Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Природні засоби лікування, Як ефективно лікуватися без хімії
Мозаїка
21 січня 2013 20:37
Повідомлення #1



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Останнім часом все більше думаючих людей повернаються до лікування природними ресурсами, уникаючи при можливості штучно створених ліків. Не всім природні методи до душі, та і не всім все підійде, однак непогано знати, як боротися з шлуновим грипом, проносом, екземою, астмою тощо, не спричиняючи нашим діткам ще більшої шкоди.

Тож читаємо викладені поради і рецепти і додаємо свої, вивірені методи лікування!

"ПРИВИВКА" ПРОТИ ГРИПУ


- сік шести лимонів
- одна головка часнику
- 2 чайних ложки імбірного порошку
- 2 столових ложки меду
- 3 стакани ананасового соку
- 1/4 ч.л. кайєнського перцю

Все гарно змішати і зберігати в скляній посудині. Приймати по 0,5 стакана в день до зникнення симптомів.

ОБЕРЕЖНО! Мед може викликати сильну алергічну реакцію, тож використовуйте цей засіб тільки, якщо ви впевнені в тому, що у вас немає алергії на мед.

ПАНАЦЕЯ ВІД ПРОНОСУ


Висушіть шкоринки від гранату, попередньо розрізав їх на шматочки завбільшки в 1-2 см. При проносі, заваріть 4-5 сухих шматочків склянкою крутого окропу, дайте настоятися. Випийте півсклянки готового настою. Якщо через 2-3 години немає покращень, випийте іншу половину склянки. В гірших випадках можливо доведеться повторити процедуру двічі. Однак будьте обережні, щоб не зкріпити шлунок більш, ніж потрібно!

ЗАПОБІГАЙМО ШЛУНКОВОМУ ГРИПУ

Зберіть повний стакан перепонок грецького горіха і залийте його бутилкою горілки. Якщо є можливість, оберіть горілку з додатком смаку, тоді настій буде значно приємнішим на смак. Настоюйте перепонки з горілкою в щільно закритій посудині, в темному місці на протязі 3 місяців. На початку вірусного сезону для профілактики давайте дітям 1 чайну ложку настою вранці і ввечері. Дорослим - по 1 стол. ложці 2 рази в день.

ДОПОМОГА ПРИ ЕКЗЕМІ


Екзема стала частою проблемою у сучасних діточок. Щоб безпечно і ефективно покращити стан шкіри, Вам знадобиться вівсяна ванна. Вівсяні пластівці мають чудові очисні і зволожуючі якості і прекрасно заспокоюють зуд і подразнення шкіри.

Перемеліть в найдрібніший порошок цілий пакет вівсяних пластівців. Для цього підійте кавомолка, кухонний комбайн або брендер. Порошок повинен бути схожим на муку. Насипте 1/4 стакана порошку в дитячу ванночку, або 1 стакан на велику ванну, розмішайте його рукою (вода стане молочного кольору) і дайте дитині посидіти в цій ванні 15-20 хвилин. Не використовуйте жодних миючих засобів. Не обмивайте воду з тіла дитини, а обережно промокніть її м'яким рушноком. Робіть такі ванни 1-2 рази на тиждень.

ІНШИМ чудовим засобом для екземи є кокосова олія (кокосове масло). Воно ефективно зволожить тіло, не забиваючи пори. В ньому немає шкідливих для дитячого організму стероїдів, а ефект буде не гірший.

НАПІЙ ДЛЯ КРАСИВОЇ ШКІРИ


Секрет здорової, красивої шкіри - достатня кількість води в організмі. А сік огірка, особливо в поєднанні з соком селери або яблука, зразу ж покращіть стан шкіри обличча. Для максимальної користі, додайте шматочок імбіру і трохи лимону.

