Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пригощає Наталя - 2, мої смачні рецепти
Natalyi
9 жовтня 2010 11:14
Повідомлення #161


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Їла такі канапочки. Вони дуже смачні . Дякую за рецепт!

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
9 жовтня 2010 12:09
Повідомлення #162


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
гарненькі канапки мабуть смачно
Перейти на початок сторінки
Настя
10 жовтня 2010 23:16
Повідомлення #163


Молода господинька
  • 34

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 94
Реєстрація: 23.11.2013

ICQ:--

Бали: 72
Смачний салат і оригінальні канапки. А я й не знала, що шампіньйони можна іще й сирими їсти.
Перейти на початок сторінки
Goldi
12 жовтня 2010 16:43
Повідомлення #164


Молода господинька
  • 34

Репутація: 17
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 72
Реєстрація: 11.03.2010

ICQ:--

Бали: 145
а якщо ці шампіньойни скропити соком лимона і зверху замість цибулі потерти твердий сир-то це взагалі фантастика
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
20 жовтня 2010 13:44
Повідомлення #165


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Дякую за рецепт Сирника Полячка

Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
21 жовтня 2010 16:15
Повідомлення #166


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
sunnygirl, гарний сирник. Рада, що тобі сподобалось. wink
Перейти на початок сторінки
Natalyi
26 жовтня 2010 23:20
Повідомлення #167


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Наталочко, бачила Твій сирник Жираф, обов*язково спробую пекти. Вибачай за плагіат, не бачила що в Тебе є під такою назвою. В мене цей сирник взагалі без назви, але оскільки доня останнім часом любить мені помогти , то дозволяю їй пофантазувати. Ось і вийшов у нас жираф.
В Тебе хороша і смачна випічка (і не тільки...), буду забігати. tongue

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
11 листопада 2010 13:35
Повідомлення #168


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Домашня копчена рибка





На 4 скумбрії зварити маринад:
1 літра води
6 ст.л. солі (рівні)
2 ст.л. цукру (рівні)
3 ст.л. чорного чаю сухого
4 горошки чорного перцю
3 цибулі з лушпинням розрізати
ще лушпиння



Закипить вода, дати сіль, цукор, перець, чай. Помити цибулю і лушпиння і теж дати до маринаду.
Рибу відрізати голову, випотрошити.
Надрізати 4 бутилки збоку.
Як вистигне маринад, процідити його.
В бутилки розкласти лушпиння, покласти в кожну бутилку по рибі і залити холодним маринадом.



Покласти в холодильник на 2 доби.
Рибку час від часу перевертати.
Як пройде 2 доби, рибу вийняти, замотати в салфетки, щоб вбрали вологу.



На кожну рибку взяти по 1 ч.л. рідкого диму і змастити середину (я мастила пальцем).


Зверху рибу змастити олією.
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
11 листопада 2010 14:08
Повідомлення #169


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: Natalyadiva
Домашня копчена рибка

Риба суперська!!я вже довго на ту рибу зважуюсь і няк не можу зробити. Маю інший трохи рецепт ,що рідкий дим іде уже в маринад.
Цитата: Natalyadiva
покласти в кожну бутилку по рибі

Так цікаво як вона там лежить! laughing Я думаю якщо поставити рибку всю разом ,також промаринується добре!
А чи можна морожену брати?

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Olenochka
11 листопада 2010 15:43
Повідомлення #170


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Цитата: Natalyadiva
Домашня копчена рибка

оце той що треба рецепт але чи можна обійтися без того диму?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 квітня 2024 14:26

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100