Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Королівські рецепти Євгенії, смт.Королево, закарпатсько-угорська кухня
kykysja41145
11 лютого 2016 14:14
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 23
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 122
Реєстрація: 28.01.2015

ICQ:--

Бали: 331
Рада вітати, ВАС, у себе в гостях. Жила я в різних куточках України, тому страви мене не зовсім традиційні, але смачні і приготовлені з любов'ю. Надіюсь вам буде смачно :belay:
Перейти на початок сторінки
kykysja41145
11 лютого 2016 14:36
Повідомлення #2


Молода господинька
  • 34

Репутація: 23
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 122
Реєстрація: 28.01.2015

ICQ:--

Бали: 331
Закарпатська нАчинка з печінкою:
форма 10 на 27см застелена пергаментом
на низ форми 2 жмені фаршу для котлет(можна без)
500 г курячої печінки
5-6 зварених яєць
5 сирих яєць
пучечок петрушки
ст.л. смальцю чи олії
жменю сухарів
15г желатину
500 г курячої печінки зварити в окропі 5 хв. Воду злити, обсушити, дрібно нарізати. 5-6 зварених вкруту яєць, очистити, дрібно нарізати. Петрушку подрібнити. Додати спеції, сіль, перець, паприку, приправу "кухарек" і желатин сухий. Все вимішати. збити яйця, змішати із сухими інгредієнтами. додати олію чи розтоплений смалець.
Влилити в форму, випікати 40-60 хв при 180градусах. Остудити і нарізати. Смачного
Перейти на початок сторінки
лариса3
11 лютого 2016 15:09
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 2
Реєстрація: 25.03.2014

ICQ:--

Бали: 72
Дякую Вам! Який чудовий та унікальний рецепт. Смачних Вам страв. :winked: :winked: :winked:
Перейти на початок сторінки
kykysja41145
11 лютого 2016 22:25
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: 23
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 122
Реєстрація: 28.01.2015

ICQ:--

Бали: 331
начинка з сиром і ковбасою
форма 10на 27, застелена пергаментом
350-400г копченої кобаси (варено-копченої)
4-5 плавлених сирків
5-6 варених яєць
1-2 варені морквини
5-6 сирих яєць
жменя манки
2 ст.л. майонезу
пучечок петрушки
15 г желатину
сіль, перець, приправа
Ковбасу, яйця, моркву порізати кубиком по пів см, сирки натерти на тертці. Петрушку порізати дрібно. Додати сухий желатин, манку. В мисці збити яйця з майонезом, додати приправу. Змішати всі інгредієнти, випікати 40-60 хв при 180. Різати охолодженим.
Перейти на початок сторінки
kykysja41145
11 лютого 2016 23:03
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 23
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 122
Реєстрація: 28.01.2015

ICQ:--

Бали: 331
Бограч
700гр реберець або рулька
200гр ребераць підкопчених або шматок пікопченого сала
2 морквини
4-6 картоплини
2 перці (аджіка)
2 помідори або 1 ст.л. томатної пасти
1 цибулина
стакан замоченої фасолі червоної
приправа до бограчу(гуляшу) суха або паста (можна без)
3 ст.л. муки без чубчика
4 зубчики часнику
зелень петрушки
Готується в казанку(8л), на свіжому повітрі, з димком. Нарізати сало або налити в казанок олії. Піджарити реберця(рульку) в казанку, додати копченості, цибулю,червону паприку і долити води, щоб поркрило мясо. Вкинути фасолю. Хай тушиться до напівготовності мяса і фасолі. Додати моркву, перець, помідори. Через пів години вкинути картоплю і приправи, сіль, перець,червоний гострий перець, лавровий листок. Влити води щоб все покрило десь на 3-4пальці. Готувати до готовності. На сухій сковороді піджарити муку, остудити, влити склянку води, розмішати і додати в казанок. закипятити. Додати часник і петрушку. Смачного!
П.С. - Такий бограч ми куштували на угорському фестивалі у Пийтерфолові (Петрові). Ще замість фасолі дають Чіпетки-мука,яйце, сіль. Замішують тісто, і коли кидають картоплю, то відщипуючи шматочки тіста кидають в казанок, але тоді готують без фасолі.

