Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Консервація, варення, компоти, огірки, помідори і т. д.
Пушинка
Готувати може кожен!
20 квітня 2011 11:17
Повідомлення #131


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Варення з ревеню




Потрібно
- 5 літрів очищеного і порізаного брусочками ревеню
- 1,5 літрів цукру
- цедра 1 лимона

Приготування


ревень засипати цукром і дати постояти до виходу соку. Потім поставити на маленький вогнь і постійно помішуючи варити від закипання протягом 1 години. Потім дати повністю охолоти і знову довести до кипіння і кинути цедру лимона. Гарячим розлити у сухі чисті баночки і закатати.

Ми в дому майже нічого не стерелізуємо і на щастя воно не стріляє. А варення просто бомбастік на смак.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
29 травня 2011 16:36
Повідомлення #132


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 4003
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7180
Перейти на початок сторінки
lana
25 червня 2011 15:21
Повідомлення #133


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1759
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3226
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4331
Заморожена окрошка

У нашій родині дуже полюбляють окрошку й свекольник. Зараз гарно: огірки, зелень продаються круглий рік. Але ж добре знаємо, що не завжди вони безпечні для нашого здоров"я. Тому й пристосовуємося до наших реалій. Звичайно, Америки я не відкрию, але чомусь у нас начебто цієї заморозки на сайті не зустрічала, то ж хай буде ( а може комусь стане в нагоді):

Огірки, зелень ( з власного городу- інакше втрачає сенс) добре мию, викладаю на серветку для просушування.


Потім швидко нарізаю ( краще це робити невеликими порціями, щоб не стікав сік, а ще тоді суміш виходить розсипчатою), обережно перемішую, висипаю в економ-пакети-


і до морозилки.


Якщо готувати в маленьких порційних пакетиках, то можна й не розмішувати, але як угадати, на скільки осіб доведеться готувати щоразу? Тому зручніше ось у такі пакети- зручні, компактні, можна відсипати, скільки треба. Або додати пізніше ( якщо у вас не вистачило на повний відразу, як цього разу у мене).

Взимку нарізаємо ковбасу, відварені яйця, картоплю, заливаємо водою чи сирівцем або й бульоном, приправляємо сіллю й лимонною кислотою і тільки тоді дістаємо з морозилки і додаємо овочі, які зберігають смак і запах літа!!! ... І нехай весь світ зачекає.....


Р.S. Овочі розморожувати тільки в рідині!!!!!(У воді)
Перейти на початок сторінки
natalliyas
28 червня 2011 19:19
Повідомлення #134


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 372
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 922
Огірочки Малосольні.
[left][/left]
Сироп: На 1 літр води:
2 ст. ложки грубої солі
1 ч. ложка цукру
Зварити сироп
В банку положити листя хрону чи смородини, кріп і часник 3-5 зубців.
Заповнити банку огірочками і залити гарячим сиропом.Закрити кришкою і залишити при кімнатній температурі на добу,а потім заховати в холодильник і як охолоднуть можна вже їх їсти. Смачненькі, зелененькі, хрусткі, смакота.

Ось, вчора зробила баночку,а сьогодні вже будемо їх їсти.

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
Яруська
3 липня 2011 21:22
Повідомлення #135


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1147
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1173
Цитата: natalliyas
Огірочки Малосольні.

Вчора точно так зробила, тільки цукру не давала. Дуже смачні огірочки вийшли, такі хрумкі! :winked:
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
3 липня 2011 22:27
Повідомлення #136


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:445

Бали: 453
natalliyas,
А я завжди малосольні огірки заливаю сирою водою.Може тому, що вона в мене з криниці,чиста і прозора. :winked:
Перейти на початок сторінки
Yatsan
6 липня 2011 14:57
Повідомлення #137


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Хочу поділитися з вами рецептом, готую за ним вже протягом багатьох років.
Асорті - ягідне
6 склянок чорної смородини
2 склянки порічок
2 склянки малини
2 апельсина ( апельсин попередньо ошпарити кипятком, щоб чуть побув в
кипятку, щоб стала шкірка мякша).
10 склянок цукру
Все на блендері перемолоти.
Закипятити 5 хвилин,щоб кипіло і в гарячі стерильні банки.

З рецепта виходить 8 півлітрових банок.
Рекомендую закривати мінімум дві порції, тому що дуже швидко зїдається.
Смачного!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
6 липня 2011 15:17
Повідомлення #138


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 4003
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7180
Цитата: Yatsan
Хочу поділитися з вами рецептом, готую за ним вже протягом багатьох років.


Суцільні вітаміни і смакота!!!
Перейти на початок сторінки
Ірця
6 липня 2011 23:09
Повідомлення #139


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 946
Yatsan,
а воно густе виходить чи рідкувате,то асорті ягідне?І собі захтіла :wink:
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
6 липня 2011 23:23
Повідомлення #140


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:445

Бали: 453
Цитата: lana
Салат із синіх

І я хочу зробити цей салат.Давно шукаю гарний рецептик.Але от яка штука.Якшо то все разом з маринадом протушити і накласти в гарячі банки????Щоб на зиму лишилось,а не просто в холодильнику? :what:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
6 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 6)
Користувачів: 0

  Зараз: 6 липня 2015 16:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Потрібна ідея для торта!
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 20:56)
Вафельниця
  Пише Лілія (Учора, 14:17)
Форма для горішків (горішниця)
  Пише ОЛЕСЯ (4 липня 2015 23:53)
Улюблені вірші
  Пише nadiya (4 липня 2015 20:15)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише natali (4 липня 2015 08:06)
Мультиварка
  Пише Mary79 (2 липня 2015 09:46)
М'ясорубка
  Пише Лілія (1 липня 2015 23:04)
Candy Bar
  Пише Марія Митник (30 червня 2015 20:10)
Дитячі тортики -6
  Пише Krasotinka (29 червня 2015 19:30)
Медовий бісквіт зі смаком дитинства
  Пише Наталюня (29 червня 2015 12:00)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 104
Гостей: 81
Користувачі: nata.romeo, olga1969, nata2406
 
 
  © 2009-2015 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100