно так:


тут видно, що тісто розтягується досить тонко. Краї можна посипати сиром і знову загорнути в середину і заліпити. Я не роблю бо мої не їдять такого, а піцца в основному для дітей і мужа.

Наступним викладаємо на центр три-чотири ложки соусу і круговими рухами розпреділяємо по всій поверхності:



Далі піцца густо посипається тертим сиром моцарелла (це якщо сирна просто, бо можна робити без соусу а з свіжою моцареллою і рікота сиром, то це вже буде піцца для мами, але тут робилось для дітей і це вже варіації на саму пересічну піццу)



Поки робимо піццу нагріваємо братруру до 450 градусів фаренгейта тобто 220 цельсія. Для себе зробила висновок що можна було і меншу температуру зробити але мої одобрили і таку.

Садимо у піч і випікаємо 10-12 хвилин. Якщо нижча температура тоді 15 хвилин.

Витягаємо піццу з п*єцу і розрізаємо на 8 сегментів/трикутників.

УСЬО!!! Смачного.
«Ловкость рук и никакого мошенничества» ;)

Перейти на початок сторінки
Маруся
4 лютого 2010 02:54
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 350
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 999
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:121946904

Бали: 616
Правдиве тісто для піцци tongue

Тісто на піццу ніколи не робиться на молоці. Власне це тісто пісне і робиться лишень на воді і оливковій олії.
На склянку теплої води беремо одну пачечку сухих дріжджів (в пачці від 7 до 9-ти грам) одну ложечку цукру, пів ложечки солі, дві ложки оливкової олії і приблизно 450 грам муки. Замішуємо тісто, воно повинно бути мягке. Я це роблю в комбайні бо руць шкода.
Ставимо на годинку аби підійшло. Воно дуже добре зберігається в холодильнику кілька днів. З нього чудові піцци, кальзони або пампушки.

Раджу подивитись ось це відео, навіть не знаючи мови варто просто подивитись.
http://www.guba.com/watch/3000091092
Перейти на початок сторінки
Маруся
4 лютого 2010 02:58
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 350
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 999
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:121946904

Бали: 616
Пампухи з тіста на піццу.



Коли хочеться чогось солодкого до чаю а ніц в хаті нема (окрім як прихованого кусочка тіста на піццу) можна посмажити ось такі файні пампухи. Що я нині і зробила.


Повідомлення відредагував Маруся - 4 лютого 2010 03:59
Перейти на початок сторінки
Маруся
4 лютого 2010 03:37
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 350
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 999
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:121946904

Бали: 616
Натонька мене спокусила зробити Мазурок бісквітний



Перейти на початок сторінки
Маруся
4 лютого 2010 06:18
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 350
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 999
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:121946904

Бали: 616
Чудове дріжджове тісто



Правда зимою ожини не такі смачні як літом, але тісто вартує уваги. Це тісто я підглянула в Дарії Цвек але модифікувала з часом під свої настрої. Тісто дуже легко замісити як руками так і в хлібоп*єцику.

1/2 скл. теплої води
ванілія
1/2 скл сметани (у мене була маслянка)
3 великих яйця кімнатної температури ( у мене всі продукти були кімнатної температури)
6 ст. ложок цукру (вийшло досить солодке, тому цукру можна менше)
6 ст. ложок масла або марґарини. Можна мішати жири а можна дати олії.
3/4 чайної ложки солі
4 1/4 скл муки (я дала тільки 4-ри)
3 чайні ложки сухих дріжджів (я їх попередньо розвела з одною ложкою цукру і двома ложками теплої води, щоб підійшли)

Все помістити в хлібоп*єц на режим ТІСТО і через 2 години будете мати чудову здобу з якої можна робити любі булочки, завиванці чи плетінки.

Я все вимішала в кухонному комбайні а потім руками вбила повітря в тісто, десь хвилин сім. Тісто мені ДУЖЕ сподобалось.

Перейти на початок сторінки
Volo-shka
4 лютого 2010 09:08
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1945
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2703
Маруся, классс! laughing
Читала рецепти із роззявленим ротом, а від фоток слинка котилася lol
Списала собі все, бо в мене їдять і піцу, і булочки, і млинчики також полюбляють. А Африканський салат - то взагалі відпад.
Тільки маю питання , що таке трускавки????

--------------------
Солодкі фантазії
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
4 лютого 2010 10:16
Повідомлення #28


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1659
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6095
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 13352
Volo-shka
трускавки

то полуниці по-нашому lol

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
4 лютого 2010 10:20
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1828
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 149
Маруся!
Випічка -вищий клас!Дуже майстерно приготовлено і фото високопрофесійне!
Впевнена,що на твоїй сторінці буде великий потік відвідувачів і гостей!
Я приємно вражена! :winked:

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 10 травня 2013 14:29
Перейти на початок сторінки
уляночка
4 лютого 2010 10:36
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 145
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:556290596

Бали: 783
Маруся, стільки багато рецептів!!! аж зачиталася!!! всі такі домашні і гарні !!! такі як ми любимо winked
Піцу я також готую по схожому рецепту winked Наступного разу попробую ваш))) smile
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 квітня 2014 11:14



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в18:05:03

Гляньте яке чудо
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в22:21:23

та нема за шо, то дрібничка)
Відповісти
Natalyadiva
Natalyadiva
Вчора в21:44:29

нарешті пішло, дякую, Наталю!
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в21:23:24

бачу ага
Відповісти
Natalyadiva
Natalyadiva
Вчора в21:01:42

Натонька, я закинула, але в іншу тему, бачиш?
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в11:55:45

Дівчата, виставляйте фотозвіти, що на свята наготували
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
20 квітня 2014

Ірка-Шкірка,
так,дякую! точно спробую!
Відповісти
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
19 квітня 2014

сяняНЯНЯ,
попробуй збити по моєму рецепту
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
19 квітня 2014

Ірка-Шкірка,
я до вже збитого масла по ложці добавляю пудинг і далі збиваю, і ще не встигаю до кінця видати той пудинг як вся маса зтинається...
Відповісти
Діана
Діана
19 квітня 2014

Привіт!у мене питання,я бізе вже пекла, але без конвекції, чи можна її використовувати в даному випадку і коли включати??&
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 1
Користувачі: Oksanochka, Galuska
Роботи: Google AdSense, crawl Bot, MSN Bot, Yandex Bot, spider Bot, Google Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Galuska, myar, Дзвінка, Танічка, Цукерочка, muroslava07, Goonketa, Светочка, sergikanter, Lyubov_68, Natalyi, Red_elf, pumaducati, Аргония, Іванка, богдар2008, уляна, Мотрона, Ludka, olga1969

Нове на форумі
 
Рецепти паски
  Пише Натонька (Сьогодні, 08:12)
Грядочка
  Пише lana (Сьогодні, 07:46)
Наші улюбленці
  Пише Лорі (Сьогодні, 07:37)
Вітання для maija23
  Пише angelina (Учора, 23:57)
Вітаємо донечок Марусі 22.04- Андріана Михайлина, 23.04 - Анна Марія
  Пише ssaazzoonn (Учора, 21:28)
20 квітня вітаємо Лєну ( Оленка я) з днем народження!!!!
  Пише Тереза (Учора, 16:52)
Вiтання для Андріани Михайлини (Донi Марусі)
  Пише Тереза (Учора, 16:51)
Вітання для Олежика - сина musya
  Пише Тереза (Учора, 16:51)
Шукаю перепис
  Пише Золотарьова (22 квітня 2014 22:21)
Гостина в Галини
  Пише Galina_Nedomirko_ (22 квітня 2014 18:49)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100