Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пляцок маковий з зефіром
natka04
21 грудня 2012 09:21
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1155
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 348
Реєстрація: 18.06.2010

ICQ:--

Бали: 2820
Пляцок маковий з зефіром

маковий корж
2стакани маку
5 яєць
5ст. ложок цукру
5ст.ложок муки
1ч.ложка порошку до печива

бісквіт
5 яєць
5 ст. ложок цукру
5ст.ложок муки
1ч. ложка порошку до печива

Мак запарити, змолоти.Відділити білки від жовтків,додати цукор,збити на густу піну,легко домішати жовтки,додати муку і порошок до печива.Цю масу легко вимішати з маком.виложити на бляшку,змащену маргаринм і посипану мукою,поставити пекти t180.
Відразу готуємо бісквіт(все так само,тільки без маку).Витягуємо з духовки маковий корж,виливаємо зверху бісквіт і ставимо в духовку,але зменшуємо температуру до 170-160,випікаємо ще 35-40хв.
Печений пляцок перевертаємо догори дном.В оригіналі він заливається шоколадною помадкою,а я змащую кремом,зверху викладаємо зефір.

Рецепт взято з газети"Кухня",автор Стефанія Ковальчук.
Перейти на початок сторінки
Vajnrauh
21 грудня 2012 10:48
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 458
Реєстрація: 27.09.2010

ICQ:--

Бали: 1168
Смакота!А на яку форму?
Перейти на початок сторінки
natka04
21 грудня 2012 11:00
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1155
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 348
Реєстрація: 18.06.2010

ICQ:--

Бали: 2820
Я пела в формі 35*25см.
Перейти на початок сторінки
Рімма
25 грудня 2012 17:14
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
natka04, скажи будь-ласка скіль часу пекти маковий корж перед тим як його вийняти для заливки бісквітом? Чи то я шось не поняла?
Перейти на початок сторінки
Анелія
25 грудня 2012 18:26
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 71
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 154
Реєстрація: 27.05.2011

ICQ:--

Бали: 422
Гарний пляцок :winked: Але мене теж цікавить скіль часу пекти маковий корж перед тим як його вийняти для заливки бісквітом?

--------------------
Если жизнь преподносит мне лимоны,
Я прошу у нее соль и текилу!!
Перейти на початок сторінки
Olesia0707
25 грудня 2012 19:28
Повідомлення #6


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Я цей пляцок колись пекла. За рецептом пані Стефи. Смачний.
Перейти на початок сторінки
natka04
26 грудня 2012 10:34
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1155
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 348
Реєстрація: 18.06.2010

ICQ:--

Бали: 2820
Дівчата,маковий пляцок печеться приблизно хвилин 10,якраз стільки часу займає приготування бісвіту,не переживайте,він не перепечеться.Я ще його мацаю рукою легенько,чи він схопився зверху,тоді буде рівненька границя між маком і бісквітом.
Перейти на початок сторінки
Анелія
26 грудня 2012 11:53
Повідомлення #8


Молода господинька
  • 34

Репутація: 71
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 154
Реєстрація: 27.05.2011

ICQ:--

Бали: 422
ДЯКУЮ ЗА ВІДПОВІДЬ. :3fb:

--------------------
Если жизнь преподносит мне лимоны,
Я прошу у нее соль и текилу!!
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 квітня 2024 22:56

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100