Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
Маруся
31 березня 2010 20:51
Повідомлення #461


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 999
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:121946904

Бали: 618
Славочка, пацан сказав і пацан зробив. Ось результат:

Перейти на початок сторінки
Славочка
31 березня 2010 22:57
Повідомлення #462


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2457
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3598
Майя, дякую за високу оцінку!
sunnygirl
if221181pii

дівчатонька, пригощайтесь!
Маруся, от молодчинка. Які вони гарні у твоєму виконанні. Рівненько так закручені і підрум"янені.
Перейти на початок сторінки
Славочка
31 березня 2010 23:05
Повідомлення #463


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2457
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3598
А у мене для Вас обіцяний сюрприз--новий вид слойки!

Неаполітанська кучерява слойка



Рецепт побачила в жж niksya.
Складові:
Для тіста:
500 г борошна
190 мл води
1 ст. л. меду
1 ч.л. солі
150 г свинячого жиру (або масла)
Для начинки:
150 г манки + 400 мл молока + щіпка солі
250 г рікотти
150 г порізаних апельсинових цукатів
200 г цукрової пудри
1 яйце
ванілін
Приготування:
Розчинити у воді сіль. Змішати борошно із солоною водою й медом. Вимішувати тісто близько 30 хв. Зовсім не повинне липнути до рук.
Скачати його в кулю, змазати розтопленим вершковим маслом, загорнути в плівку й залишити на 2 години. Не в холодильнику.
Потім з кулі сформовать «багет».
І качалкою розкачати тісто товщиною в 1 мм Щоб вийшла з тіста стрічка вузька й довга (близько пари метрів).
Пензликом змазати поверхню стрічки розтопленим жиром і скачати її досить щільно, щоб не було усередині повітря.
Згорток з тіста загорнути в плівку й покласти в холодильник мінімум на 1 годину, максимум на 24.
Робимо в цей час начинку:
Довести до кипіння молоко із сіллю, усипати манку й варити її на маленькому вогні 3-5 хв. Остудити. Додати інші інгредієнти й добре збити начинку, що б не було грудочок.
Гострим ножем розрізати згорток тіста на кружки товщиною 1,5 см .
Щоб сформувати конус із кожного кружка – пальцями трохи змазати зрізи кружка жиром ( кімнатної температури). Взяти в руки кружок, поставити великі пальці в центр і почати обертати його між пальців, зміщаючи шари, формуючи так конус. Робити це обережно – шари не повинні розійтися.
Покласти в усередину 1 ч.л. начинки.
З'єднати краї конуса, не защипуючи їх.
Змазати збитим яйцем. Випікати в духовці при т.180º C близько 15-20 хв. Не перетримайте! А то скоринка вийде пересушена й буде не смачно хрумтіти, тим самим перебиваючи ніжну начинку.
Готові слойки посипати цукровою пудрою.

Додала замість рікотти домашній сир. Начинка ДУЖЕ смачна. Я б її використала і в іншу випічку(сир з манкою не розтікається і смачний)
Печиво трохи пересушила(духовка винна), хотілося рум"яного. Але смачно.
Перейти на початок сторінки
Irina
31 березня 2010 23:10
Повідомлення #464


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 571
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Ням-ням-ням, як смачно! І дуже красиво! І так сонячно!
Перейти на початок сторінки
Natasha
31 березня 2010 23:23
Повідомлення #465


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Славочка, laughing дуже гарні слойки!!!

Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 березня 2010 23:53
Повідомлення #466


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3997
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7265
Славочка! Слойка - смакотиння! Така гарна і апетитна, що хочеться відкусити хоч маленький шматочок! Супер! wink
Перейти на початок сторінки
Славочка
1 квітня 2010 00:02
Повідомлення #467


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2457
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3598
Irina
Natasha
Ірка-Шкірка

дівчата, смачно і не дуже довго з ним бавитись. Це фактично тісто філо.
Я спочатку з ним так обережно, а воно тягнеться куди хочеш. Приємне в роботі.
Перейти на початок сторінки
Olenka
1 квітня 2010 00:16
Повідомлення #468


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 341
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
Славочка,класні слойки! Я вже собі напланувала після свят спробувати,а зараз лише облизуюся,обожнюю слойки.А фото просто шепоче tongue
Перейти на початок сторінки
Славочка
1 квітня 2010 17:24
Повідомлення #469


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2457
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3598
Olenka, спробуй, смачно!
Перейти на початок сторінки
Славочка
2 квітня 2010 16:05
Повідомлення #470


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2457
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3598
Бажаю усім гарних свят!
Ось мій пляцок до Великодня


Всередині пляцок з вишнями і маком від Натоньки. Дякую за гарний рецепт!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 березня 2017 21:02

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б (Сьогодні, 20:36)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Rahaneka (Сьогодні, 12:50)
Жіноча мода
  Пише KsunkaKsu (Сьогодні, 12:44)
Універсальний подарунок
  Пише Натонька (Учора, 18:36)
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka (25 березня 2017 02:10)
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ (21 березня 2017 15:46)
Капкейки
  Пише Umari (19 березня 2017 15:20)
Трошки мистецтва
  Пише Umari (19 березня 2017 14:47)
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari (19 березня 2017 14:13)
Що в нас нині на столі - 8
  Пише Umari (19 березня 2017 14:01)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 81
Гостей: 55
Користувачі: jvhzwihriwz, izbwzixzgoe, Мирослава, jwuzvawvgkh, zxxyactzen, jzmyxfhxcsj, hztywkrklmb
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100