ЧУДО-ВОДА


Чи знаєте Ви, що 8 стаканів води в день:
- прискорюють метаболізм (холодна вода),
- дають відчуття ситості (горяча вода),
- допомогають знизити вагу,
- виводять токсины,
- покращують стан шкіри,
- знижують ризик захворювання на деякі види раку,
- допомогають роботі шлунку,
- знизчують відчуття втоми,
- покращують загальний стан здоров'я.

Тож пийте на здоров'я!!!


Чекаю на Ваші рецепти і домашні засоби лікування. Особливо цікавлять натуральні ліки проти кашлю і астми. Дякую!
Перейти на початок сторінки
Roksolana
21 січня 2013 23:48
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
Дуже гарна темка і потрібна інформація :a0a:
В нас зараз дуже багато друзі і їхні діточки похворіли, ми також, тої хімії різної нехочеться пити, ось ще один рецепт корисного і смачного.

Лимонне масло
Лимонне масло під час епіідемії грипу захисна і зміцнююча дія якого перевірено народними цілителями, їжте кожний день. Для його приготування в домашніх умовах візьміть 1 лимон, 2 ст. л. меду і 100 г вершкового масла. Вимийте ретельно лимон, опустіть його на 1 хвилину в гарячу воду, а після цього пропустіть цілком через м'ясорубку. До измельченному лимону додайте мед і вершкове масло, все добре перемішайте і поставте в холодильник. У період епідемій їжте масло з хлібом до 8 разів на день, і ви будете надійно захищені від вірусної атаки.

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
Олька-парасолька
22 січня 2013 00:05
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 129
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 17.01.2013

ICQ:--

Бали: 615
Мозаїка,
Наш педіатр порадила нам при екземі також запарувати вівсяну солому кип'ятком,дати настоятися 20 хвилин після чого вилити відвар в ванну та купати дитину.Процедуру повторити три рази через день-якщо не допоможе то краще звернутись до лікаря екзема-це непросто подразнення вона небезпечна та завдає діткам великого дискомфорту.
Перейти на початок сторінки
Мозаїка
23 січня 2013 14:49
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Олька-парасолька,

Олю, дякую за пораду щодо вівсяної соломи. Ми вже не раз зверталися до лікарів, і кожного разу отримуємо новий рецепт на ту чи іншу стероїдальну мазь. На щастя, екзема вже не в гострій формі, а більш проявляється як дуже суха шкіра з сильним зудом. Тож перейшли на більш м'які і безпечні методи. Власне кажучи, саме завдяки "вівсяним" ваннам та ваннам з морською сіллю, стан шкіри покращився. Щовечора змащуємо доньку кокосовим маслом, дійсно допомагає. На випадок загострення маємо інші крема.
Перейти на початок сторінки
наталька
23 січня 2013 15:38
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Дівчатка класна темка і головне потрібна, я буду просити вас порадити шось від глистів(гостриків) для дитини на 7 років, бо все що не пробували з таблетків, нічого не допомага, або допомагає тільки на певний період, каже наш дільничий що вже стільки хімії токсичної в дитину пхати неможна а що дальше робити, в малого вони регулярні гості, і це притому що кота позбулися, постійно робимо профілактику, одяг майже стирильтний, і головне в домі більше ніхто не має тоєї гадості, тільки він один

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Мозаїка
23 січня 2013 18:21
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Отримала ПП з питання, чи перевіряла на собі рецепти і для якого віку дітей вони підходять. Відповідаю.

Майже всі рецепти (окрім першого) особисто перевірені. Настій з горіху можна давати з 2-х років, але з великою обачністю, бо там є алкоголь. Я давала діткам по чайній ложці.

Залиті кропом шкоринки гранату ще дітям не давала, але якщо буду давати, то не більше ніж 1/4 склянки за раз, бо написана доза розрахована на дорослих.

Перший рецепт сама щойно знайшла на сторінці людини, що займається холістичним лікуванням (тобто лікування всього тіла одразу, а не вирвано окремі органи). Як на мене, то дуже простий рецепт з складників, що з споконвіку використовувалися в Україні проти застуди. Через те, що там є мед, не рекомендується давати ті ліки дітям до року, але і після того бути обережним, бо багато хто з дітей зараз страждає на алергію. Даючи ці ліки, варто мати під рукою антигістамінні (Кларитин, наприклад) про всяк випадок.

