Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


Відповісти
 Шукаю перепис
ssaazzoonn
14 листопада 2012 10:13
Повідомлення #231


Файна господиня
  • 51

Репутація: 402
Група: Кондитер
Повідомлень: 998
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 1085
Цитата: богдар2008
Це Маїна

а рецепт - не напишете ? :amam:

--------------------
Я віддаю свою всю вдячність Україні. За що? Причин на це чимало є. Я – листя дерева, що дякує корінню. Бо Україна – це моє!
Перейти на початок сторінки
богдар2008
люблю смачненько поїсти
14 листопада 2012 12:35
Повідомлення #232


Молода господинька
  • 34

Репутація: 5
Група: BANNED
Повідомлень: 31
Реєстрація: 7.08.2010

ICQ:--

Бали: 69
"Маїна"-старовинний єврейський весільний струдель зі слойоною начинкою із локшини і яловичини.
Приготуйте зазделегідь суху домашню локшину на жовтках(500 г) ,зваріть у великій кількості підсоленої води ,відкиньте на сито.Підсмажте 1 кг цибулі на смальці.Запрапвте локшину третьою частиною цибулі і 4 збитими яйцями.Жирну яловичину або свинину(800 г) протушкувати ,перемолоти ,заправити рештою смаженої цибулі,сіллю,чорним перцем(фарш повинен бути жирним).Тісто(витяжне або листкове) дуже тонко розтачати на посипаних мукою листках пергаменту.Скропити коржі тіста олією ,викласти шар локшини,зверху-м'ясний фарш.За допомогою пергаменту згорнути тісто 3-4 рази рулетом.Викласти рубцем до низу на щедро змащені жиром листи.Тупою стороною ножа зробити на рулетах насічки-розділити на майбутні порційні шматки товщиною 2-3 см.Листкове тісто змастити з маслом яйцем,витяжне-полити олією.Добре прогріти духовку .Пекти на середньому вогні.Смачного!
Перейти на початок сторінки
Іванка
14 листопада 2012 19:48
Повідомлення #233


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 686
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 159
Цитата: богдар2008
"Маїна"-старовинний єврейський весільний струдель зі слойоною начинкою із локшини і яловичини.
О я навіть не вірно назву запам ятала тому і напевно не могла знайти :feel:
Гарно дякую за рецепт,обов язково ним скористаюся :m0512:
Перейти на початок сторінки
Tatiana
14 листопада 2012 20:04
Повідомлення #234


Файна господиня
  • 51

Репутація: 550
Група: Кондитер
Повідомлень: 948
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2701
Маю трішки інший рецепт Маїни, який колись моя мама взяла (правда не дуже вона хотіла давати) у справжньої еврейської господині. Тільки перепрошую, рецепт напишу завтра, бо чоловікові терміново потрібний комп.
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
14 листопада 2012 20:04
Повідомлення #235


Файна господиня
  • 51

Репутація: 402
Група: Кондитер
Повідомлень: 998
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 1085
Цитата: Іванка
Гарно дякую за рецепт,обов язково ним скористаюся

Iванка,а вам я дякую, бо завдяки вам я довiдалась, що є такий смачний рецепт. :belay:

--------------------
Я віддаю свою всю вдячність Україні. За що? Причин на це чимало є. Я – листя дерева, що дякує корінню. Бо Україна – це моє!
Перейти на початок сторінки
Anna_maria
15 листопада 2012 11:24
Повідомлення #236


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 238
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 673
Цитата: Іванка
А яке тісто слойка чи пісочне?


пісочне, дуже смачне, просто тане у роті
Перейти на початок сторінки
idianka
15 листопада 2012 11:29
Повідомлення #237


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1271
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1884
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:11111

Бали: 4661
Anna_maria,
подивись печиво "Лопухи" від Волошки, може вони?

