Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення.. ідеї.. підтримка.. мотивація.., Все що робить нас краще..
Ксенічка
25 липня 2015 16:58
Повідомлення #1


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Чому така тема? Часом так бракує в одному містечку знайти те, що може чогось світсько-оптимістичненького повчити , змотивувати, підтримати та дати поштовх на розвиток та налаштувати на позитивне завтра.
Хочеться щоб ця тема була живим мотиваційним ланцюжком даруючим натхнення !! :love:


Перейти на початок сторінки
Ксенічка
25 липня 2015 17:03
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
7 УРОКІВ ВІД ЛЮДИНИ, ЩО ВИБРАЛАСЯ НА ВЕРШИНУ ГІМАЛАЇВ..



Чи можна винести якісь життєві уроки, видершись на вершину Гімалаїв? Виявляється, так. Американський блогер Пит Р один пройшов шлях від підніжжя до піку Гімалайських гір.

По вісім годин на добу, упродовж семи днів, долаючи фізичні і моральні труднощі, він ішов до вершини. І ось що він зрозумів.

Рух вперед – єдиний логічний шлях

Шлях на вершину гори – це не сходження вгору, а постійні підйоми і спуски. Коли ти знаходишся на половині шляху між наступним табором і попереднім, ти розумієш, що назад вже не повернутися, як би сильно ти не втомився і як би цього не хотів. для того щоб вирости як людина, потрібно постійно рухатися вперед, неважливо з якою швидкістю.

Йти назад чи стояти на місці не годиться. Це означає, що ви просто витрачаєте своє життя дарма. Рухаючись на гору, не можна просто взяти і зупинитися. Звичайно, якщо ви не хочете привернути увагу диких тварин чи замерзнути вночі. Навіть рухаючись дуже повільно, ви все одно наближаєтеся до своєї мети. Так само як і
в житті.

Оптимізм – ключ до успіху

Гірський маршрут складається із багатьох стоянок і поворотів між горами. Я обманював свій мозок, доводячи самому собі, що перепочину на наступній зупинці,
хоча часто це було зовсім не так. Але мені допомагала думка про те, що перепочинок буде вже скоро і залишилось пройти зовсім небагато. Якщо ви будете доводити самому собі, що щось приємне або хороше уже близько, то зможете легше досягнути своїх цілей.

Не важливо з якою швидкістю ви рухаєтеся, ви все-одно ідете до кінця

Підіймаючись на гору, неважливо з якою швидкістю ви ідете. Рано чи пізно кожен, все-одно, досягає вершини. Я ішов дуже повільно, тим не менше, гора мені підкорилась. Стараючись прислухатися до свого тіла, я робив перерви тільки коли розумів, що більше не можу іти вгору. Підкорення гори, як і життя, це марафон,
а не спринтерський забіг. Якщо ви знаєте, що рухаєтесь до цілі, для вас уже не важливо, з якою швидкістю ви це робите.

Гірший день ще попереду

В перший день моєї гірської подорожі пішов сильний дощ, і для того, що продовжити рух мені довелося іти через бруд і потоки води під пронизливим вітром. Я думав, що гірше цього дня бути вже нічого не може. На третій день мені довелося зайти на тисячу сходинок на вершину хребта, щоб потім знову спуститися вниз для переходу через міст. На четвертий день я вийшов на висоту 3000 метрів і не зміг дихати через нестачу кисню. Шлях, який повинен був зайняти дві години, я пройшов за чотири.

Життя дуже схоже на таке ж сходження. День, який ви вважали найгіршим, виявляється лише розминкою. Рішення тільки одне: не чекати хорошого чи поганого
дня, а розбиратися із нещастями чи непередбаченою вдачею по мірі їх надходження. Не варто забивати голову завтрашніми проблемами.

Швидкого успіху не існує

Більшість туристів, що здійснюють сходження, з першого ж дня починають видивлятися шикарні краєвиди з горами на горизонті. Однак, щоб їх досягнути доводиться пробиратися через темний ліс перші декілька днів. Лише пройшовши ліс за 32 години, починаєш бачити шикарні гори на горизонті.

Ставлячи собі ціль в житті, не варто сподіватися на те, що ви зможете досягти її миттєво. Доведеться чекати і діяти, і якщо ви все зробите правильно, то все вийде.

Досягнути чогось видатного не просто

Багато хто з моїх друхів запитували, чому я вирішив відправитися в Гімалаї. Дійсно, чому? Адже фотографії з кожної точки гори можна переглягути просто в Google Maps. Для них єжине задоволення було вкінці шляху, для мене ж сам шлях був чимось неймовірним. Без спілкування з іншими скелелазами в дорозі, без багатьох ситуацій, без тяжких підйомів ця подорож нічого б для мене не значила.

Так само і в житті: гроші, отримані від батьків, цінуються набагато менше, ніж ті, що зароблені власною працею. Чим більше ви стараєтеся, тим важливішою та ціннішою буде для вас нагорода.

