Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Цукати з фіалки, фіалки в цукрі
lana
3 квітня 2014 07:30
Повідомлення #1


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Минулого року у Відні зайшли до імператорської кондитерської "Демель", щоб поласувати відомим делікатесом, який так полюбляла імператриця Сісі- фіалками в цукрі. Звісно, ціни там були захмарні- й ми вирішили відкласти покупку на останній час, якщо залишаться євро після запланованих екскурсій. Біля кав"ярні "Моцарт" випадково знайшли сувенірну крамничку, де продавцем була російськомовна чеченка, яка дала дуже слушні поради, а також запропонувала нам фіалки не в такім красивім упакуванні й без імператорського логотипу, але всього по 3 євро (в пакуночку десь зо 20 квіточок). За смаком? Ну, так... То треба було спробувати. Але (порадила та ж чеченка) додавати в шампанське- це щось!!!! Не знаю, чи додають австріяки фарбники, чи то такий вид у їх квітів- темного кольору. Але за кілька хвилин шампанське стає від 1-2 квіточок небесного кольору й насичується божественним фіалковим ароматом. Зараз все встелено фіалковими килимами, то я й спробувала відтворити ласощі вдома. Рецепт знайшла в інтернеті.

Кожну фіалочку вмочити в білок, обсипати цукровою пудрою, розкласти на протвень, застелений папером, і відправити на 3-4 години до духовки при температурі 60 градусів ( у мене були 4 год.) зберігати в склянім слоїку в холодильнику. За смаком вийшли приємніші за ті, що купляли, смачніші,а ось з шампанським ще не пробували.

Перейти на початок сторінки
natka04
3 квітня 2014 08:28
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1155
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 348
Реєстрація: 18.06.2010

ICQ:--

Бали: 2820
lana, щось дуже цікавеньке! Вперше чую про такі ласощі. А білок треба попередньо збивати?
Перейти на початок сторінки
lana
3 квітня 2014 08:36
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: natka04
білок треба попередньо збивати?

Просто розбовтала добре виделкою
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
3 квітня 2014 11:40
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: lana
 Цукати з фіалки, фіалки в цукрі

Супер !!! :winked: Дякую за такий цiкавий рецепт!!! :18e0: :18e0: :18e0:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 03:14

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 28
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100