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
15 листопада 2012 12:41
Повідомлення #238


Файна господиня
  • 51

Репутація: 402
Група: Кондитер
Повідомлень: 998
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 1085
Цитата: Tatiana
Маю трішки інший рецепт Маїни

будемо чекати :smile:

--------------------
Я віддаю свою всю вдячність Україні. За що? Причин на це чимало є. Я – листя дерева, що дякує корінню. Бо Україна – це моє!
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
15 листопада 2012 14:31
Повідомлення #239


Файна господиня
  • 51

Репутація: 402
Група: Кондитер
Повідомлень: 998
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 1085
Дiвчата, я шукаю рецепт борща на буряковому квасi.

--------------------
Я віддаю свою всю вдячність Україні. За що? Причин на це чимало є. Я – листя дерева, що дякує корінню. Бо Україна – це моє!
Перейти на початок сторінки
idianka
16 листопада 2012 15:44
Повідомлення #240


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1271
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1884
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:11111

Бали: 4661
ssaazzoonn,
я роблю так :smile:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 18 квітня 2014 15:58



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в13:22:50

як ви того року паску прикрашаєте, покажіть
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в13:21:18

Дякуємо!
Відповісти
Вася
Вася
Сьогодні в12:32:08

Всі привіт з наступаючим святом,я вже почав пекти пляцки Всім смачної Паски!!!
Відповісти
Pito4ka
Pito4ka
Сьогодні в10:09:57

Доброго ранку усім!!! belay
Відповісти
Darka
Darka
Вчора в19:47:33

Гарних та смачних всім пасочок. m05004 А у нас колись завжди пеклось відро сира солодкого і паска солодка.Пляцків не пекли.
Відповісти
Машуня
Машуня
Вчора в19:30:55

я теж завтра пляцки буду печи,і мої знайомі теж завтра...
Відповісти
Рімма
Рімма
Вчора в18:34:11

Я то вже трохи напекла, але це ж ще додатково цілий день коли можна розігнатись))))
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в18:29:29

Рімма,
я печу...якщо раніше не встигаю,то не лишатися без торта чи пляцків)))
Відповісти
Рімма
Рімма
Вчора в18:21:44

Дівчата підкажіть чи можна завтра торти пекти, бо в п"ятницю нічого не печу, а сусідка каже що то паски тільки не можна...
Відповісти
мари4ка
мари4ка
Вчора в08:19:36

Не знаю чи довго побуду))) Но всім бажаю гарного дня! Всім хто сьогодні пече паску, бажаю удачі!)
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 1
Користувачі: nuykam7, semmilana, ole4ka, ira1108, МарянаК
Роботи: Google AdSense, Google Bot, Yandex Bot, spider Bot, crawl Bot, robot Bot, Yahoo Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: semmilana, Olga30, Тереза, nemka777, oxanamp, ksenika, Маруня, ole4ka, Машуня, oksenya75, yarema, оксана, Фіалочка, bm, Milochka, Тайка, Lara, 80677030954lesyoleg, svet, IVoy

Нове на форумі
 
Марчик - син uliana_y
  Пише ole4ka (Сьогодні, 15:38)
Їстівні картинки для тортів. Підложки золото/срібло
  Пише Pito4ka (Сьогодні, 10:29)
Мої смаколики
  Пише Марія Митник (Учора, 22:03)
Всеукраїнський Євромайдан
  Пише lana (Учора, 20:39)
Гумор
  Пише lana (Учора, 20:34)
З Днем народження ! - tanusha158 (Таня)
  Пише Darka (Учора, 20:13)
14 квітня - День народження у G-linka.
  Пише oksana d (Учора, 20:03)
Вітання для Орисі - muzarom
  Пише oksana d (Учора, 20:02)
Вітання для Оксани - Ярка
  Пише oksana d (Учора, 20:02)
Вітаємо Галину (Софія06) з Днем народження! 11 квітня
  Пише Софія06 (14 квітня 2014 19:44)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100