Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Консервація, варення, компоти, огірки, помідори і т. д.
Пушинка
Готувати може кожен!
20 квітня 2011 11:17
Повідомлення #131


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Варення з ревеню




Потрібно
- 5 літрів очищеного і порізаного брусочками ревеню
- 1,5 літрів цукру
- цедра 1 лимона

Приготування


ревень засипати цукром і дати постояти до виходу соку. Потім поставити на маленький вогнь і постійно помішуючи варити від закипання протягом 1 години. Потім дати повністю охолоти і знову довести до кипіння і кинути цедру лимона. Гарячим розлити у сухі чисті баночки і закатати.

Ми в дому майже нічого не стерелізуємо і на щастя воно не стріляє. А варення просто бомбастік на смак.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
29 травня 2011 16:36
Повідомлення #132


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1760
Група: Модератор
Повідомлень: 3987
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7174
Перейти на початок сторінки
lana
25 червня 2011 15:21
Повідомлення #133


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1755
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3217
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4296
Заморожена окрошка

У нашій родині дуже полюбляють окрошку й свекольник. Зараз гарно: огірки, зелень продаються круглий рік. Але ж добре знаємо, що не завжди вони безпечні для нашого здоров"я. Тому й пристосовуємося до наших реалій. Звичайно, Америки я не відкрию, але чомусь у нас начебто цієї заморозки на сайті не зустрічала, то ж хай буде ( а може комусь стане в нагоді):

Огірки, зелень ( з власного городу- інакше втрачає сенс) добре мию, викладаю на серветку для просушування.


Потім швидко нарізаю ( краще це робити невеликими порціями, щоб не стікав сік, а ще тоді суміш виходить розсипчатою), обережно перемішую, висипаю в економ-пакети-


і до морозилки.


Якщо готувати в маленьких порційних пакетиках, то можна й не розмішувати, але як угадати, на скільки осіб доведеться готувати щоразу? Тому зручніше ось у такі пакети- зручні, компактні, можна відсипати, скільки треба. Або додати пізніше ( якщо у вас не вистачило на повний відразу, як цього разу у мене).

Взимку нарізаємо ковбасу, відварені яйця, картоплю, заливаємо водою чи сирівцем або й бульоном, приправляємо сіллю й лимонною кислотою і тільки тоді дістаємо з морозилки і додаємо овочі, які зберігають смак і запах літа!!! ... І нехай весь світ зачекає.....


Р.S. Овочі розморожувати тільки в рідині!!!!!(У воді)
Перейти на початок сторінки
natalliyas
28 червня 2011 19:19
Повідомлення #134


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 372
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 922
Огірочки Малосольні.
[left][/left]
Сироп: На 1 літр води:
2 ст. ложки грубої солі
1 ч. ложка цукру
Зварити сироп
В банку положити листя хрону чи смородини, кріп і часник 3-5 зубців.
Заповнити банку огірочками і залити гарячим сиропом.Закрити кришкою і залишити при кімнатній температурі на добу,а потім заховати в холодильник і як охолоднуть можна вже їх їсти. Смачненькі, зелененькі, хрусткі, смакота.

Ось, вчора зробила баночку,а сьогодні вже будемо їх їсти.

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
Яруська
3 липня 2011 21:22
Повідомлення #135


Файна господиня
  • 51

Репутація: 447
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1144
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1166
Цитата: natalliyas
Огірочки Малосольні.

Вчора точно так зробила, тільки цукру не давала. Дуже смачні огірочки вийшли, такі хрумкі! :winked:
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
3 липня 2011 22:27
Повідомлення #136


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:445

Бали: 453
natalliyas,
А я завжди малосольні огірки заливаю сирою водою.Може тому, що вона в мене з криниці,чиста і прозора. :winked:
Перейти на початок сторінки
Yatsan
6 липня 2011 14:57
Повідомлення #137


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Хочу поділитися з вами рецептом, готую за ним вже протягом багатьох років.
Асорті - ягідне
6 склянок чорної смородини
2 склянки порічок
2 склянки малини
2 апельсина ( апельсин попередньо ошпарити кипятком, щоб чуть побув в
кипятку, щоб стала шкірка мякша).
10 склянок цукру
Все на блендері перемолоти.
Закипятити 5 хвилин,щоб кипіло і в гарячі стерильні банки.

З рецепта виходить 8 півлітрових банок.
Рекомендую закривати мінімум дві порції, тому що дуже швидко зїдається.
Смачного!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
6 липня 2011 15:17
Повідомлення #138


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1760
Група: Модератор
Повідомлень: 3987
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7174
Цитата: Yatsan
Хочу поділитися з вами рецептом, готую за ним вже протягом багатьох років.


Суцільні вітаміни і смакота!!!
Перейти на початок сторінки
Ірця
6 липня 2011 23:09
Повідомлення #139


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 148
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 939
Yatsan,
а воно густе виходить чи рідкувате,то асорті ягідне?І собі захтіла :wink:
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
6 липня 2011 23:23
Повідомлення #140


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:445

Бали: 453
Цитата: lana
Салат із синіх

І я хочу зробити цей салат.Давно шукаю гарний рецептик.Але от яка штука.Якшо то все разом з маринадом протушити і накласти в гарячі банки????Щоб на зиму лишилось,а не просто в холодильнику? :what:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 квітня 2015 21:15



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Рецепти Паски
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 70
Гостей: 53
Користувачі: Grushka, katiasq, ксюня, zenya09, olga1969, люда даня
Роботи: Google Bot, crawl Bot, Yandex Bot, crawl Bot, Google Bot, Google Bot, Yandex Bot, Yahoo Bot, Yandex Bot, Google AdSense, spider Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: zenya09, ксюня, Grushka, Leela, mikolik, ginger, appankirm, Asya, Лесуня, сонечко89, zhe-maria, butslinnele, WeepDiergeple, Лесенятко, LVerbitska, Enrikerib, Ir4ykcomua, Ircha, Tortoshka, VepRelepame

Нове на форумі
 
На сайті відкрито новий розділ "Замовити торт"
  Пише Емілія (Сьогодні, 11:27)
Економія води
  Пише Кіра (Сьогодні, 09:27)
Номери телефону на небо при життєвих потребах.
  Пише Ксенічка (Сьогодні, 00:04)
Записна книжка
  Пише Кіра (Учора, 17:27)
"Гормон щастя" або життя без депресії.
  Пише Darka (26 квітня 2015 22:38)
Турецька білизна
  Пише semurko (26 квітня 2015 21:37)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише Vajnrauh (26 квітня 2015 17:45)
Корівонькa
  Пише ОЛЕСЯ (25 квітня 2015 16:42)
Корисні поради - що і чим можна замінити
  Пише ОЛЕСЯ (25 квітня 2015 16:39)
"Кокосовий"
  Пише Тигруля (24 квітня 2015 23:37)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100