Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепт: Пухкі оладки
Натонька
прагну досконалості...
8 грудня 2009 18:32
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Тут обговорюється рецепт: Пухкі оладки

Купу разів вже смажила. І нині знову. Такі добрі! Не можу передати! :tongue:


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
natalliyas
17 листопада 2011 03:04
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923


Пишні оладки на кефірі.
1 ст. - Кефіру(cтакан - 250 мл)
1 ст .- борошна (з гіркою)
1 - яйце
2 ст.л. - Олії (без запаху)
2 ст.л. - Цукру (без гірки)
0,25 ч.л. - Солі
0,25 ч.л. соди (не розпушувача)
1 ч.л. - Ванільного цукру (за бажанням)
Олії для смаження

У миску наливаємо кефір і олію, додаємо яйце і цукор і перемішуємо ручним вінчиком до однорідності.Муку просіваємо з сіллю і содой.Вінчик відкладаємо в сторону,він нам більше не потрібен.Муку всипаємо в кефірну суміш і ложкою буквально кількома круговими рухами перемішуємо. Нам потрібно лише, щоб борошно з'єдналася з рідиною .... Тісто буде неоднорідним, з грудочками, але більше вимішувати не потрібно,інакше тісто буде "гумовим" після випічки.

У цьому і є секрет пишності оладів.Теперь залишимо тісто хвилин на 20-30, а потім можна буде смажити оладі.Жаримо на розігрітій сковороді на невеликій кількості олії, на невеликому вогні, тобто звичайним способом.Тісто у нас вийшло досить густе, тому краще його викладати двома ложками ( однією набирати тісто, а іншою допомагати зіштовхувати це тісто з ложки в сковорідку.

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
Julia 10
5 листопада 2012 11:50
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 185
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 231
Реєстрація: 12.08.2010

ICQ:--

Бали: 1800
пухкі оладки :winked: дуже смачно

Перейти на початок сторінки
маргарита
11 січня 2013 18:45
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 246
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 349
Реєстрація: 28.10.2012

ICQ:--

Бали: 962
і ми сьогодні смакували оладки на кефірі,дуже добрі з домашнім йогуртом та клубнічним джемом
Перейти на початок сторінки
Інуська
12 лютого 2014 20:47
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 1
Реєстрація: 17.01.2014

ICQ:--

Бали: 71
Дякую за рецепт!Зараз і спробую)
Перейти на початок сторінки
Кіра
13 лютого 2014 11:55
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
багато раз пекла ці оладки...всі хвалять!!!! дякую за рецепт!!!!
Перейти на початок сторінки
Романна
23 квітня 2016 18:23
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 4
Реєстрація: 10.10.2013

ICQ:--

Бали: 75
пекла такі оладки НЯм ням пухкенькі Дякую за рецепт А може хтось має рецепт оладок, які колись в школі давали Ще поливали якоюсь смачнющою))) водою з медом чи що)))
Перейти на початок сторінки
Юша
21 травня 2016 18:21
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 1
Реєстрація: 21.05.2016

ICQ:--

Бали: 61
Щойно спекла! Дякую за рецепт! Завжди бідкалась, чому гумове тісто виходить. Правда, не такі пухкі, але наступного разу дам більше муки, бо трохи "вкрала".
Перейти на початок сторінки
оксана
24 травня 2016 10:19
Повідомлення #9


Молода господинька
  • 34

Репутація: 87
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 34
Реєстрація: 30.09.2011

ICQ:--

Бали: 301
Романна, в школі давали і зараз дають (в моєї дитини це була улюблена страва) оладки з дріжджового тіста. Я також шукала рецепт і тепер знаю, як їх робити. Нічого складного: в 1 скл. теплої води розчинити 1 ст. л. сухих дріжджів, 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. олії, сіль. Додати борошно, щоб тісто було, як густа сметана. Накрити на 20 -30 хв. Не перемішувати! Смажити на малому вогні на сковороді з товстим дном. Я це роблю на чугунній. Олії не багато. Можна такі оладки робити і на молоці, кефірі, але саме ті "шкільні" мені здається мають бути на воді. Вони будуть мати той самий смак - пухкенькі і одночасно трішки ніби гумові. Зверху полити чим любите - медом, сиропом. варенням
Перейти на початок сторінки
ксюня
9 червня 2016 17:31
Повідомлення #10


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 13
Реєстрація: 14.10.2013

ICQ:--

Бали: 617
Дякую,Натонька,за рецепт пухких оладок. Готувала вже не один раз. Зникають з тарілки дуже швидко :love: .
Перейти на початок сторінки
 
« · Оладки · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 березня 2024 23:17

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100