Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
Маруся
31 березня 2010 20:51
Повідомлення #461


Файна господиня
  • 51

Репутація: 350
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 999
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:121946904

Бали: 616
Славочка, пацан сказав і пацан зробив. Ось результат:

Перейти на початок сторінки
Славочка
31 березня 2010 22:57
Повідомлення #462


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Майя, дякую за високу оцінку!
sunnygirl
if221181pii

дівчатонька, пригощайтесь!
Маруся, от молодчинка. Які вони гарні у твоєму виконанні. Рівненько так закручені і підрум"янені.
Перейти на початок сторінки
Славочка
31 березня 2010 23:05
Повідомлення #463


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
А у мене для Вас обіцяний сюрприз--новий вид слойки!

Неаполітанська кучерява слойка



Рецепт побачила в жж niksya.
Складові:
Для тіста:
500 г борошна
190 мл води
1 ст. л. меду
1 ч.л. солі
150 г свинячого жиру (або масла)
Для начинки:
150 г манки + 400 мл молока + щіпка солі
250 г рікотти
150 г порізаних апельсинових цукатів
200 г цукрової пудри
1 яйце
ванілін
Приготування:
Розчинити у воді сіль. Змішати борошно із солоною водою й медом. Вимішувати тісто близько 30 хв. Зовсім не повинне липнути до рук.
Скачати його в кулю, змазати розтопленим вершковим маслом, загорнути в плівку й залишити на 2 години. Не в холодильнику.
Потім з кулі сформовать «багет».
І качалкою розкачати тісто товщиною в 1 мм Щоб вийшла з тіста стрічка вузька й довга (близько пари метрів).
Пензликом змазати поверхню стрічки розтопленим жиром і скачати її досить щільно, щоб не було усередині повітря.
Згорток з тіста загорнути в плівку й покласти в холодильник мінімум на 1 годину, максимум на 24.
Робимо в цей час начинку:
Довести до кипіння молоко із сіллю, усипати манку й варити її на маленькому вогні 3-5 хв. Остудити. Додати інші інгредієнти й добре збити начинку, що б не було грудочок.
Гострим ножем розрізати згорток тіста на кружки товщиною 1,5 см .
Щоб сформувати конус із кожного кружка – пальцями трохи змазати зрізи кружка жиром ( кімнатної температури). Взяти в руки кружок, поставити великі пальці в центр і почати обертати його між пальців, зміщаючи шари, формуючи так конус. Робити це обережно – шари не повинні розійтися.
Покласти в усередину 1 ч.л. начинки.
З'єднати краї конуса, не защипуючи їх.
Змазати збитим яйцем. Випікати в духовці при т.180º C близько 15-20 хв. Не перетримайте! А то скоринка вийде пересушена й буде не смачно хрумтіти, тим самим перебиваючи ніжну начинку.
Готові слойки посипати цукровою пудрою.

Додала замість рікотти домашній сир. Начинка ДУЖЕ смачна. Я б її використала і в іншу випічку(сир з манкою не розтікається і смачний)
Печиво трохи пересушила(духовка винна), хотілося рум"яного. Але смачно.
Перейти на початок сторінки
Irina
31 березня 2010 23:10
Повідомлення #464


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 571
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Ням-ням-ням, як смачно! І дуже красиво! І так сонячно!
Перейти на початок сторінки
Natasha
31 березня 2010 23:23
Повідомлення #465


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Славочка, laughing дуже гарні слойки!!!

Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 березня 2010 23:53
Повідомлення #466


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1757
Група: Модератор
Повідомлень: 3986
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7034
Славочка! Слойка - смакотиння! Така гарна і апетитна, що хочеться відкусити хоч маленький шматочок! Супер! wink
Перейти на початок сторінки
Славочка
1 квітня 2010 00:02
Повідомлення #467


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Irina
Natasha
Ірка-Шкірка

дівчата, смачно і не дуже довго з ним бавитись. Це фактично тісто філо.
Я спочатку з ним так обережно, а воно тягнеться куди хочеш. Приємне в роботі.
Перейти на початок сторінки
Olenka
1 квітня 2010 00:16
Повідомлення #468


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 342
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 446
Славочка,класні слойки! Я вже собі напланувала після свят спробувати,а зараз лише облизуюся,обожнюю слойки.А фото просто шепоче tongue
Перейти на початок сторінки
Славочка
1 квітня 2010 17:24
Повідомлення #469


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Olenka, спробуй, смачно!
Перейти на початок сторінки
Славочка
2 квітня 2010 16:05
Повідомлення #470


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Бажаю усім гарних свят!
Ось мій пляцок до Великодня


Всередині пляцок з вишнями і маком від Натоньки. Дякую за гарний рецепт!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта
2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 1 серпня 2014 06:31



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
if221181pii
if221181pii
Сьогодні в10:08:15

ПРивіт! Підскажіть будь-ласка на коровай прикраси з прісного тіста зразу викладаємо, щоб разом кисло, чи коли вже коровай викисне? Дякую!!!!
Відповісти
Натонька
Натонька
26 липня 2014

поставте правильне посилання
Відповісти
ira1108
ira1108
26 липня 2014

Привіт, дівчатка, що це за такий тортик назва?http://s017.radikal.ru/i427
/1407/79/effcfe5e6920.jpg
буду вдячна
Відповісти
Натонька
Натонька
26 липня 2014

LiLu,
та бо ти супер господиня)) В мене би точно потріскали))
Відповісти
LiLu
LiLu
26 липня 2014

Натонька,
представ собі не потріскали!
Відповісти
Натонька
Натонька
26 липня 2014

і навіть банки не потріскали?))
Відповісти
LiLu
LiLu
26 липня 2014

Натонька,
ніц не є їм, во їла закрутки при лютій зимі і нічо не було.
Відповісти
Натонька
Натонька
26 липня 2014

LiLu,
а як мороз?
Відповісти
LiLu
LiLu
26 липня 2014

Натонька,
під ліжко нєєєєєє!!!! маю на балкконі тумбу стару і там складаю.
Відповісти
LiLu
LiLu
26 липня 2014

Натонька,
я просто не памятаю доки будуть ті сливки, а так закрутила і спокій!
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 7
Гостей: 1
Користувачі: Сонечко
Роботи: Google Bot, Yandex Bot, Mail Ru, robot Bot, crawl Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Сонечко, koba, sergikanter, RobertBush, Lyubov_68, Tusya, risha.777, Анжеліна, любов.вербіцка, Натонька, bogdana, Oksana_sx, lenameln, Ірка-Шкірка, нетік, irycya, Ira_Zhovkva, Інуська, Soni, Дзвінка

Нове на форумі
 
Вітання для Юлі - доці Karolina
  Пише Тереза (Учора, 14:19)
Торти машини (транспорт)-2
  Пише chajka (30 липня 2014 20:35)
Торти незвичайних форм - 4
  Пише chajka (30 липня 2014 20:31)
Вишневий Аромат
  Пише Натонька (30 липня 2014 17:21)
Вітання для Юлі - доці Pito4ka
  Пише idianka (30 липня 2014 06:23)
Гостина в Галини
  Пише aliona21 (30 липня 2014 00:02)
Вітання для Вікторії - доці ОЛЕСІ
  Пише smiluk (29 липня 2014 20:36)
Дитячі тортики -6
  Пише idianka (29 липня 2014 19:39)
ІСПАНІЯ
  Пише Кіра (29 липня 2014 14:10)
Капкейки
  Пише chajka (29 липня 2014 12:39)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100