Вам потрібні люди, яким ви будете довіряти

Я вже давно подорожую сам, і не дивлячись на це, часто спілкуюся з подорожуючими і зав’язую з ними відносини. Підйом на гору вчить тебе довіряти людям, що поруч, так як від них залежить твоє життя. Краще, що ви можете дати оточуючим, – це можливість довіряти вам.

Подорож на вершину Гімалаїв змінила моє життя. Я зрозумів багато речей, які іншим будуть здаватися банальними. Наприклад, наскільки ми вразливі. Також я зрозумів, що багато проблем не варті тих емоцій, які ми їм приділяємо. А найбільшою нагородою для мене стало досягнення поставленої цілі – вершини гори.

А у вас були події, що змінили життя назавжди?
(люди-ідеї :Максим Шевчук-Ненароком)


Перейти на початок сторінки
Ксенічка
25 липня 2015 22:04
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Усілякий раз, коли ти виходиш з дому, підніми підборіддя, тримай високо голову і наповни легені повітрям до відмови; жадібно вбирай сонячне світло; привітай своїх друзів посмішкою і вкладай душу в кожне рукостискання. Не бійся того, що тебе неправильно зрозуміють і не втрачай ні хвилини на роздуми про своїх ворогів. Спробуй в своїх думкай твердо вирішити, що ти хочеш зробити, а потім без вагань рухайся прямо до мети. Думай про великі і чудові справи, які ти хочеш зробити, і тоді з часом ти виявиш, що несвідомо чіпляєшся за всі можливості, необхідні для виконання твого бажання, подібно до того, як кораловий поліп вбирає в себе під час морського припливу всі необхідні елементи. Подумки намалюй перед собою портрет тієї обдарованої, серйозної і процвітаючої людини, якою ти хотів би бути і твої думки час від часу будуть перетворювати тебе в таку людину.
Думка – найбільша сила. Зберігай належний душевний стан – будь завжди мужній, щирий і в хорошому настрої.
Правильно мислити – значить творити. Все здійснюється за допомогою бажання, кожне щире прохання виконується. Ми стаємо схожими на те, до чого тягнуть нас наші серця. Тримай підборіддя підтягнутим, а голову високо і частіше, частіше посміхайся.
Дейл Карнегі


Перейти на початок сторінки
Darka
26 липня 2015 23:05
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Darka
26 липня 2015 23:07
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Marmeladka
28 липня 2015 13:00
Повідомлення #6


Молода господинька
  • 34

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 47
Реєстрація: 19.07.2015

ICQ:--

Бали: 178
Може пригодиться порада.

10 способів закріпити корисну звичку

1. Пообіцяйте собі, що будете закріплювати нову звичку протягом 30 днів, а після цього у вас буде право від неї відмовитися. Ставтеся до нововведення як до гри, маленькому експерименту: чому б всього один місяць не пограти, наприклад, в вегетаріанця? Бігуна? Танцюриста? Таке обмеження дозволить зробити процес психологічно комфортним (нас лякає слово «назавжди»), а звичка непомітно закріпиться. Через 30 днів продовжите термін ще на місяць або півтора.

2. Не ставте глобальних цілей. Звичка, яку ви хочете закріпити, має бути максимально простою, односложной. Одночасно привчити себе до щоденних кардіотреніровки, здоровим завтракам і запам'ятовуванню 20 іноземних слів у добу - нездійсненне завдання. А ось до півгодинної розтяжці три рази на тиждень цілком можливо.

3. Перші 30 днів ви повинні залізно дотримуватися дане собі обіцянку. Якщо ви хочете все життя займатися бігом чи гімнастикою по вівторках о 8 ранку, почати потрібно саме в цей день і годину. У перший місяць дуже бажано робити це .)

4. Сформуйте попередній ритуал - у психології його називають «тригером». Він може бути самим абсурдним, наприклад, п'ять разів клацнути пальцями перед тим, як піти готувати здоровий обід. Звучить дивно, на практиці приголомшливо допомагає закріпити будь-яку звичку.

5. Не прагніть звикнути до того, що ви ненавидите. Це, звичайно, можливо, але навіщо? Якість вашого життя точно не покращиться. Тому вибирайте для введення в вашу щоденну рутину саме той вид фітнесу, дієту які вам хоча б теоретично до душі.

6. Створіть якомога більше «нагадувань». Попросіть всіх друзів і рідних щодня цікавитися, коли ви, нарешті, підете гуляти (позаймаєтеся спортом, вип'єте два літри води). Заведіть десяток будильників. Обклейте всі житловий і робочий простір листками з нагадуванням. Спочатку це буде жахливо дратувати, потім - не залишить вибору.

7. Нагороджуйте себе, особливо перший час. Це дуже важливо для того, щоб виробити позитивну емоційний зв'язок з новою звичкою. На перших порах дозволяється навіть з'їдати пару квадратиків шоколаду після кожної пробіжки.

