Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
Маруся
31 березня 2010 20:51
Повідомлення #461


Файна господиня
  • 51

Репутація: 350
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 999
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:121946904

Бали: 616
Славочка, пацан сказав і пацан зробив. Ось результат:

Перейти на початок сторінки
Славочка
31 березня 2010 22:57
Повідомлення #462


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Майя, дякую за високу оцінку!
sunnygirl
if221181pii

дівчатонька, пригощайтесь!
Маруся, от молодчинка. Які вони гарні у твоєму виконанні. Рівненько так закручені і підрум"янені.
Перейти на початок сторінки
Славочка
31 березня 2010 23:05
Повідомлення #463


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
А у мене для Вас обіцяний сюрприз--новий вид слойки!

Неаполітанська кучерява слойка



Рецепт побачила в жж niksya.
Складові:
Для тіста:
500 г борошна
190 мл води
1 ст. л. меду
1 ч.л. солі
150 г свинячого жиру (або масла)
Для начинки:
150 г манки + 400 мл молока + щіпка солі
250 г рікотти
150 г порізаних апельсинових цукатів
200 г цукрової пудри
1 яйце
ванілін
Приготування:
Розчинити у воді сіль. Змішати борошно із солоною водою й медом. Вимішувати тісто близько 30 хв. Зовсім не повинне липнути до рук.
Скачати його в кулю, змазати розтопленим вершковим маслом, загорнути в плівку й залишити на 2 години. Не в холодильнику.
Потім з кулі сформовать «багет».
І качалкою розкачати тісто товщиною в 1 мм Щоб вийшла з тіста стрічка вузька й довга (близько пари метрів).
Пензликом змазати поверхню стрічки розтопленим жиром і скачати її досить щільно, щоб не було усередині повітря.
Згорток з тіста загорнути в плівку й покласти в холодильник мінімум на 1 годину, максимум на 24.
Робимо в цей час начинку:
Довести до кипіння молоко із сіллю, усипати манку й варити її на маленькому вогні 3-5 хв. Остудити. Додати інші інгредієнти й добре збити начинку, що б не було грудочок.
Гострим ножем розрізати згорток тіста на кружки товщиною 1,5 см .
Щоб сформувати конус із кожного кружка – пальцями трохи змазати зрізи кружка жиром ( кімнатної температури). Взяти в руки кружок, поставити великі пальці в центр і почати обертати його між пальців, зміщаючи шари, формуючи так конус. Робити це обережно – шари не повинні розійтися.
Покласти в усередину 1 ч.л. начинки.
З'єднати краї конуса, не защипуючи їх.
Змазати збитим яйцем. Випікати в духовці при т.180º C близько 15-20 хв. Не перетримайте! А то скоринка вийде пересушена й буде не смачно хрумтіти, тим самим перебиваючи ніжну начинку.
Готові слойки посипати цукровою пудрою.

Додала замість рікотти домашній сир. Начинка ДУЖЕ смачна. Я б її використала і в іншу випічку(сир з манкою не розтікається і смачний)
Печиво трохи пересушила(духовка винна), хотілося рум"яного. Але смачно.
Перейти на початок сторінки
Irina
31 березня 2010 23:10
Повідомлення #464


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 571
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Ням-ням-ням, як смачно! І дуже красиво! І так сонячно!
Перейти на початок сторінки
Natasha
31 березня 2010 23:23
Повідомлення #465


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Славочка, laughing дуже гарні слойки!!!

Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 березня 2010 23:53
Повідомлення #466


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1753
Група: Модератор
Повідомлень: 3980
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7014
Славочка! Слойка - смакотиння! Така гарна і апетитна, що хочеться відкусити хоч маленький шматочок! Супер! wink
Перейти на початок сторінки
Славочка
1 квітня 2010 00:02
Повідомлення #467


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Irina
Natasha
Ірка-Шкірка

дівчата, смачно і не дуже довго з ним бавитись. Це фактично тісто філо.
Я спочатку з ним так обережно, а воно тягнеться куди хочеш. Приємне в роботі.
Перейти на початок сторінки
Olenka
1 квітня 2010 00:16
Повідомлення #468


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 342
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 446
Славочка,класні слойки! Я вже собі напланувала після свят спробувати,а зараз лише облизуюся,обожнюю слойки.А фото просто шепоче tongue
Перейти на початок сторінки
Славочка
1 квітня 2010 17:24
Повідомлення #469


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Olenka, спробуй, смачно!
Перейти на початок сторінки
Славочка
2 квітня 2010 16:05
Повідомлення #470


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Бажаю усім гарних свят!
Ось мій пляцок до Великодня


Всередині пляцок з вишнями і маком від Натоньки. Дякую за гарний рецепт!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 квітня 2014 06:05



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в18:05:03

Гляньте яке чудо
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в22:21:23

та нема за шо, то дрібничка)
Відповісти
Natalyadiva
Natalyadiva
Вчора в21:44:29

нарешті пішло, дякую, Наталю!
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в21:23:24

бачу ага
Відповісти
Natalyadiva
Natalyadiva
Вчора в21:01:42

Натонька, я закинула, але в іншу тему, бачиш?
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в11:55:45

Дівчата, виставляйте фотозвіти, що на свята наготували
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
20 квітня 2014

Ірка-Шкірка,
так,дякую! точно спробую!
Відповісти
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
19 квітня 2014

сяняНЯНЯ,
попробуй збити по моєму рецепту
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
19 квітня 2014

Ірка-Шкірка,
я до вже збитого масла по ложці добавляю пудинг і далі збиваю, і ще не встигаю до кінця видати той пудинг як вся маса зтинається...
Відповісти
Діана
Діана
19 квітня 2014

Привіт!у мене питання,я бізе вже пекла, але без конвекції, чи можна її використовувати в даному випадку і коли включати??&
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 1
Користувачі: Goonketa
Роботи: Yandex Bot, MSN Bot, Google AdSense, Google Bot, crawl Bot, spider Bot, The Python Robot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Goonketa, Ludany, Bal2dnetmb, Mishelllarm, Ydfer3jvbk, кицюня, медузка, KotlyarevskaM, StephenRep, Lyubov_68, tanvak, аліна, Машуня, muzarom, зірка, Ludka, галявороняк, mila.suhowetska, Дзвінка, RichmondEr

Нове на форумі
 
Вітання для maija23
  Пише angelina (Учора, 23:57)
Вітаємо донечок Марусі 22.04- Андріана Михайлина, 23.04 - Анна Марія
  Пише ssaazzoonn (Учора, 21:28)
Наші улюбленці
  Пише LiLu (Учора, 19:06)
20 квітня вітаємо Лєну ( Оленка я) з днем народження!!!!
  Пише Тереза (Учора, 16:52)
Вiтання для Андріани Михайлини (Донi Марусі)
  Пише Тереза (Учора, 16:51)
Вітання для Олежика - сина musya
  Пише Тереза (Учора, 16:51)
Грядочка
  Пише svetik1 (Учора, 09:12)
Шукаю перепис
  Пише Золотарьова (22 квітня 2014 22:21)
Рецепти паски
  Пише Galina_Nedomirko_ (22 квітня 2014 21:00)
Гостина в Галини
  Пише Galina_Nedomirko_ (22 квітня 2014 18:49)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100