Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


Відповісти
 Шукаю перепис
лесик-лисик
2 березня 2012 09:39
Повідомлення #191


Файна господиня
  • 51

Репутація: 694
Група: Кондитер
Повідомлень: 1088
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3163
Цитата: Костя Люда
це має бути простий медівник, без крему? Чи як?
Це торт, дуже пухкі коржі, і крем здається згущенка, а сам дуже високий.
Цитата: Pito4ka
Може тут щось підійде?
дякую, але такого не має там.
Перейти на початок сторінки
idianka
2 березня 2012 10:16
Повідомлення #192


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1296
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1977
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:11111

Бали: 4880
лесик-лисик,
подивись в тему Медове тісто, там зібрано багато рецептів

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Галиночка
2 березня 2012 11:26
Повідомлення #193


Файна господиня
  • 51

Репутація: 718
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2468
Дівчатка, може хтось має рецепт справжного кексу "Столичний" такого як колись за союзу продавали. Може в oksenya75 в тій книжечці з ГОСТами є? Так хочеться, щоб багато родзинок і щоб не сухий був....
Перейти на початок сторінки
idianka
2 березня 2012 12:03
Повідомлення #194


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1296
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1977
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:11111

Бали: 4880
Галиночка,
в мене є рецепт столичного кексу

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
2 березня 2012 12:24
Повідомлення #195


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1283
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1587
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3393
Цитата: Галиночка
може хтось має рецепт справжного кексу "Столичний"

Я маю рецепт, але ще не пекла. Колись взяла, по-моєму з Хлібопічки. Ось такий
вершкове масло - 217гр
цукор - 217гр
яйця - 173гр
родзинки - 217 гр
лимонна есенція - 1 кавова ложечка Можна замінити цедро.
сіль - 1 гр
борошно - 289гр
розрихлювач -11гр

Форма 30х11 см
Температура +160° Ц
Час випікання - 70-80 хв.
Вага готового кекса 1000 гр


Збити м"яке масло протягом 10 хв, додати цукор и продовжити збивати ще 5 хв. Потім додати яйця невеликими порціями та збивати ще 5 хв. Деревяною лопаткой змішуємо массу с промитими та висушеними родзинками, лимонной эссенцией, сіллю і розрихлювачем. Додаємо борошко і замішуємо тісто.
Випікаємо у змащеній жиром та обсипаній борошном формі. Готовий кекст виймаємо з духовки, трохи витягуємо з форми і зразу ж викладаємо назад у форму. Кекс має настоятися 5 годин. Потім дістаємо і обсипаємо цукровою пудрою

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
2 березня 2012 12:37
Повідомлення #196


Файна господиня
  • 51

Репутація: 694
Група: Кондитер
Повідомлень: 1088
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3163
Цитата: idianka
лесик-лисик,подивись в тему Медове тісто, там зібрано багато рецептів
Дякую зараз перегляну,
.
Перейти на початок сторінки
Канарейка
2 березня 2012 14:19
Повідомлення #197


Файна господиня
  • 51

Репутація: 919
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1282
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2535
Світлана Палюха,
Natalyi,
Galina_Nedomirko_,
Галюнька,
Дівчатка дякую :love: , буду маму питати, може по рецепту згадає
Перейти на початок сторінки
Юлія Кущик
2 березня 2012 14:34
Повідомлення #198


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 6
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 22
Реєстрація: 9.11.2011

ICQ:--

Бали: 124
Галиночка,
Кекс "Столичний"
1 ст.муки
3/4 ст.цукру
3/4 ст.родзинок
130 гр.масла(обов"язково масло)
3 яйця
1/8 ч.л.солі
1/8 ч.л.соди
1 ст.л.коньяку
Розтерти масло з цукром, потім дабавляєм по одному яйцю.Додаєм сухі складники, коньяк. випікаєм.
Перейти на початок сторінки
Галиночка
2 березня 2012 14:38
Повідомлення #199


Файна господиня
  • 51

Репутація: 718
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2468
Юлія Кущик, а це випробуваний рецепт? Боя вже пекла різні- то дуже розсипався, то був просто як бесквіт, а хочеться ОТОГО як колись))) дівчата дякю за рецепти - буду ще пробувати.
Перейти на початок сторінки
idianka
2 березня 2012 14:49
Повідомлення #200


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1296
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1977
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:11111

Бали: 4880
Юлія Кущик,
то такий рецепт, як і в мене тут

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 липня 2014 15:48



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
idianka
idianka
Сьогодні в13:28:58

Добре, що тобі вдалось. Захер ще не пекла, збираюсь, але щось все відкладаю
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в09:26:54

тепер мені ще треба Захера гарного, бо минулого разу пекла, а він вийшов якісь зовсім недобрий, сухий якісь.idianka, ти пекла Захер? Може би там дати корж від Ейфорії?))
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в00:05:50

Я сьогодні зробила ту панна котту з вершків, то мені привезли, я так думаю, що то і є та сепараторна сметана чи як там її.. Вийшло дуже смачно. Зробила ще соус ягідний до того, дуже пасувало. Хто має можливість купити таку сметану, пробуйте, це дуже-дуже!
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в00:04:07

angelina,
нехай все буде дуже смачно!
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в23:52:25

Натонька,
дякую!!! a0a
Відповісти
Магда
Магда
Вчора в21:30:59

Натонька, а хто їх знає! Виробник заявляє, що із справжнього молока, а як там на справді... По крайній мірі, із доступних вершків в маркетах - ці кращі.
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в12:40:32

привезли мені баночку, буду нині пробувати, подивимось що вийде))
Відповісти
idianka
idianka
Вчора в11:30:07

Натонька,
Ще й як збиваються, розуміеш - сметана то вже скислий продукт, а вершки солодкі, навіть я б сказала без смаку, трохи тягнуться за ложкою, хоча іх так само збирають сепаратором, ну в нас на базарі э чітке розмежування вершки-сметана
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в10:40:29

angelina,
підходить, тільки, щоб не доторкався до неї. Тобто перемастити ним, а зверху і боки весь торт масляним кремом
Відповісти
angelina
angelina
22 липня 2014

дякую,Натонька,до одного виду крем точно цей давати буду))) і ще feel чи підходить він для перемащування тортів покритих мастікою?
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 7
Гостей: 1
Користувачі: - відсутні
Роботи: Google Bot, Yahoo Bot, spider Bot, Yandex Bot, Google AdSense, crawl Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Машуня, кицюня, natka0208, bkru, Ludka, Олюся, Зорянчик, lesiak88, зірка, надія0505, Наталія77, Olenyk, медузка, ірра, Фіалочка, Oksana_sx, idianka, Витунчик, Ninel, Лануся07

Нове на форумі
 
Вітання Дмитру - сину Irina
  Пише Тереза (Учора, 19:10)
З днем народження, Наташка
  Пише Тереза (Учора, 19:09)
Вітання для Галюньки
  Пише Тереза (22 липня 2014 14:42)
Вітання для Боженки - донечки божена
  Пише Тереза (22 липня 2014 14:41)
Вітання для Танічки - доці kristi_sk
  Пише Тереза (22 липня 2014 14:40)
Дитячі тортики -6
  Пише galalviv (21 липня 2014 21:17)
Торти незвичайних форм - 4
  Пише chajka (21 липня 2014 14:25)
Весільні торти-2.
  Пише Nataly Cake (21 липня 2014 11:17)
Вітання для Рімми
  Пише Тереза (20 липня 2014 14:13)
Вітаєм з днем народженням Маріанну (доньку Vajnrauh)
  Пише Тереза (20 липня 2014 14:12)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100