8. Сурміть на весь світ про свої досягнення. Розповідайте всім підряд про те, що ось уже три дні гуляєте вечорами, пишіть про це в соціальних мережах і блогах. Схвалення оточуючих відмінно мотивує. Крім того, важливо, щоб зовнішній світ став асоціювати вашу нову звичку з вами.

9. Як тільки вам в голову прийде жахливо важлива причина, по якій необхідно скасувати заплановане справу, запишіть її. Робіть це регулярно і з часом зрозумієте, що набір відмовок у вас один і той же і всі вони незначні.

10. Якщо ви хочете замінити одну звичку іншою, запам'ятайте: вони повинні бути рівноцінними. Якщо необхідно перестати пити термоядерний еспресо під кінець робочого дня, сформуйте звичку, яка буде точно так само «заряджати мозок». Заспокійлива дзижчання телевізора замініть молитвою, а шоколад - фруктовим желе.

Перейти на початок сторінки
Ксенічка
11 серпня 2015 18:54
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
ПРИТЧА ПРО ТЕ, ЩО ВАРТО НЕ СОРОМИТИСЯ ЗАДАВАТИ ЗАПИТАННЯ

Вчіть дітей задавати запитання! Це не просто допомагає їм розвиватися і ставати обізнанішими, а й допомагає змінити життя! Ось як у цій історії!

Упіймав Дракон в лісі Вовка, говорить йому:
– Дивися, записую: “Вовк, сірий, одна штука”. Сьогодні прийдеш до мене на обід, я тебе з’їм. Зрозумів?
– Зрозумів.
– Є питання?
– Hема.
Пішов Вовк похнюплений.

Йде далі Дракон по лісу. Упіймав Лисицю.
– Дивися, Руда, записую: “Лисиця, руда, хвостата, одна штука”. Сьогодні прийдеш до мене на вечерю, я тебе з’їм. Зрозуміла?
– Зрозуміла.
– Питання є?
– Hема.
Пішла Лисиця, затужила.

А Дракон далі йде. Упіймав Зайця, говорить:
– Дивися, Косий, записую: “Заєць, сірий, вуха довгі, одна штука”. Завтра прийдеш до мене на сніданок, я тебе з’їм. Зрозумів?
– Зрозумів.
– Питання є?
– Є.
– Задавай!
– А можна не приходити?
– Можна. Ви-крес-лю-ю!


Перейти на початок сторінки
Darka
28 січня 2016 08:38
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Стежте за своїми думками

Більшість людей звинувачують у своїх нещастях інших або долю, це простіше, ніж взяти на себе відповідальність за своє життя, за свої успіхи і поразки. Ваша доля - у ваших руках. У Бога немає інших рук, крім ваших. Прочитайте цю статтю, щоб зрозуміти причинно-наслідкові зв'язки і зрозуміти, що це дійсно так. Змінивши мале - ви зміните свою подальшу долю.

Слідкуйте за своїми думками, ваші думки стають вашими словами.

Кожне слово, яке вилітає з вашого рота, походить від думки - свідомої чи несвідомої. Кожен іноді може бовкнути щось чи необдумано сказати про щось, чого насправді не було. Якщо ми мислимо весело, то і розмовляємо ми весело. Якщо ми думаємо про щось погане, то і слова будуть такими ж.

Слідкуйте за своїми словами, ваші слова стають вашими діями.

Тон нашого голосу і мова нашого тіла не тільки відповідають словам, які ми говоримо - чи це приємні або грубі - вони також відповідають думкам, які стоять за нашими словами.

Слідкуйте за своїми діями, ваші дії стають вашими звичками.

Всі звички, які ми маємо, створюються діями, які ми здійснюємо знову і знову. Звички можуть бути зламані, коли ми починаємо вживати інших заходів, які будуть формувати добрі звички.

Стежте за своїми звичками, ваші звички стають вашим характером.

Це те, якими нас бачать інші люди. Вони не можуть випробувати наші почуття або дізнатися наші думки, вони тільки чують наші слова і бачать наші дії і звички, які і визначають, хто ми є, і що ми відстоюємо.

Стежте за своїм характером, ваш характер стає вашою долею.

Наша доля - це наша реальність, наш світ. Кожен з нас має унікальне сприйняття світу, в якому ми живемо. Це тому, що ми самі створили його з наших минулих думок.
Хоча ми часто хочемо, щоб наше завтра відрізнялося від нашого сьогодні, дехто не отримує того, чого він хоче, тому що застряг в колі, в якому робить одне і те ж знову і знову, очікуючи від цього різних результатів.



--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
28 січня 2016 09:31
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Дарка гарні поради ти знайшла. Якраз дітям дещо зачитала.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Darka
17 червня 2016 20:50
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Життя - це три дні: вчора,
сьогодні і завтра. Вчора вже
пройшло і ти нічого в ньому не
зміниш, завтра ще не настало і
може бути не настане. Тому
постарайся сьогодні діяти гідно,
щоб не шкодувати.



--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 березня 2024 08:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100