Повідомлення відредагував kykysja41145 - 11 лютого 2016 23:05
Перейти на початок сторінки
лариса3
12 лютого 2016 13:50
Повідомлення #6


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 2
Реєстрація: 25.03.2014

ICQ:--

Бали: 72
Женя, занотувала всі рецепти. Особливо сподобався бограч.
Будемо чекати на нові рецепти!

Повідомлення відредагував лариса3 - 12 лютого 2016 13:50
Перейти на початок сторінки
kykysja41145
12 лютого 2016 21:53
Повідомлення #7


Молода господинька
  • 34

Репутація: 23
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 122
Реєстрація: 28.01.2015

ICQ:--

Бали: 331
лариса3,
дякую :wink: рада що сподобалось :wink:
Перейти на початок сторінки
kykysja41145
12 лютого 2016 22:14
Повідомлення #8


Молода господинька
  • 34

Репутація: 23
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 122
Реєстрація: 28.01.2015

ICQ:--

Бали: 331
Гомбовци з сиром (сливою, абрикосом, густим сливовим варенням...)
Місимо дріжжове тісто, як на булки за улюбленим рецептом.
я мішу приблизно так, завжди на око:
-1,5ст теплої води
-0,5 ст теплого молока
-1 ст цукру
-пачечка ванільного цукру
-1-2 ст.л. муки
-20-25 г дріжжів
Все змішати, хай підійде. Додати 2 ст.л. олії і 1 ч.л. солі. Муки скільки візьме. Замісити мяке тісто. Накрити рушником хай підходе 2 год. Потім обімяти і знову хай год підходе.
Брати частину тіста, розтачувати менше 1 см завтовшки, вирізати кружкою кружечки, в середину ложити начинку: творог, консервована слива чи абрикос, варення. защіпувати як круглий пиріжок.
Якщо є пароварка то готувати в пароварці, якщо ні, то в широку каструлю налити води наполовину. Зверху повязати марлю, двічі складену.Хай закипає.
На паровій бані готувати скільки влазить гомбовців із закритою кришкою, ложити на відстані 1-2см. Варити на пару 20-30 хв. Готові зложувати на піднос, поливати розтопленим маслом і посипати меленими горіхами з сухарями.

Повідомлення відредагував kykysja41145 - 12 лютого 2016 22:26
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
14 лютого 2016 02:26
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2741
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5538
Цитата: kykysja41145
Гомбовци з сиром (сливою, абрикосом, густим сливовим варенням...)
Місимо дріжжове тісто, як на булки за улюбленим рецептом.



Євгенія як будес місити сфоьографуй як має виглядати те тісто чи може поваж муку, бо в мене те око ніяк не хоче зловити ту мякість.

Спасибі за рецепти із Закарпаття.
Женю, а в тебе випадково немає рецепта концервованих лопаток.
Колись давно колишня сусідка відкривала баночку з тими лопатками і додавала в суп.
Пробувала я морожені лопатки і відварені і просто заморожені то не такий смак виходить у супа.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
kykysja41145
14 лютого 2016 13:04
Повідомлення #10


Молода господинька
  • 34

Репутація: 23
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 122
Реєстрація: 28.01.2015

ICQ:--

Бали: 331
ОЛЕСЯ,
Цитата: ОЛЕСЯ
а в тебе випадково немає рецепта концервованих лопаток.
Моя свекруха миє і чистить, ламає на кусочки. Зложує в банки сухі, заливає кипятком і стерилізує десь 1,5-2год. Пробує саму фосольку, чи зварена і закручує. Солі не дає. Тільки зберігати в погребі. Якщо не довариш, то стрілятиме. А підбивати потім з юшкою разом.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 серпня 2019 01:44

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100