Пляцок ревеневий з пудингом і безеТісто:
6 жовтків
200 г цукру
50 г маргарини
400 г муки (в мене пішло 350 г)
2 ч.л. розпушувача
2 ст. л. молока
Начинка:
500 мл молока
2 ст.л. цукру
1 пачка ванільного пудингу
500-600 г ревеню
Безе:
6 білків
200 г цукру
Приготування:
Для тіста муку змішати з розпушувачем, додати маргарин, збиті жовткиз цукром і молоко.Все добре вимісити. Покласти на 30 хв на холод.
Зварити пудинг, як написано на пакетику. Остудити.
Змастити форму і викласти тісто, зробити бортики. Пудинг виложити на тісто, а на пудинг розложити порізаний на кусочки ревінь, трішки придавити. Випікати 20-25 хвилин при темп. 170С.
Білки збити з цукром на піну. Витягнути пляцок з духовки і виложити зверху білки. Випікати ще 25-30 хвилин.
Рецепт з кулінар_ру.
Пляцок з пудингом і безе смачний. Одне тільки, що трохи забите тісто. Я думаю краще би замість молока дати сметану десь півстакана. Бо 2 ложки молока нічого не дають.