Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


27 сторінок 1 2 3 ... 25 26 27 Далі >>
Відповісти
 Шукаю перепис
natali
6 березня 2013 15:41
Повідомлення #261


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 23.12.2010

ICQ:--

Бали: 356
мари4ка,
http://cookorama.net/uk/blog/vypichka/tistechko-a-lya-choco-pie.html тут щось подібне

--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
Перейти на початок сторінки
Іванка
6 березня 2013 19:43
Повідомлення #262


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: мари4ка
печенько, на нього видушено збитий білок і треба, щоб він застиг( але не пекти. А коли застигне, то два до купи перемастити вареннячком!

Колись шукала схожий рецепт,але печенько пеклося із збитим змащеним білком,щось я собі не уявляю,як має білок застигнути ( Я шукала рецепт схожих печенюшок із назвою Поцілунки, а в інших регіонах його ще називають Молодички
1Рецепт: 200гр масла
250гр муки
1ст.л. сметани
Добре вимісити,розтачати,нарізати квадратики,покрити піною із білка(половину білка збити з 100гр цукру)пекти
готові спечене печенько змастити повидлом і скласти докупи.Замість повидла можна змастити кремом:100гр масла збити з 50гр пудри збиваючи додати 1 жовток

2Рецепт: 200гр масла
2 ст муки
2 жовтки
1 п ваніл.цукру
Замісити на ніч пекти вранці,розтачати,нарізати квадратики,покрити піною із білка(2 білка збити з цукром)пекти
готові спечене печенько змастити повидлом і скласти докупи
Перейти на початок сторінки
Яілатан
6 березня 2013 21:36
Повідомлення #263


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
В мене теж в мами є рецепт печенька, яке змащується білком і печеться, а потім перемащується повидлом. вона якраз на днях його пекла, таке ніжне вийшло, якщо буде порібно, то я спитаю рецепт.
Перейти на початок сторінки
daisy
10 березня 2013 21:57
Повідомлення #264


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 20
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 17
Реєстрація: 15.07.2012

ICQ:--

Бали: 306
Іванка,
спекла недавно за вашим рецептом пляцок. на жаль, був без фото, але я спробувала і вийшло ось таке чудо - дуже апетитне...
Під назвою "мамине тісто" Я ще не вмію ставити посилання...
Перейти на початок сторінки
інна
22 березня 2013 17:31
Повідомлення #265


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794
дівчатка може хтось знає рецепт пляцка"Червоний мак",напишіть будь-ласка
Перейти на початок сторінки
fialetka
30 квітня 2013 11:54
Повідомлення #266


Молода господинька
  • 34

Репутація: 47
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 63
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 405
Може хтось знає як зробити торт, щоб був максимально схожий на торт від Рошен Золотий ключик? В мене племінник його дуже любить. Буду дуже вдячна за допомогу.
Перейти на початок сторінки
idianka
30 квітня 2013 13:23
Повідомлення #267


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
інна,
"Червоний мак" від maija23

fialetka,'
Volo-shka його пече, але щось знайти не можу...

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
svetochka
11 серпня 2013 19:33
Повідомлення #268


Молода господинька
  • 34

Репутація: 42
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 91
Реєстрація: 3.01.2012

ICQ:--

Бали: 375
Дівчата, може хтось консервував червону квасолю, щоб потім можна було додавати до салатів? Поділіться, будь ласка, рецептом. Дякую.
Перейти на початок сторінки
Золотарьова
22 квітня 2014 22:06
Повідомлення #269


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 12
Реєстрація: 26.12.2013

ICQ:--

Бали: 97
На Буковині печуть начику з манки та паленого цукру, а подають її з кислою капустою.От би хто написав, як печеться та начинка чи бабка...шкода точної назви не знаю.
Перейти на початок сторінки
Золотарьова
22 квітня 2014 22:21
Повідомлення #270


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 12
Реєстрація: 26.12.2013

ICQ:--

Бали: 97
Село, де куштувала цю страву називається Веренчанка Чернівецької області Заставнівського району. Може хто звідтіля?
Перейти на початок сторінки
27 сторінок 1 2 3 ... 25 26 27 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 березня 2024 09:06

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100