Все інше підходить усім в будь-якому віці.
Перейти на початок сторінки
Мозаїка
24 січня 2013 21:25
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
наталька,

Ось тут нарила таку статейку щодо гостриків: http://akak.ru/recipes/10688-kak-izbavitsya-ot-glistov. Багато є статей на цю тему в інтернеті, однак треба бути обережними, бо багато пишуть методи неперевірені.

Щодо порад в тій статті, то давно вже чула про лікування від глистів сирим насінням тикви. Також допомогає полин, навіть на коробці повинно бути написано.

Нумо, дівчатка, може хто випробував ефективний який рецепт?
Перейти на початок сторінки
Мозаїка
24 січня 2013 21:36
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
наталька,

Ось знайшла ще рецепт, що здається дійсно ефективним. Цитую, як в ориганалі:

"Теперь мой профилактический способ. Он, возможно, потребует больше времени, но его проще применять без всяких "слабительных свойств. Это смесь из трех трав "ТРОЙЧАТКА", она положительно действует на весь пищеварительный тракт, стимулирует работу печени и много-много всего делает. То есть, если у вас нет глистов, а вы пьете эту профилактическую смесь - вам только польза. Огромный плюс этой смеси в том, что она убивает взрослых паразитов, паразитов в любой стадии развития и даже личинок и яйца, что не под силу таблеткам. Способ приготовления: Трава полыни, цветы пижмы и гвоздику взять в равных пропорциях, намолоть в кофемолке как можно мельче - в порошок и принимать 3 раза в день по пол. чайной ложке. В течение 10 дней. Этого не выдержит не один паразит. Только смесь горькая очень. Пижму и полынь в аптеках продают на стендах с травами, а гвоздику - в любом продуктовом магазине, где специи и приправы. Я пью тройчатку 2 раза в год по 10 дней.

Тройчатка думаю для всех подойдет. Вот как она действует: горечь этих трех компонентов и их другие свойства просто убивают любых глистов. Их защитный покров на поверхности (за счет которого они не перевариваются нашими ферментами пищеварительными) теряет свои свойства, и паразиты просто перевариваются. Так что их никто не увидит, как они вышли и какие они были, и сколько. Это для нервных. Если вы точно знаете, что заражены (как некоторые здесь), то пропейте тройчатку 10 дней, сделайте перерыв на 10 дней, а потом снова 10 дней пейте - закрепить результат. Не забудьте на фоне борьбы с паразитами с помощью средств вымыть дома все что можно. Прокипятить все постельное и нательное белье, вымыть с хлоркой все ручки, мебель, полы, выключатели (и чего касались особо часто), а лучше вымыть все что можно. Это нужно чтобы уничтожить яйца глистов и предотвратить повторное заражение.

Есть еще хороший натуральный способ. Вечером поставить на огонь стакан молока, довести до кипения, но не кипятить. Как закипит - бросить в него 2 головки чищенного и крупно порезанного чеснока. Сразу снять с огня, накрыть крышкой плотно, закутать потеплее (чтоб подольше тепло сохранить, как в термосе). Утром встать и выпить на голодный желудок. Глисты начнут выходить через 30 минут - час. Через часа 2 можно кушать. Делать так 3 раза подряд. Тоже хорошая профилактика и лечение.

"Тройчатку" можно купить и в аптеке, но это выйдет намного дороже."

