Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


Відповісти
 Шукаю перепис
ssaazzoonn
14 листопада 2012 10:13
Повідомлення #231


Файна господиня
  • 51

Репутація: 420
Група: Кондитер
Повідомлень: 1084
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 958
Цитата: богдар2008
Це Маїна

а рецепт - не напишете ? :amam:
Перейти на початок сторінки
богдар2008
люблю смачненько поїсти
14 листопада 2012 12:35
Повідомлення #232


Молода господинька
  • 34

Репутація: 5
Група: BANNED
Повідомлень: 31
Реєстрація: 7.08.2010

ICQ:--

Бали: 69
"Маїна"-старовинний єврейський весільний струдель зі слойоною начинкою із локшини і яловичини.
Приготуйте зазделегідь суху домашню локшину на жовтках(500 г) ,зваріть у великій кількості підсоленої води ,відкиньте на сито.Підсмажте 1 кг цибулі на смальці.Запрапвте локшину третьою частиною цибулі і 4 збитими яйцями.Жирну яловичину або свинину(800 г) протушкувати ,перемолоти ,заправити рештою смаженої цибулі,сіллю,чорним перцем(фарш повинен бути жирним).Тісто(витяжне або листкове) дуже тонко розтачати на посипаних мукою листках пергаменту.Скропити коржі тіста олією ,викласти шар локшини,зверху-м'ясний фарш.За допомогою пергаменту згорнути тісто 3-4 рази рулетом.Викласти рубцем до низу на щедро змащені жиром листи.Тупою стороною ножа зробити на рулетах насічки-розділити на майбутні порційні шматки товщиною 2-3 см.Листкове тісто змастити з маслом яйцем,витяжне-полити олією.Добре прогріти духовку .Пекти на середньому вогні.Смачного!
Перейти на початок сторінки
Іванка
14 листопада 2012 19:48
Повідомлення #233


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 708
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 79
Цитата: богдар2008
"Маїна"-старовинний єврейський весільний струдель зі слойоною начинкою із локшини і яловичини.
О я навіть не вірно назву запам ятала тому і напевно не могла знайти :feel:
Гарно дякую за рецепт,обов язково ним скористаюся :m0512:
Перейти на початок сторінки
Tatiana
14 листопада 2012 20:04
Повідомлення #234


Файна господиня
  • 51

Репутація: 555
Група: Кондитер
Повідомлень: 958
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2721
Маю трішки інший рецепт Маїни, який колись моя мама взяла (правда не дуже вона хотіла давати) у справжньої еврейської господині. Тільки перепрошую, рецепт напишу завтра, бо чоловікові терміново потрібний комп.
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
14 листопада 2012 20:04
Повідомлення #235


Файна господиня
  • 51

Репутація: 420
Група: Кондитер
Повідомлень: 1084
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 958
Цитата: Іванка
Гарно дякую за рецепт,обов язково ним скористаюся

Iванка,а вам я дякую, бо завдяки вам я довiдалась, що є такий смачний рецепт. :belay:
Перейти на початок сторінки
Anna_maria
15 листопада 2012 11:24
Повідомлення #236


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 238
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 673
Цитата: Іванка
А яке тісто слойка чи пісочне?


пісочне, дуже смачне, просто тане у роті
Перейти на початок сторінки
idianka
15 листопада 2012 11:29
Повідомлення #237


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1296
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1975
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:11111

Бали: 4878
Anna_maria,
подивись печиво "Лопухи" від Волошки, може вони?

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
15 листопада 2012 12:41
Повідомлення #238


Файна господиня
  • 51

Репутація: 420
Група: Кондитер
Повідомлень: 1084
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 958
Цитата: Tatiana
Маю трішки інший рецепт Маїни

будемо чекати :smile:
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
15 листопада 2012 14:31
Повідомлення #239


Файна господиня
  • 51

Репутація: 420
Група: Кондитер
Повідомлень: 1084
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 958
Дiвчата, я шукаю рецепт борща на буряковому квасi.
Перейти на початок сторінки
idianka
16 листопада 2012 15:44
Повідомлення #240


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1296
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1975
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:11111

Бали: 4878
ssaazzoonn,
я роблю так :smile:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 липня 2014 22:18



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в21:55:34

idianka,
вони що з молоком отак збиваються? То сепараторна сметана , та?
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в21:53:41

Магда,
то рослинні?
Відповісти
Магда
Магда
Сьогодні в21:22:34

Я купую Простоквашино 33%, нормальні вершки, підігріваю спокійно, збиваються легко, панакота смачна виходить
Відповісти
idianka
idianka
Сьогодні в19:18:00

Вершки купую домашні в газдинь, добрі вершки такі густі, що можна розвести молоком і буде більше вершків :-)
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в18:26:14

angelina, можна, але ніжний, і обов'язково блендером збити
Відповісти
angelina
angelina
Сьогодні в18:14:58

Натонька,
дуже дякую! a0a а домашній сир можна?
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в14:43:25

які ви берете вершки?
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в12:56:26

хто робить панакоту, мені треба пораду
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в23:32:14

лимонний сік, цедра. Сметану або відкинути на марлю в два слої і нехай ніч постоїть, або якщо ні, то загущувач дати.
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в23:31:15

angelina,
пачка сиру +1,5 пачки сметани + пудра. Сир 250 грамовий, обов'язково блендером збити.
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 1
Користувачі: Галичанка Надя, Nataly Cake, Ірина12, Ельвіра
Роботи: Google Bot, Yahoo Bot, robot Bot, Yandex Bot, Google AdSense, crawl Bot, StackRambler

Останні 20 відвідувачів на сайті: Ельвіра, Подоляночка, роксолана, Lelya, Natalyusa, галявороняк, makarena, ro_sa, Tusya, надія0505, Vajnrauh, Natalyadiva, Darka, Maryanchyk, vika66, Фрезія, svetochka, Магда, oksanana, Oksana Ivasyuk

Нове на форумі
 
Вітання для Галюньки
  Пише Тереза (Сьогодні, 14:42)
Вітання для Боженки - донечки божена
  Пише Тереза (Сьогодні, 14:41)
Вітання для Танічки - доці kristi_sk
  Пише Тереза (Сьогодні, 14:40)
Дитячі тортики -6
  Пише galalviv (Учора, 21:17)
Торти незвичайних форм - 4
  Пише chajka (Учора, 14:25)
Весільні торти-2.
  Пише Nataly Cake (Учора, 11:17)
Вітання для Рімми
  Пише Тереза (20 липня 2014 14:13)
Вітаєм з днем народженням Маріанну (доньку Vajnrauh)
  Пише Тереза (20 липня 2014 14:12)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише svetochka (20 липня 2014 12:58)
Зооглея
  Пише Натонька (19 липня 2014 21:01)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100