Взято звідси: http://katrai.ru/post125793223/
Перейти на початок сторінки
Маруна
24 січня 2013 22:26
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Оце я вичитала, а сама особисто давала дітям насіння гарбуза і кращого ліку від глистів не знаю. Інша справа, які глисти. Отже
Вигнати глистів можна і бабусиними методами:

Паразити бояться полину. Візьміть 20 г трави, відваріть її у 300 мл води упродовж трьох хвилин. Зробіть клізму – вранці та ввечері. Виганяють глистів і квіти сухого пижма, розтерті з медом. Приймати засіб треба тричі на день за 1,5 години до їди. Дітям 4-6 років – по 1-1,25 г; 7-9 років – по 1,75-2,25 г, 10-14 років – по 2,5-3,5 г, після 14-ти років – по 5 г на прийом. Курс лікування – 3 доби. На ніч слід випити проносний засіб.

Виганяють паразитів сира морква, морквяний сік та настій з березових бруньок (1 ч. л. бруньок залити 200 г окропу і настояти упродовж 4 годин. Пити по 50-100 г двічі на день протягом тижня). Допоможе позбутися паразитів звичайна ріпчаста цибуля. Звечора наріжте одну, висипте в склянку, залийте кип’яченою водою кімнатної температури – нехай стоїть до ранку. Наступного дня процідіть настій і випийте на голодний шлунок.
Перейти на початок сторінки
Маруна
24 січня 2013 22:38
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Може не до теми, але розповім я вам свою історію – були у мене камені у нирках і вже давали себе чути, то я шукала різні рецепти і натрапила на старий знахарський рецепт. Подивилася складники, подумала, що нічого страшного, можна пробувати. Все приготувала строго по рецепту і стала пити. Випила так першу пляшечку (а воно смачненьке, газоване, як шампанське) десь третину другої, а то все було влітку, і я якось увечері сильно захотіла пити. Під рукою нічого не було, то я згадала про напиток і налила собі скляночку та випила. Вночі прокинулась від болю, до ранку якось додрімала і в лікарню. Там мене на апарат – все чистесенько. Питають, чи приймала якісь ліки – та ні, я це за ліки не вважала. А камені великі були – 2 і 1,5 см, розчинилися і вийшли. Думаю собі, що якби я все робила по інструкції, тобто допила до кінця, то камені розчинилися б і вийшли безболісно. Я вже багатьом знайомим давала рецепт, маєте відвагу – спробуйте і ви, якщо є на те підстави. Хай Бог помагає!
Очищення печінки, жовчного міхура, нирок,
підшлункової залози, шлунка і кишечника
Цей унікальний засіб врятував багатьох людей від операцій, допоміг вилікувати багато хворіб; рідина чистить печінку, жовчний міхур, нирки, підшлункову залозу, селезінку а також сприяє виведенню з організму піску і каменів. Слід строго дотримуватися інструкції. Усі складники повинні бути натуральними без домішок.
Взяти 300г меду, 6 свіжих сирих яєць, 1,5 літри сирого свіжого домашнього молока. У 3-х літрову банку покласти мед, зверху по одному розкласти ретельно вимиті і витерті яйця і залити молоком. Банку зав’язати марлею і поставити у тепле місце на 2 тижні. За цей час мед і шкаралупа яєць розчиняться, а яйця залишаться у тоненькій плівочці. Білок буде рідким, а жовток твердим. Коли яйця збільшаться дещо в об’ємі і спливуть, засіб готовий.
Візьміть 2-літрову емальовану каструлю, покладіть на неї друшляк з марлею. З утвореної у 3-літровій банці суміші зверху зняти шар сметани і викинути, вона не потрібна. Усе решта вилити на друшляк. Рідина стече у каструлю, а сиркова маса і яйця залишаться у друшляку. Слід проколоти яйця ножем і випустити рідину, нехай стече у каструлю. Залиште все ще на півгодини, щоб стекла вся рідина. Має вийти 1,5 літра рідини. Це і буде лікувально-очисний засіб. Зберігати у холодильнику. Вживати по 30-50 грам один раз на день натще, бажано весною і восени. Але не частіше 2 разів на рік. Лікувальний курс можна повторити, якщо результати не були очевидними після першого курсу.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 квітня 2024 21:40

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100